Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(vilmado @ 2009 05 27, 00:34)
Įtariu blizgučiui11 sunki schemų kaupimo manijos forma  hihihi.gif Lauksiu rezultatų  mirksiukas.gif
lotuliukas.gif  zundyte - tiesiai į 10-tuką  thumbup.gif  nereali schemutė, dar reikia kokį crazy užrašą susigalvoti  mastau.gif

Tikrai atspejai renku visas grazias schemas siuvinet kad net laiko neuztektu niekada issiuvinet cool.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
SVeikos mergaites 4u.gif

Esu didele siuvinejimo kryzeliu ir jusu darbeliu gerbeja, bei pati pusetina kryziavotoja, bet as tyliai vis pasiknisu pas jus, pasigroziu padusauju wub.gif Visu jusu darbeliai thumbup.gif thumbup.gif
Ir stai skubiai prireike jusu pagalbos ax.gif

Sumasciau birzelio 12d penktoms vestuviu metinems draugams issiuvineti Renato Parolini design medeli - schemute jau susiveikiau is Ruci 4u.gif bet... skubiai reik info kur gauti kitokio audinio nei aida Kaune help.gif help.gif Internetu jau per velu uzsakineti - gal imanoma evenwave arba jazlyn audinio gaut kur nusipirkt ax.gif labai prasau padekit, o jei kas galit kaunietes gal parduotumet jei turit uzsipirkusios daugiau - busiu dekinga iki grabo lentos 4u.gif ax.gif

Labai lauksiu ats, jei jau niekur negausiu - tai ar Siuvinejimo magija.lt uzsisakineti verta ir ar pristato prekes laiku ? ax.gif

Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Bandyk iš www.kasiulai.lt užsisakinėti, parašyk, koks reikalas, ir paprašyk, kad leistų pačiai pasiimti. Manau, savininkė sutiks, o ji kaunietė. Bus greičiausias variantas.
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 05 27, 14:40)
Bandyk iš www.kasiulai.lt užsisakinėti, parašyk, koks reikalas, ir paprašyk, kad leistų pačiai pasiimti. Manau, savininkė sutiks, o ji kaunietė. Bus greičiausias variantas.

4u.gif
Bandau tuojau pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2009 05 27, 14:08)
SVeikos mergaites  4u.gif

Esu didele siuvinejimo kryzeliu ir jusu darbeliu gerbeja, bei pati pusetina kryziavotoja, bet as tyliai vis pasiknisu pas jus, pasigroziu padusauju  wub.gif  Visu jusu darbeliai  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir stai skubiai prireike jusu pagalbos  ax.gif

Sumasciau birzelio 12d penktoms vestuviu metinems draugams issiuvineti Renato Parolini design medeli - schemute jau susiveikiau is Ruci  4u.gif  bet... skubiai reik info kur gauti kitokio audinio nei aida Kaune  help.gif  help.gif  Internetu jau per velu uzsakineti - gal imanoma evenwave arba jazlyn audinio gaut kur nusipirkt  ax.gif  labai prasau padekit, o jei kas galit kaunietes gal parduotumet jei turit uzsipirkusios daugiau - busiu dekinga iki grabo lentos  4u.gif  ax.gif

Labai lauksiu ats, jei jau niekur negausiu - tai ar Siuvinejimo magija.lt uzsisakineti verta ir ar pristato prekes laiku ? ax.gif

Aciu is anksto  4u.gif

"Gerose akyse" tikrai yra evenweave medžiagos mirksiukas.gif praeitą savaitę pati buvau ir klausiau, tai parodė baltos ir natūralios spalvos, tik man atrodo kaina aukštoka, bet jei skubiai reikia tai jau nieko nepadarysi smile.gif
Atsakyti
Eglynius ,parašyk į kasiulai.lt ,ten tikrai padėt turėtų,gal net į namus atveš ,paprastai jei prekę turi tai vos ne per 3-5 dienas pristato,labai šauni moteriškė,ta savininkė..aš jau ten ir nuolaidą užsitarnavau blush2.gif

dar ta pačia proga paklausiu,gal merginos mestelsit kokią idėją ,kokį paveiksliuką išsiuvinėt savo krikšto sūnaus močiutei 70-mečio proga,lyg ir esu vieną tokį nužiurėjusi,bet vis dar ieškau ko nors ypatingo ypatingam žmogui...
norėčiau tokio nesupersudetingo ko nors ,nes man čia ir taip daug darbų laukia ,tai jei užsiimsiu didelį tai galiu nespėt padaryt,galimybės mano ribotos (akių sveikatos prasme),kadangi ta moteris laisvalaikiu siuvimu užsiima,tai suradau čia tokį paveiksliuką neįprastą ,bet ar nebus per daug kuklus kaip tokiai progai,aš žinau ,kad jai patiks viskas,bet visdėlto...gal reiktų ko nors iškilmingesnio...
user posted image
Atsakyti
Zundyte, man grazu. Kuklus, dailus, paprastas, nuosirdus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 27 gegužės 2009 - 15:06
QUOTE(zundyte @ 2009 05 27, 15:25)
gal reiktų ko nors iškilmingesnio...

man šis paveikslėlis taip pat labai mielas ir jaukus wub.gif
Atsakyti
Zundyte, labai gražus paveikslėlis wub.gif ir manau kadangi ta moteris siuvėja tai ji tikrai bus laiminga gavusi tokią dovaną mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif ačiū merginos ,jei jau jūs sakot kad tiks toks paveiksliukas tokiai progai ,tai tikriausiai prie jo ir liksiu(tik ta moteris ne siuvėja ,ji sesutė mirksiukas.gif ,ji tik laisvalaikiu saviškiams siuva,tai nežinau ar galima ją vadint siuvėja) ,tik bėda viena-čia reikia ant lino siuvinėt blush2.gif ,o aš niekad nebandžiau ir siaubingai bijau,man atrodo ,kad aš ten pridirbsiu juodai ir nesigaus viskas iš pirmo karto verysad.gif ,nes gi ten skylučių nesimato,nu vienu žodžiu,baimė didžiulė...kad linas gražiau ,net neabejoju ,bet nieko su savim padaryt negaliu,žalia dar aš šituo klausimu verysad.gif ir dar ,schema prancuziskai doh.gif ,tai nelabai susigaudau kokį tą liną pirkti jei parašyta 7?
Atsakyti
Padekit isrinkt kokiu geliu paprastu bet kad butu kuklus paprastas g.gif Beto mociutei gimtadieniui blush2.gif
Atsakyti
ZUNDYTE atlaisvink savo inboxa ax.gif
Atsakyti