Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Florestina @ 2009 05 26, 21:29)
Metija, labai gražu ir originalu. wub.gif

Blizgučiui kačiukų akytės. Gal tiks. ax.gif

Aciu labai grazios 4u.gif Ieskau toliau kad butu pilnesne kolekcija ir zinociau jog tikrai galiu jau pradeti kolekcionuoti issiuvinetas gyvunu akis blush2.gif
Atsakyti
Gal galetumet visos patarti issiuvineti mociutei igmtadieniui kanors kuklaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 26, 21:27)
Gal galetumet visos patarti issiuvineti mociutei igmtadieniui kanors kuklaus?  g.gif

Mano mociutei patinka, geles, katinai ir sventi paveikslai - tai labai prikauso kas tavo mociutei patinka mirksiukas.gif

o cia i kolekcija tau, jei koks tinka, parasyk e maila - atsiusiu
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 26, 20:27)
Gal galetumet visos patarti issiuvineti mociutei igmtadieniui kanors kuklaus?  g.gif

O kokios tematikos norėtum.

Mačiau esi mano draugų sarašiuke, gali pasižiūrėti, tikrai yra gražių ir nesudėtingų pvz. gelių schemų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 26 gegužės 2009 - 20:44
QUOTE(Rne @ 2009 05 26, 22:36)
Mano mociutei patinka, geles, katinai ir sventi paveikslai - tai labai prikauso kas tavo mociutei patinka mirksiukas.gif

o cia i kolekcija tau, jei koks tinka, parasyk e maila - atsiusiu
user posted image                        user posted image                   user posted image

debeseliai1@gmail.com jei galima visas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 05 26, 22:37)
O kokios tematikos norėtum.

Mačiau esi mano draugų sarašiuke, gali pasižiūrėti, tikrai yra gražių ir nesudėtingų pvz. gelių schemų.

Nezinau kodel bet nerodo jusus schemu sad.gif as turiu susikurusi bet ten nemoku ikelti nesuprantu rusu tai susikuriau kad jusiskiu schemutes matyciau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blizgutis11: 26 gegužės 2009 - 20:49
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 26, 21:49)
debeseliai1@gmail.com jei galima visas tongue.gif

Issiunciau, gaudyk biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 05 26, 23:13)
Issiunciau, gaudyk biggrin.gif  4u.gif

Pagavau biggrin.gif
Atsakyti
merginos ,žiūrėkit ką radau-čia gi apie mus ,konkrečiai doh.gif ,kartais taip jautiesi ,argi ne? jau taip juokiausi pamačius lotuliukas.gif ....siuvinėjimo aukos lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 26, 22:37)
merginos ,žiūrėkit ką radau-čia gi apie mus ,konkrečiai doh.gif  ,kartais taip jautiesi ,argi ne? jau taip juokiausi pamačius lotuliukas.gif ....siuvinėjimo aukos lotuliukas.gif

zundyte, pelytė liuks 4u.gif Bet adatos dar nelaužysiu smile.gif . Gal geriau reiktų interneto platybes pagaliau apleist... Ir kaip tik daugiau siuvinėt biggrin.gif susirgt siuvinėjimo liga nepalyginamai geriau, nei susirgt kompo liga... Savo sūnų bais nuo to saugau, o ans ėmė šaipytis iš manęs... biggrin.gif "Kuo pats kvepi, tuo kitą tepi" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 26, 15:37)
Gal dar turite kanors panasaus i sias akis tik kokio liuto panteros jau turesiu balto tigro daryciau kolekcija tongue.gif

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 26, 16:10)

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 26, 16:58)
Bet kokiu gyvunuschema pacio vilko ir akis jei turi aisku pati vilka dar tongue.gif

Įtariu blizgučiui11 sunki schemų kaupimo manijos forma hihihi.gif Lauksiu rezultatų mirksiukas.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 05 26, 22:37)
merginos ,žiūrėkit ką radau-čia gi apie mus ,konkrečiai doh.gif  ,kartais taip jautiesi ,argi ne? jau taip juokiausi pamačius lotuliukas.gif ....siuvinėjimo aukos lotuliukas.gif

lotuliukas.gif zundyte - tiesiai į 10-tuką thumbup.gif nereali schemutė, dar reikia kokį crazy užrašą susigalvoti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 05 26, 23:34)
Įtariu blizgučiui11 sunki schemų kaupimo manijos forma  hihihi.gif Lauksiu rezultatų  mirksiukas.gif
lotuliukas.gif  zundyte - tiesiai į 10-tuką  thumbup.gif  nereali schemutė, dar reikia kokį crazy užrašą susigalvoti  mastau.gif

Buvo ir man... blush2.gif vilmado, pataikei į dešimtuką, nors rašei ne man... Kai patekau į jūsų kuriamus grožius - turėjau perbrist vandenis, kad atrast, prisimatuot sau... Tikrai, daug sukaupiau, ir kai kurios dalyvės yra atsiuntusios schemų, kurių dar neįgyvendinau. Vis radosi svarbesnių dalykų... Bet, turiu pasakyt, kad būtent SM dalyvių atsiųstos schemos - man yra pačios gražiausios iki šiol. Nesvarbu, kad dar nepakako laiko joms suteikt gyvenimą. Kadangi man iki šiol jos patinka - manau, kad gyvybę joms turėčiau suteikt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visada pasiskaitau šitą temutę, bet retai tepasireiškiu blush2.gif . Dažniausiai pasigrožiu Jūsų išsiuvinėtais grožiais wub.gif ir medžioju schemutes (be sunkios schemų kaupimo ligos formos dar turiu ir akmenų bei karoliukų kaupimo maniją, tai dažnai pritrūksta laiko viskam). Dar neturiu daug prisiuvinėjusi darbelių, bet vieną jau rodžiau - neįrėmintą ir vis dar nenufotografavau, kaip atrodo įrėmintas mano siuvinėtas paveikslas - uošviai kažkur paslėpė, tai reikia laukti kol pakabins 4u.gif
O ta pelė, kur įdėjo zundyte, tai labai patiko - tokia kreizy. Reiks išsisiuvinėt ir ant kokios tašės prisisiūt - labai dažnai dalį hobio su savim visur vežiojuos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 27 gegužės 2009 - 07:35