kada neateisi -naujų darbų pridėta ,akys džiaugiasi,koks grožis ,visoms po
o aš tai vieną kryžiuką per žemai išsiuvau apsiskaičiavusi , tai dabar sukuosi iš padėties,gerai ,kad ne koks ornamentas ,tektų ardyt ,matyt kitą darbą susibraižiusi markeriu siuvinėsiu...beje ,šiandien buvau Kaune Gerose Akyse ,tai mačiau kanvą iš kart išbraižytą ,pardavėja sako ,kad išsiplauna,bet dėl visa ko geriau siuvinėt pilnų fonu,gal kuri bandėte tokią ,ar išsiplauna pilnai?
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 08, 12:20)
Some Bunny to Love
18count Afghan, DMC Perle Cotton nr5
18count Afghan, DMC Perle Cotton nr5
Nu be galo mielas ir siltas darbas. Man visi tos serijos Somebunny to Love zuikeliai baisiai patinka. Tokie mieluciai jie. Nu leliukui labai pasiseke, kad toki uzkloteli tures. Saunuole !!!
QUOTE(uogyteG @ 2009 06 08, 12:49)
o kur sakykit buna pirkti tu siuvinejimo paveikslu? as ir mastau gal pradet siuvinet. tokie jau groziai:)
Galima ir internetu pirkti: KaSiulai , SEWANDSO.
QUOTE(ruci @ 2009 06 08, 15:46)
Trumpai pasirodau dar vieną "suknelę" knygutei ir lekiu ruoštis:
Be zodziu. Tiesiog nepakartojama !!!
O kokias knygutes rengiat?
Darbo kalendorius?
Darbo kalendorius?
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 06 08, 18:40)
O kokias knygutes rengiat? Darbo kalendorius?
Aš tai mažas... 10,5*15 cm.Papildyta:
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 08, 16:14)
As siuniu taip
Karoliuko kryptis kaip virsutinio siulo.
Dar yra cia informacijos http://ausrines.pusl...ckaroliukai.php
O kokia adata? Kokiu siūlu? Aš turiu spec.adatas, bet ten reikia ypač plono siūlo... Karoliuko kryptis kaip virsutinio siulo.
Dar yra cia informacijos http://ausrines.pusl...ckaroliukai.php
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 06 08, 19:51)
Ačiū
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 06 08, 14:41)
pasigirsiu ir as savo darbeliu ka tik baigiau savo pirmaji blyna ant juodos kanvos
ir galvoju kokios spalvos remeli rinktis...net nenumanau...
ir galvoju kokios spalvos remeli rinktis...net nenumanau...
Bet tai ir pirmų blynų šiandien "užvežė"
bet drąsu - pirmas ir dar ant juodos kanvos.... ir gražu....
QUOTE(IgLi @ 2009 06 08, 16:38)
Dekui visoms labai malonu, kad patiko, bet as, kaip ir cia pasisakiusiai forumietei viskas_svarbu, matau trukumu, bet is ju mokysiuos siuvinedama kitus darbelius.
Svarbu daryti - neklysta tie, kurie nedaro...
QUOTE(ruci @ 2009 06 08, 20:03)
O kokia adata? Kokiu siūlu? Aš turiu spec.adatas, bet ten reikia ypač plono siūlo...
Adata, kuri skirta karoliukams verti, nes kitos netelpa i mazu karoliuku skylute.
Siulas buna toks permatomas siulas specialiai karoliukams.
As radau kazkoki Madeiros bespalvi siula, i zilka panasus Toks
Na merginos ir grožių šiandien pridėjot Net išvardint visų neišeina, nieko pamiršt nesinori...
Labai įdomiai liepsnike kiškis su Perle Cotton atrodo Gražiai siūlai žiūrisi - kaip su jais siuvinėt sekėsi? Ar yra skirtumas nuo paprastų DMC?
Labai įdomiai liepsnike kiškis su Perle Cotton atrodo Gražiai siūlai žiūrisi - kaip su jais siuvinėt sekėsi? Ar yra skirtumas nuo paprastų DMC?
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 06 08, 20:36)
Ar yra skirtumas nuo paprastų DMC?
As nepajauciau didelio skirtumo. Tik storis kitoks ir problema ne tame, kad siulai susisuka, bet kad issisuka . Negalima imti labai ilgo siulo.
Vėl naujoj temoj plepama, kol ši neuždaryta
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.