Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(vilmado @ 2009 06 08, 12:34)
IgLi kaip pirmas darbelis - sakyčiau toks nemažas ir labai gražiai žiūrisi. Šaunuolė, taip ir toliau  thumbup.gif  Kiek laiko siuvinėjai?

Dekui smile.gif Siaip tai, jei buciau turejusi laiko, tai buciau gal per kokia savaite kita issiuvinejusi, nes cia nesudetingas siuvinukas, rekomenduociau pradedantiesiems thumbup.gif Tik tiek, kad nera labai mazas. O man isejo taip: per diena skiriant po val., kartais ir padarant keliu dienu pertrauka, per men. buvo baigtas. ax.gif
Atsakyti
labai grazus zuikis:)
o kur sakykit buna pirkti tu siuvinejimo paveikslu? as ir mastau gal pradet siuvinet. tokie jau groziai:)
Atsakyti
Pirmas darbelis grazutelis thumbup.gif zuikutis toks mielas, o jau medziagyte wub.gif
O cia mano aviukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
liepsnike, labai labai gražu thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 06 08, 09:27)
sauni knygele!!!  thumbup.gif net pavydas ima, kad taip graziai jums iseina  blush2.gif  o is ko antrasis lapas?.. matau kad labai grazus  bigsmile.gif

Priešlapius pirkau GA. Ten jie turi naujų prekių scrap-bookingui (whatever it is...), taigi turi užsivežę pačių įvairiausių spalvų ir marginimų standžių lapų. Gal juos reikia naudoti kam nors kitam, bet man buvo pats tas mano knygučių priešlapiams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 06 08, 12:13)
Sveikos,
idedu parodyti savo pirma darbeli. smile.gif Tikiuosi pavyko ikelti  ax.gif

nu tavo darbelis labai mielas wub.gif labai kruopstus thumbup.gif

Liepsnike, bet kaip zavu, jau toks minkstas ir svelnus pledukas atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
idedu parodyti savo pirma darbeli. smile.gif Tikiuosi pavyko ikelti  ax.gif

nu superinis darbas!! thumbup.gif 4u.gif o dar kaip pirmasis, tai sakyciau neprisviles blynas! wub.gif man kaip kaciu myletojai is viso puikus wub.gif

QUOTE(liepsnike @ 2009 06 08, 12:20)
Some Bunny to Love

paprastai tokie vaikiski man ne itin patinka, bet sitas zuikis suzavejo konkreciai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 06 08, 13:27)
Priešlapius pirkau GA. Ten jie turi naujų prekių scrap-bookingui (whatever it is...), taigi turi užsivežę pačių įvairiausių spalvų ir marginimų standžių lapų. Gal juos reikia naudoti kam  nors kitam, bet man buvo pats tas mano knygučių priešlapiams thumbup.gif

zinoma drinks_cheers.gif nes matosi (kad ir nelabai daug), kad puslapis grazus mirksiukas.gif o ir daug idomiau, kai ne paprastas lapas, o toks thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif sveikos merginos as su prasymu gal kuri turit teletabiu ir doros schemuciu ? labai reikia maziems pabiruciams
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyteG @ 2009 06 08, 11:49)
labai grazus zuikis:)
o kur sakykit buna pirkti tu siuvinejimo paveikslu? as ir mastau gal pradet siuvinet. tokie jau groziai:)

Siuvimo ir siuvinėjimo reikmenų parduotuvėse. Vilniuje Vilniaus g. yra labai didelis pasirinkimas. 4u.gif

Labai gražūs visų darbeliai wub.gif , o aš stipriai pasistūmėjau į priekį su savuoju.
Atsakyti
Some Bunny to Love
18count Afghan, DMC Perle Cotton nr5

koks meilutis wub.gif ir medžiagytė kokia faina bigsmile.gif

Atsakyti
idedu parodyti savo pirma darbeli. smile.gif
thumbup.gif
Some Bunny to Love
thumbup.gif wub.gif
QUOTE(lizarde @ 2009 06 08, 12:55)
O cia mano aviukas  smile.gif
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 08, 11:20)
Some Bunny to Love
bigsmile.gif Negaliu patikėti bigsmile.gif O pakraščiai taip pat siuvinėti? Labai gražu wub.gif
Atsakyti