Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Rugsėje - nuostabūs sampleriai wub.gif Puikios spalvos! (Kokiais siūlais siuvinėjai?)

Po keleto mėnesių vėl paėmiau į rankas siuvinėjimus - pavasario mėnesiais tiek prisisiuvinėjau, kad jau buvo bloga pasidarę - teko pailsėti ir palaukti, kol įkvėpimas vėl grįš. Atrodo, kad grįžta thumbup.gif

Taigi, čia dar žiemą išsiuvinėtas, bet vos prieš keletą dienų panaudotas knygutės viršeliui siuvinys. Knygutę jau padovanojau. Teresa Wentzler nemokamas dizainas, 32 ct Zweigart Belfast linas, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai. Tai buvo antra mano daryta knygutė, ir šįkart pasisekė daug geriau (gal dėl to, kad pasimokiau iš pirmo blyno klaidų). ESu visai patenkinta šiuo darbu - buvo malonu padovanoti thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 07 birželio 2009 - 13:52

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 06 07, 14:44)
(Kokiais siūlais siuvinėjai?)

QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 06, 19:31)

kazkodel tavo darbu nerodo man g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 07, 14:47)
kazkodel tavo darbu nerodo man g.gif

Dabar jau turėtų rodyti... blush2.gif

Aa, ten Gentle Art siūliukai buvo... Girdėjau, bet nesu siuvinėjusi. Man Atalie patinka thumbup.gif
Atsakyti
pumpurėli, tikrai superinė dovana, labai gražiai padaryta thumbup.gif
Atsakyti
masiniukas ---> thumbup.gif
Pumpurėlis ---> Tas kas gavo ja dovanu turejo buti pats laimingiausias zmogus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif smile.gif

Mama sugalvojo siuvinėti lanarte obels žiedus. Turi schemą ir spalvų raktą, tačiau iškilo šiokių tokių nesklandumų. Rakte surašytos spalvos, tačiau neaišku, kokios firmos tie siūlai. Taip pat nelabai supratu, ką reiškia tie :1/4, 1/6, 1/6 viršuje spalvų rakto, kodėl kai kurios spalvos parašytos po kelis kartus, nelabai aišku ir ką reiškia tie du brūkšneliai dešiniojoje pusėje blush2.gif . Jei atsiras galinčių padėti, labai apsidžiaugsiu. Spalvų raktas atrodo taip:
http://img268.images...2020abbf739.jpg
Atsakyti
QUOTE(minty @ 2009 06 07, 15:57)
Sveikos  4u.gif  smile.gif

Mama sugalvojo siuvinėti lanarte obels žiedus. Turi schemą ir spalvų raktą, tačiau  iškilo šiokių tokių nesklandumų. Rakte surašytos spalvos, tačiau neaišku, kokios firmos tie siūlai. Taip pat nelabai supratu, ką reiškia tie :1/4, 1/6, 1/6 viršuje spalvų rakto, kodėl kai kurios spalvos parašytos po kelis kartus, nelabai aišku ir ką reiškia tie du brūkšneliai dešiniojoje pusėje  blush2.gif . Jei atsiras galinčių padėti, labai apsidžiaugsiu. Spalvų raktas atrodo taip:

1/4 tai viena gija is 4. Ten silkiniai siulai, tai tikriausiai ju yra ne po 6, o po 4.
1/6 tai viena gija is 6. Du skirtingi zenkliukai, nes vienas zenkliukas pilnam kryziukui, o kitas pusiniam

Pagal numerius, sakyciau ten DMC
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 07 birželio 2009 - 15:04
QUOTE(minty @ 2009 06 07, 15:57)
Sveikos  4u.gif  smile.gif

Mama sugalvojo siuvinėti lanarte obels žiedus. Turi schemą ir spalvų raktą, tačiau  iškilo šiokių tokių nesklandumų. Rakte surašytos spalvos, tačiau neaišku, kokios firmos tie siūlai. Taip pat nelabai supratu, ką reiškia tie :1/4, 1/6, 1/6 viršuje spalvų rakto, kodėl kai kurios spalvos parašytos po kelis kartus, nelabai aišku ir ką reiškia tie du brūkšneliai dešiniojoje pusėje  blush2.gif . Jei atsiras galinčių padėti, labai apsidžiaugsiu. Spalvų raktas atrodo taip:

Čia DMC firmos siūlai, o 1/4, 1/6 reiška su keliais siūlais reikia siuvinėti. Brūkšniukai nurodo su kuria spalva reikė siuvinėti kontūrus (BS). Pačiam viršuje virš 1/4, 1/6, 1/6, nurodyta kokiu kryželiu reikia siuvinėti pilnu ir pusiniu 4u.gif

Tikiuos aiškiais parašiau blush2.gif

Tik keista visas paveikslas vienu siūlų siuvinėsis, oa nt kokio tankumo medžiagos?
Atsakyti
[quote=tyli_tyla,2009 06 07, 14:13]
labai faini pakabučiai drinks_cheers.gif kaip suprantu siuvinėta iš abiejų pusių? ar tik viena pakabučio pusė?
man taip pat visada atrodo, kad mažą darbelį labai greit pabaigsiu, o gaunasi visai priešingai rolleyes.gif

Taip siuvinejau per abi pusias smile.gif vienoje mergaite kitoi berniukas, o kitas pakabukas sviturys diena ir sviturys nakti rolleyes.gif bet ilgai krapsciausi su tuo juodo siulo apvadu biggrin.gif
Atsakyti
Labai ačiū už paaiškinimą bigsmile.gif .Beje, nežinau kokio tankumo medžiaga, nes prie schemos, kurią parsisiunčiau, parašyta nebuvo, bet turbūt reikia rinktis kuo tankesnę? Dar norėčiau paklausti, kodėl pavuzdžiui baltas šilkas yra paminėtas du kartus?
Atsakyti
QUOTE(minty @ 2009 06 07, 16:19)
Labai ačiū už paaiškinimą  bigsmile.gif .Beje, nežinau kokio tankumo medžiaga, nes prie schemos, kurią parsisiunčiau, parašyta nebuvo, bet turbūt reikia rinktis kuo tankesnę? Dar norėčiau paklausti, kodėl pavuzdžiui baltas šilkas yra paminėtas du kartus?

kai siuvinėjau orchidėjas ir balta buvo per dvi vietas pažymėta, manau tai nieko nekeičia
mes apie šiuos žiedus kalbam?
user posted image
pas mane toks rakčiukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 07 birželio 2009 - 15:38
Taip, apie tuos pačius žiedus. smile.gif Bet čia, jei gerai įžiūriu, lyg ir nesutampa spalvos su tuo raktu, kurį turiu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minty: 07 birželio 2009 - 16:19