Rugsėje - nuostabūs sampleriai Puikios spalvos! (Kokiais siūlais siuvinėjai?)
Po keleto mėnesių vėl paėmiau į rankas siuvinėjimus - pavasario mėnesiais tiek prisisiuvinėjau, kad jau buvo bloga pasidarę - teko pailsėti ir palaukti, kol įkvėpimas vėl grįš. Atrodo, kad grįžta
Taigi, čia dar žiemą išsiuvinėtas, bet vos prieš keletą dienų panaudotas knygutės viršeliui siuvinys. Knygutę jau padovanojau. Teresa Wentzler nemokamas dizainas, 32 ct Zweigart Belfast linas, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai. Tai buvo antra mano daryta knygutė, ir šįkart pasisekė daug geriau (gal dėl to, kad pasimokiau iš pirmo blyno klaidų). ESu visai patenkinta šiuo darbu - buvo malonu padovanoti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 06 07, 14:44)
(Kokiais siūlais siuvinėjai?)
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 06, 19:31)
kazkodel tavo darbu nerodo man
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 07, 14:47)
kazkodel tavo darbu nerodo man
Dabar jau turėtų rodyti...
Aa, ten Gentle Art siūliukai buvo... Girdėjau, bet nesu siuvinėjusi. Man Atalie patinka
pumpurėli, tikrai superinė dovana, labai gražiai padaryta
masiniukas --->
Pumpurėlis ---> Tas kas gavo ja dovanu turejo buti pats laimingiausias zmogus
Pumpurėlis ---> Tas kas gavo ja dovanu turejo buti pats laimingiausias zmogus
Sveikos
Mama sugalvojo siuvinėti lanarte obels žiedus. Turi schemą ir spalvų raktą, tačiau iškilo šiokių tokių nesklandumų. Rakte surašytos spalvos, tačiau neaišku, kokios firmos tie siūlai. Taip pat nelabai supratu, ką reiškia tie :1/4, 1/6, 1/6 viršuje spalvų rakto, kodėl kai kurios spalvos parašytos po kelis kartus, nelabai aišku ir ką reiškia tie du brūkšneliai dešiniojoje pusėje . Jei atsiras galinčių padėti, labai apsidžiaugsiu. Spalvų raktas atrodo taip:
http://img268.images...2020abbf739.jpg
Mama sugalvojo siuvinėti lanarte obels žiedus. Turi schemą ir spalvų raktą, tačiau iškilo šiokių tokių nesklandumų. Rakte surašytos spalvos, tačiau neaišku, kokios firmos tie siūlai. Taip pat nelabai supratu, ką reiškia tie :1/4, 1/6, 1/6 viršuje spalvų rakto, kodėl kai kurios spalvos parašytos po kelis kartus, nelabai aišku ir ką reiškia tie du brūkšneliai dešiniojoje pusėje . Jei atsiras galinčių padėti, labai apsidžiaugsiu. Spalvų raktas atrodo taip:
QUOTE(minty @ 2009 06 07, 15:57)
Sveikos
1/4 tai viena gija is 4. Ten silkiniai siulai, tai tikriausiai ju yra ne po 6, o po 4.
1/6 tai viena gija is 6. Du skirtingi zenkliukai, nes vienas zenkliukas pilnam kryziukui, o kitas pusiniam
Pagal numerius, sakyciau ten DMC
QUOTE(minty @ 2009 06 07, 15:57)
Sveikos
Čia DMC firmos siūlai, o 1/4, 1/6 reiška su keliais siūlais reikia siuvinėti. Brūkšniukai nurodo su kuria spalva reikė siuvinėti kontūrus (BS). Pačiam viršuje virš 1/4, 1/6, 1/6, nurodyta kokiu kryželiu reikia siuvinėti pilnu ir pusiniu
Tikiuos aiškiais parašiau
Tik keista visas paveikslas vienu siūlų siuvinėsis, oa nt kokio tankumo medžiagos?
[quote=tyli_tyla,2009 06 07, 14:13]
labai faini pakabučiai kaip suprantu siuvinėta iš abiejų pusių? ar tik viena pakabučio pusė?
man taip pat visada atrodo, kad mažą darbelį labai greit pabaigsiu, o gaunasi visai priešingai
Taip siuvinejau per abi pusias vienoje mergaite kitoi berniukas, o kitas pakabukas sviturys diena ir sviturys nakti bet ilgai krapsciausi su tuo juodo siulo apvadu
labai faini pakabučiai kaip suprantu siuvinėta iš abiejų pusių? ar tik viena pakabučio pusė?
man taip pat visada atrodo, kad mažą darbelį labai greit pabaigsiu, o gaunasi visai priešingai
Taip siuvinejau per abi pusias vienoje mergaite kitoi berniukas, o kitas pakabukas sviturys diena ir sviturys nakti bet ilgai krapsciausi su tuo juodo siulo apvadu
Labai ačiū už paaiškinimą .Beje, nežinau kokio tankumo medžiaga, nes prie schemos, kurią parsisiunčiau, parašyta nebuvo, bet turbūt reikia rinktis kuo tankesnę? Dar norėčiau paklausti, kodėl pavuzdžiui baltas šilkas yra paminėtas du kartus?
QUOTE(minty @ 2009 06 07, 16:19)
Labai ačiū už paaiškinimą .Beje, nežinau kokio tankumo medžiaga, nes prie schemos, kurią parsisiunčiau, parašyta nebuvo, bet turbūt reikia rinktis kuo tankesnę? Dar norėčiau paklausti, kodėl pavuzdžiui baltas šilkas yra paminėtas du kartus?
kai siuvinėjau orchidėjas ir balta buvo per dvi vietas pažymėta, manau tai nieko nekeičia
mes apie šiuos žiedus kalbam?
pas mane toks rakčiukas
Taip, apie tuos pačius žiedus. Bet čia, jei gerai įžiūriu, lyg ir nesutampa spalvos su tuo raktu, kurį turiu