Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(liepsnike @ 2009 06 06, 10:35)
Jei kas turi DMC spalvu palete po ranka, galetu paziureti pabaigoje kokio storio Perle Cotton nr 12. Numeris 3 yra pats storiausias, nr5 sakyciau atitinka 6-7 gijas, nr8 gal 3-4.

supratau. aciu!
pabandysiu sekmadieni GA pasiziureti. kazkada bandziau Casa Lanoje ziureti palete. tai pardaveja mane isdurnino ir kaip pearl cotton parode melanzinius DMC siulus unsure.gif sakydama,kad cia tas pats ir taip tvirtai viska aiskino, kad beliko apsisuskti ir iseiti doh.gif

Ruci
, atsiimu savo klausima wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 06 birželio 2009 - 10:35
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 06, 10:35)
Jei kas turi DMC spalvu palete po ranka, galetu paziureti pabaigoje kokio storio Perle Cotton nr 12. Numeris 3 yra pats storiausias, nr5 sakyciau atitinka 6-7 gijas, nr8 gal 3-4.

Nr 12 kaip vienas siūlas, nr 8 kaip 2 siūlai, man ir kiti neatrodo tokie stori, kad atitiktu 6-7 gijas g.gif
Atsakyti
visgi vakar vakare įveikiau metriką ax.gif pranaktinėjau ilgai, bet rezultatyviai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 06, 14:16)
visgi vakar vakare įveikiau metriką  ax.gif pranaktinėjau ilgai, bet rezultatyviai  biggrin.gif

user posted image

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 06, 12:34)
Nr 12 kaip vienas siūlas, nr 8 kaip 2 siūlai, man ir kiti neatrodo tokie stori, kad atitiktu 6-7 gijas g.gif

dekui,kad paziurejai. reiks kokia spalvyte atsisiusti g.gif pabandymui
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 06, 12:34)

O tu pagal palete ziurejai? As turiu nr 8 ir man jis storesnis nei 2 siulai atrodo g.gif.

Tuoj pabandysiu pasiuvineti salia

Palyginimui
4 gijos, perle nr8, 2 gijos
user posted image

2 gijos, perle nr5, 4 gijos, 6 gijos, perle nr5
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 06 birželio 2009 - 17:01
prisiduodu ir as su svieziu darbeliu-Quaker sezonai
user posted image
Atsakyti
Rugsėje ,labai gražu ,čia kaip suprantu melanžiniai siūliukai?tiesiog labai simpatiškas darbelis 4u.gif wub.gif wub.gif
o aš išbandžiau ką tik tą siūlų kondicionierių ir galiu pasakyt ,kad kvaila buvau ,kad mėnesį jį turėdama siuvinėjau jo nenaudojus ,tikrai mažiau pinasi ir sukasi siūliukas ,o svarbiausia ,mano galva ,kad siūlas mažiau nubrizga ,tiksliau visai nenubrizga,nes tarsi padengtas tokia plėvele gaunasi ,tiesiog beveik nesisuka.prieš veriant į adatą pertraukiu siūlą per ji prispaudusi nykščio pagalvėle(nes ta dėžutė tokio dydžio ir yra kaip nykščio pagalvėlė ,)ir viskas thumbup.gif ,siūlas ,toks lygus ir nesisukantis gaunasi ,manau ,kad dabar siuvinėsiu tik su juo,tikrai palengvina darbą thumbup.gif mirksiukas.gif ..aš labai patenkinta ax.gif rolleyes.gif

va šitas dalykas
http://www.siuvineji...cionierius.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 06 birželio 2009 - 18:23
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 06, 18:45)

woooow, koks fainas ir kruopštus darbas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 06 06, 19:20)
čia kaip suprantu melanžiniai siūliukai?

ne, nemelanziniai, cia sempleriniai , ranku dazymo siuliukai, ju jau galima isigyt http://www.siuvineji...tle-art-sampler
aciu uz gerus zodzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 06, 19:45)
user posted image

Ir mane sužavėjo šis darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 06, 17:45)

Labai gražu. wub.gif
Atsakyti