Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(liepsnike @ 2009 06 05, 22:11)
As siuvineju per viena siula tik su viena gija

Man kažkaip pasirodė, kad prapuls viskas, gal dar įtakoja lino ir siūlų spalva...
Atsakyti
Zundyte > tavo paveikslas skanėja su kiekvienu parodymu essen.gif Jei ir toliau tokiais tempais kaip šią savaitę siuvinėsi - tai panašu, kad neužilgo subaigsi rolleyes.gif

Blizguti > gražus katinukas drinks_cheers.gif Žiūriu mūsų siuvinėtojas spartuoles pradedi vytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Man kažkaip pasirodė, kad prapuls viskas, gal dar įtakoja lino ir siūlų spalva...

Tikriausiai del spalvos. Paveiksliuke, kur ikeliau irgi viena gija siuvineta ir ten 26 count. Ir niekas nedingo g.gif
Atsakyti
Mergaičiukas ,na kryželiu beliko tris lapus išsiuvinėt ,o fonas tai pusinis kryželis ,tai eis žymiai greičiau mirksiukas.gif ,bet kai liks tik fonas tai dėsiu į šoną tuos vaisius-turiu skubiai metrikiuką išsiuvinėt tongue.gif ..tai kokiom dviem savaitėm gulės neliestas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 06 05, 23:24)
Zundyte > tavo paveikslas skanėja su kiekvienu parodymu essen.gif Jei ir toliau tokiais tempais kaip šią savaitę siuvinėsi - tai panašu, kad neužilgo subaigsi  rolleyes.gif

Blizguti > gražus katinukas  drinks_cheers.gif Žiūriu mūsų siuvinėtojas spartuoles pradedi vytis  mirksiukas.gif

Bandau bandau, jau suniuko issiuvinejau puse o dar laukia rozes mociutes gimtadieniui o ir klasioke uzsisake to kaciuko tai darbo iki kaklo doh.gif
Atsakyti
Dvi, dabar siuvineju toki sampleri didziuli, tai originaliai ji reikejo siuvineti su pearle cotton. taciau....pradejau siuvineti silkiniais.
kazkodel man atrodo/isivaizduoju, kad ypac vienspalviai darbaigraziai ziurisi siuvineti siuo siulu rolleyes.gif

Ruci
, gal gali pasidalinti patirtimi, kaip ten su ta numeracija g.gif koks pearl cotton nr. atitinka 2 gijas?
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 05, 23:35)
Ruci, gal gali pasidalinti patirtimi, kaip ten su ta numeracija  g.gif  koks pearl cotton nr. atitinka 2 gijas?
Tiesą pasakius, tai nesupratau klausimo... doh.gif Google pagelbėjo dėl pearl cotton sąvokos. O aš jį kur naudojau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 06 birželio 2009 - 08:03
Aš vakar visai netikėtai priėmiau sprendimą, kad tą lėliuką siuvinėsiu ant evenwawe. Nusipirkau, pažiūrėjus išsigandau, bet kai pradėjau siuvinėt - negaliu sustot iš malonumo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 06 05, 21:03)
Aš šiandien, kai naršiau ieškodama atsakymų į klausimus, pas kažkurią mačiau susuktais siūlais siuvinėtą darbelį... Neatmenu pas kurią ir koks tai buvo darbelis...
P.S. Radau. ruci siuvinėjo:
Tai kad pas mane čia paprastais DMC siūvinėta... Dviem gijom g.gif
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2009 06 06, 09:06)
Aš vakar visai netikėtai priėmiau sprendimą, kad tą lėliuką siuvinėsiu ant evenwawe. Nusipirkau, pažiūrėjus išsigandau, bet kai pradėjau siuvinėt - negaliu sustot iš malonumo  thumbup.gif  wub.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 06 06, 10:06)
Aš vakar visai netikėtai priėmiau sprendimą, kad tą lėliuką siuvinėsiu ant evenwawe. Nusipirkau, pažiūrėjus išsigandau, bet kai pradėjau siuvinėt - negaliu sustot iš malonumo  thumbup.gif  wub.gif

Saunuole thumbup.gif palaikau tave ir laukiu tavo baigto darbelio ax.gif
Jau isivaizduoju koks grozis mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
[quote=astulia,2009 06 05, 21:13]
atkeliauju su savo trijų dienų rezultatu ax.gif

thumbup.gif bigsmile.gif nu sauluole!!!!
Ir as si paveiksliuka pradejau...tik kad va siulai parduotuvej buvo sumaisyti...vietoj pilkos spalvos idave geltona(bet numeiukas atitiko 762 DMC)....kai puse paveiksliuko issiuvinejau ir pamaciau kad geltonos nera krastuose tai viska isardziau lauk cray.gif
tai zadu pirmadieni nusipirkti tikra siula ir siuvineti is naujo....
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 05, 20:13)
atkeliauju su savo trijų dienų rezultatu  ax.gif

oho kaip greitai bigsmile.gif gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 05, 23:35)
kaip ten su ta numeracija  g.gif  koks pearl cotton nr. atitinka 2 gijas?

Jei kas turi DMC spalvu palete po ranka, galetu paziureti pabaigoje kokio storio Perle Cotton nr 12. Numeris 3 yra pats storiausias, nr5 sakyciau atitinka 6-7 gijas, nr8 gal 3-4.
Atsakyti