Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(astulia @ 2009 06 05, 20:13)
atkeliauju su savo trijų dienų rezultatu  ax.gif

Kaip miela. . . Labai dailus darbelis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 06 05, 20:10)
Stai ka per viena diena surezgiau  doh.gif

Gražuolis wub.gif , aš irgi šitą ruošiuosi siuvinėti. O mano kolegė jį siuvinėjo ryžais siūlais. Čia yra japoniškas sėkmės palinkėjimas. Aš šią schemą turiu žurnale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 05 birželio 2009 - 20:14
QUOTE(Florestina @ 2009 06 05, 22:14)
Gražuolis wub.gif , aš irgi šitą ruošiuosi siuvinėti. O mano kolegė jį siuvinėjo ryžais siūlais. Čia yra japoniškas sėkmės palinkėjimas. Aš šią schemą turiu žurnale.

Oho nepagalvojau jog galima issiuvinet ryza doh.gif
Atsakyti
na ir GRAŽUMYNŲ pridėjot,net seilė varva bigsmile.gif ,šaunuolės,nu aš irgi stumiuos po truputį blush2.gif ,va per savaitę po truputį prisėsdama tiek padariau

user posted image

jau dabar ir man seilė varvėt pradeda bežiūrint,manau ,kaip tik bus geras akcentas virtuvėj ,apetitą žadins ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 05 birželio 2009 - 20:36
QUOTE(Dvi @ 2009 06 05, 16:35)
Nesu tikra, niekada nebandziau. Ar Perle Cotton nera sukti siulai? Jei sukti, gali graziai nesugulti ir tada negraziai atrodys. Bet kokiu atveju, jei turi siulus - pabandyk.

QUOTE(Dvi @ 2009 06 05, 20:55)
Bijau, kad tada geriau iš jų ką nors nunerti. Nors...pabandyk. Gal rezultatas patiks. mirksiukas.gif

Siulai susukti, bet siuvineti kuo puikiausiai tinka. Gula geriau nei su muline 6 gijomis, vienok unsure.gif .

QUOTE(Mur mur @ 2009 06 05, 16:47)
gal gali pasakyti, koks perle cotton numeriukas atitinka 2 gijas iprastu siuvinejimo siulu?

Negaliu pasakyt, neturiu paletes po ranka, esu paskolinusi. Gal koks 12 g.gif , bet ir jis gali buti storesnis.

Metija, kaip tau per 2 siulus nelygiai gaunasi? Dar svarbu kurioje vietoje pradedi siuvinejant ant lino
user posted image
Rodykle pazymetas apatinis kryziuko kampas

Siuvinejant per viena siula reikia atsargiai sutempti, pertempus kryziukas tiesiog dings. Ant 32 per viena siula man nelabai patiko, bet ant 26 galima drasiai daryti
user posted image

Atsakyti
blizguti, sumažink, jei gali foto, visą puslapį ištampė...

matau, kad jau nebesumažinsi...nekelk kitą kartą tokių didelių nuotraukų!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 05 birželio 2009 - 20:43
QUOTE(Metija @ 2009 06 05, 22:40)
blizguti, sumažink, jei gali foto, visą puslapį ištampė...

matau, kad jau nebesumažinsi...nekelk kitą kartą tokių didelių nuotraukų!!!

Kad nebeiseju sumazint arba per mazza idedu arba per didele verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 06 05, 22:29)
na ir GRAŽUMYNŲ pridėjot,net seilė varva  bigsmile.gif ,šaunuolės,nu aš irgi stumiuos po truputį blush2.gif ,va per savaitę po truputį prisėsdama  tiek padariau

jau dabar ir man seilė varvėt pradeda bežiūrint,manau ,kaip tik bus geras akcentas virtuvėj ,apetitą žadins ax.gif

Oho kaipgrazu laukiu pamatyti visa rezultata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 06 05, 21:29)
nu aš irgi stumiuos po truputį blush2.gif ,va per savaitę po truputį prisėsdama  tiek padariau

nu tikrai ziurint seile varva doh.gif jei netureciau eiles darbeliu tai sitas stotu i artimiausia vieta doh.gif gal gali schemute persiusti ateiciai neringakavaliauskiene@freemail.lt
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 05, 21:39)
Metija, kaip tau per 2 siulus nelygiai gaunasi?
Siuvinejant per viena siula reikia atsargiai sutempti, pertempus kryziukas tiesiog dings. Ant 32 per viena siula man nelabai patiko, bet ant 26 galima drasiai daryti

liepsnike, tu kažką ne taip supratai, aš rašiau, kad per vieną siūlą negražiai gaunasi. Manau, kad per vieną siūlą per smulku ant 32. Pabandžiau ant 28 ar 26 (nežinau tiksliai koks ten numeris) - viskas gaunasi gražiai.

QUOTE(Metija @ 2009 06 05, 16:59)
Aš kaip tik dabar vargstu bandydama siuvinėti per vieną siūlą, bet man kažko nepatinka... Siuvinėju ant 32 lino, bandau imti vieną siūlą - tada viskas prapuola, kai imu du - nelygu, negražu... guzeliai kažkokie. Nežinau, dabar bandau petit'ą... paveikslėlis per du siūliukus man gaunasi per stambus knygelei.. Nežinau kaip čia darysiu. Ar kito ieškosiu ar rasiu kokią išeitį. Gal kuri pasidalins patirtimi siuvinėjant per vieną siūlą  4u.gif  Aš kažkaip manau, kad linas per smulkus. Reikėtų 28 ir viskas būtų gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 05 birželio 2009 - 20:56
QUOTE(Metija @ 2009 06 05, 21:55)
liepsnike, tu kažką ne taip supratai, aš rašiau, kad per vieną siūlą negražiai gaunasi. Manau, kad per vieną siūlą per smulku ant 32. Pabandžiau ant 28 ar 26 (nežinau tiksliai koks ten numeris) - viskas gaunasi gražiai.

Tai ten tu apie siuvinejimo siulo gijas bandau imti vieną siūlą - tada viskas prapuola, kai imu du - nelygu, negražu?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 06 05, 21:29)

zundyte, apetitinga tikrai 4u.gif Gerai, kad vaisiai... kokias prancūziškas bandeles išsisiuvinėjus ir figūrai pakenkt galima... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 05, 22:01)
Tai ten tu apie siuvinejimo siulo gijas bandau imti vieną siūlą - tada viskas prapuola, kai imu du - nelygu, negražu?

aga, apie jas... 4u.gif
Atsakyti
As siuvineju per viena siula tik su viena gija
Atsakyti