Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(liepsnike @ 2009 06 05, 16:15)
Arba galima siuvineti Perle Cotton siulais. Ju palete sutampa su medvilniniu (mouline) DMC ar Anchor siulu palete, tik gal kiek mazesne. As kaip tik tokiais pleduka dabar siuvineju

Nesu tikra, niekada nebandziau. Ar Perle Cotton nera sukti siulai? Jei sukti, gali graziai nesugulti ir tada negraziai atrodys. Bet kokiu atveju, jei turi siulus - pabandyk.
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 04, 21:00)
Be galo mielas darbelis.  4u.gif
Reikia pasirinkti centimetrus ir gaunasi. Tu tikriausiai pasirinkai ''Units: English (in)'' tai tau ir rodo tais incais.  4u.gif

tikrai doh.gif ....aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 05, 16:31)
Cia jau padeti niekuom negaliu  unsure.gif , as ne LT gyvenu. Pas mus yra vietineje parduotuveje, nors siaip as is sewandso.co.uk siunciaus.

gal gali pasakyti, koks perle cotton numeriukas atitinka 2 gijas iprastu siuvinejimo siulu?
Aciu 4u.gif

Dvi
, taip sie siulai susisuke, kaip irisiukas
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 06 05, 15:15)
As tokia esu  blush2.gif Vis prisibijau lino, nes ten taip smulkiai. ax.gif Ar as klystu,bet ant lino reikia siuvineti kryziuka per du langelius? O kiek graziu schemu is Mirabila ir visos ant lino. wub.gif
Siandien tureciau pasiimti savo tigra ireminta, baisiai maga pasiziureti kaip atrodo, pasirodysiu ir jums veliau. smile.gif

Nelabai suprantu, kaip paaiškinti tuos langelius... Kryžiukas yra siuvamas per du siūlus: įbedi siūlą, atskaičiuoji dvi audinio gijas į šoną ir dvi į viršų. Viduje lieka tuščia skylutė (na, nežinau kaip kitaip paaiškint).

Galima siuvinėt ir per vieną siūlą ir, manau galima kad ir per tris siūliukus.

Aš kaip tik dabar vargstu bandydama siuvinėti per vieną siūlą, bet man kažko nepatinka... Siuvinėju ant 32 lino, bandau imti vieną siūlą - tada viskas prapuola, kai imu du - nelygu, negražu... guzeliai kažkokie. Nežinau, dabar bandau petit'ą... paveikslėlis per du siūliukus man gaunasi per stambus knygelei.. Nežinau kaip čia darysiu. Ar kito ieškosiu ar rasiu kokią išeitį. Gal kuri pasidalins patirtimi siuvinėjant per vieną siūlą 4u.gif Aš kažkaip manau, kad linas per smulkus. Reikėtų 28 ir viskas būtų gerai.
Atsakyti
atkeliauju su savo trijų dienų rezultatu ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 05, 19:13)
atkeliauju su savo trijų dienų rezultatu  ax.gif

Kokia spartuolė esi. Labai gražu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 06 05, 20:19)

Tikrai spartuolė astulia 4u.gif ... Aš tai negaliu net sakyt, kiek tokį pat siuvinėjau... doh.gif Paguoda ta, kad ne vieną darbelį tada siuvinėjau... ir, kad po gal 15 m pertraukos apskritai siuvinėjau...

Bet šiaip - tai lėtapėdė aš kaip reta blush2.gif Šian kiaurą dieną ieškojau, ką siuvinėt, po to bandžiau, pagaliau pradėjau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 05 birželio 2009 - 19:44
Jei Ruci dar kelias knygeles parodys, bijau kad ir aš galiu nesusilaikyt unsure.gif Pasirodo kad tai užkrečiama doh.gif

O vaikučiai man visi labai gražūs wub.gif Ir šviesesnis variantas, ir tamsesnis thumbup.gif Astulia iš viso šaunuolė - taip greitai ir taip dailiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 06 05, 20:19)

aciuks.gif

QUOTE(Metija @ 2009 06 05, 20:42)
Tikrai spartuolė astulia  4u.gif ... Aš tai negaliu net sakyt, kiek tokį pat siuvinėjau...  doh.gif  Paguoda ta, kad ne vieną darbelį tada siuvinėjau... ir, kad po gal 15 m pertraukos apskritai siuvinėjau...

tai kad aš šiaip irgi nelabai sparčiai siuvinėju, tik šis kažkaip labai gerai ėjosi, tik nemaniau, kad su BSu tiek ilgai knisiuos, visą dieną šiandien knebinėjaus biggrin.gif aišku, su pertraukom, bet vis tiek smile.gif ir šiaip negaliu vienu metu kelių darbelių siuvinėt schmoll.gif jau išbandžiau, matyt, esu iš tų, kurios turi greit rezultatą pamatyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 06 05, 20:45)
Astulia iš viso šaunuolė - taip greitai ir taip dailiai  bigsmile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 05, 16:47)
Dvi[/b], taip sie siulai susisuke, kaip irisiukas

Bijau, kad tada geriau iš jų ką nors nunerti. Nors...pabandyk. Gal rezultatas patiks. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 06 05, 20:45)
Jei Ruci dar kelias knygeles parodys, bijau kad ir aš galiu nesusilaikyt  unsure.gif Pasirodo kad tai užkrečiama  doh.gif

Aš jau nesusilaikiau. Tai baisiai užkrečiama... Aš jau ir anksčiau seilę varvinau, ber dabar - viskas. Gal, kad proga tinkama kaip tik pasitaikė: draugės gimtadienis kitą savaitę..
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2009 06 05, 20:55)
Bijau, kad tada geriau iš jų ką nors nunerti. Nors...pabandyk. Gal rezultatas patiks. mirksiukas.gif

Aš šiandien, kai naršiau ieškodama atsakymų į klausimus, pas kažkurią mačiau susuktais siūlais siuvinėtą darbelį... Neatmenu pas kurią ir koks tai buvo darbelis...

P.S. Radau. ruci siuvinėjo:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 05 birželio 2009 - 20:09
Stai ka per viena diena surezgiau doh.gif
user posted image
Atsakyti