Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(ruci @ 2009 06 04, 22:19)
Šiuos bandymus dariau savo mergaitėms, nors jos dar mažokos, bet paliksiu ateičiai... O šiaip tai dar bent dvi darysiu dovanų blush2.gif

Nu kaip smagu. As tai apsidziaugciau tokia originalia ir vienetine knygele gavusi dovanu !!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2009 06 04, 22:03)
iseitis viena-galima deti svelnesnes spalvas....
visi originaliom spalvom ir visi tamsus 4u.gif
visom,mergytem,Aciu uz pagyrimus 4u.gif

Aha, tikrai tamsūs... Na bet kai spalvytes krūvon susidėjau, tai kažkaip lyg normaliai... Ai, siuvinėsiu. Bus gražu bigsmile.gif
Atsakyti
ruci, labai mielai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 06 04, 16:02)
Merginos, nesitikėjau tiek pagyrimų  ax.gif Ačiū  4u.gif Bet kiek ten klaidų ir improvizacijų doh.gif

Kad tikrai labai gražus darbas wub.gif O dėl klaidų - kas nežino, tikrai nepamatys biggrin.gif

QUOTE(nekava @ 2009 06 04, 17:50)
ieskau kas siuvinejo sita grozi

kokia medziagyte rinkotes? ka manot apie sita medziagyte gal rezultata galutini kuri gali parodyti  mirksiukas.gif

Aš siuvinėjau 4u.gif Bet aš siuvinėjau originalų rinkinį - rezultatą gali mano paraše pasižiūrėt. Kiek žinau, Giege taip pat siuvinėjo šį darbelį - reiktų jos užklaust, kokią medžiagą rinkosi 4u.gif
Aš turiu įvairių medžiagų namie, einu palyginsiu kas panašiausia į originalą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaiciukas: 04 birželio 2009 - 22:35
Palyginau biggrin.gif
Iš visų Zweigart Aidų (turiu paletę su pavyzdžiais) man šita panašiausia į originalą pasirodė. Ji šiek tiek rusvesnė, tačiau faktūra ganėtinai panaši... Manau kad neblogas rezultatas ant jos gautųsi.
Štai čia nufotografavau - tik nuotrauka ne visai tiksliai perteikia:
user posted image
Jei galvosi pirkt - gali užmest akį ir čia ax.gif : http://www.erankdarb...;products_id=11
Dydis medžagos mažesnis (pažiūrėjau, realiai iš dviejų kraštų rėminimui liktų po 4 cm g.gif ), bet laukt mėnesio nereiktų, vietoj turiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaiciukas: 04 birželio 2009 - 23:24
QUOTE(libaja @ 2009 06 04, 23:57)
Aha, tikrai tamsūs... Na bet kai spalvytes krūvon susidėjau, tai kažkaip lyg normaliai... Ai, siuvinėsiu. Bus gražu  bigsmile.gif

bus tikrai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2009 06 04, 19:56)
Na stai brangiosios... pristatau smile.gif vestuvines ir ireminta brolio dovanele smile.gif

puikus darbas...graziai iremientas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
parasikite kokie ismatavimai...
QUOTE(grasimm @ 2009 06 04, 20:26)
na stai,mergytes,dar vienas mano darbelis.... 4u.gif
kuris ka tik iskeptas dar tik dziuna 4u.gif

kaip grazuuuuuuuuuu wub.gif
Atsakyti
swoon.gif kiek grožybių pridėjot wub.gif Gaila, kad dabar neturiu laiko siuvinėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 05 birželio 2009 - 07:19
QUOTE(pelika @ 2009 06 04, 19:56)
Na stai brangiosios... pristatau smile.gif vestuvines ir ireminta brolio dovanele smile.gif

Grazu thumbup.gif ir reminimas saunus 4u.gif

QUOTE(grasimm @ 2009 06 04, 20:26)
na stai,mergytes,dar vienas mano darbelis.... 4u.gif
kuris ka tik iskeptas dar tik dziuna 4u.gif

tikrai labai grazus metrikiukas wub.gif man tokie tikroviski patys graziausi!!! wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ruci, labai kruopstu, lengvi (ne atlikimo prasme wink.gif) ir mieli darbeliai wub.gif

visada laukiu nauju tavo darbeliu, malonu juos matyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 05 birželio 2009 - 09:41
QUOTE(libaja @ 2009 06 04, 22:57)
Aha, tikrai tamsūs... Na bet kai spalvytes krūvon susidėjau, tai kažkaip lyg normaliai... Ai, siuvinėsiu. Bus gražu  bigsmile.gif

Šitam paveiksliukui spalvas rinkausi pati, ėmiau šviesesnes, tai visai neblogai gavosi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 06 05, 09:57)
Šitam paveiksliukui spalvas rinkausi pati, ėmiau šviesesnes, tai visai neblogai gavosi

Labai mielas wub.gif .
Atsakyti