Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Na stai brangiosios... pristatau smile.gif vestuvines ir ireminta brolio dovanele smile.gif

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 04, 17:41)
Nu ruci - isduok paslapti - gal kokia turbo adata turi, kad taip greit tokiu grozybiu prigamini?
Žinok tiek avytę, tiek begemotą siuvinėjau po ~2 val.
Atsakyti
na stai,mergytes,dar vienas mano darbelis.... 4u.gif
kuris ka tik iskeptas dar tik dziuna 4u.gif
user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jetau kaip miela ir švelnu wub.gif ,ir taip gražu tas rožinis rūbelis thumbup.gif ...originale kiek žinau ,tai kita spalvytė..bet čia labai vykusiai atrodo.. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2009 06 04, 20:26)

4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif labai mielas wub.gif
Atsakyti
[quote=zundyte,2009 06 04, 21:36]
jetau kaip miela ir švelnu wub.gif ,ir taip gražu tas rožinis rūbelis thumbup.gif ...originale kiek žinau ,tai kita spalvytė..bet čia labai vykusiai atrodo.. thumbup.gif thumbup.gif
[/quot

originele yra balta spalvyte,o as pamaniau kad mergaitei butu grazu ruzava spalva....taigi ir isvada siame paveikslelyje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2009 06 04, 20:26)
Kaip tik šiandien susirinkau viską, kad pradėčiau šitą stebukliuką. Bet medžiagos 30 langiukų trūksta doh.gif mausiu ryt pardėn.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 04, 21:38)
wub.gif labai mielas wub.gif

Aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2009 06 04, 20:50)
originele yra balta spalvyte,o as pamaniau kad mergaitei butu grazu ruzava spalva....taigi ir isvada siame paveikslelyje blush2.gif
ten apskritai nesiuvinėjamas plotas, kokią Aidą paimsi tokie ir bus rūbeliai. Man įdomu, ar siuvinėjai originaliom spalvom ar rinkaisi? Kažkaip lyg veidukas tamsokas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 06 04, 21:55)
ten apskritai nesiuvinėjamas plotas, kokią Aidą paimsi tokie ir bus rūbeliai. Man įdomu, ar siuvinėjai originaliom spalvom ar rinkaisi? Kažkaip lyg veidukas tamsokas  mirksiukas.gif

taip, tas plotas nesiuvinejamas,bet kriksto sunui siuvinejau ir labai mielai gavosi,o ir savo sunui issiuvinejau ta plota....
siuvinejau originaliom spalvom,tik kad dar dziuna sis ir gal taip atrodo....tik ta ruzava susigalvojau pati.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2009 06 04, 19:56)
Na stai brangiosios... pristatau smile.gif vestuvines ir ireminta brolio dovanele smile.gif

nu ka galiu pasakyti. labai labai graaaaaaaazu wub.gif wub.gif tikrai grazus paveiksleliai vestuviniai thumbup.gif ir kaip kruopsciai atlikti bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
na kad veidukas visur tamsus g.gif
user posted image
ir siuvinetas originaliom spalvom su DMC
user posted image
Atsakyti