Na stai brangiosios... pristatau vestuvines ir ireminta brolio dovanele
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 04, 17:41)
Nu ruci - isduok paslapti - gal kokia turbo adata turi, kad taip greit tokiu grozybiu prigamini?
Žinok tiek avytę, tiek begemotą siuvinėjau po ~2 val.
na stai,mergytes,dar vienas mano darbelis....
kuris ka tik iskeptas dar tik dziuna
jetau kaip miela ir švelnu ,ir taip gražu tas rožinis rūbelis ...originale kiek žinau ,tai kita spalvytė..bet čia labai vykusiai atrodo..
QUOTE(grasimm @ 2009 06 04, 20:26)
labai mielas
[quote=zundyte,2009 06 04, 21:36]
jetau kaip miela ir švelnu ,ir taip gražu tas rožinis rūbelis ...originale kiek žinau ,tai kita spalvytė..bet čia labai vykusiai atrodo..
[/quot
originele yra balta spalvyte,o as pamaniau kad mergaitei butu grazu ruzava spalva....taigi ir isvada siame paveikslelyje
[/quot
originele yra balta spalvyte,o as pamaniau kad mergaitei butu grazu ruzava spalva....taigi ir isvada siame paveikslelyje
QUOTE(grasimm @ 2009 06 04, 20:26)
Kaip tik šiandien susirinkau viską, kad pradėčiau šitą stebukliuką. Bet medžiagos 30 langiukų trūksta mausiu ryt pardėn. kuris ka tik iskeptas dar tik dziuna
QUOTE(grasimm @ 2009 06 04, 20:50)
ten apskritai nesiuvinėjamas plotas, kokią Aidą paimsi tokie ir bus rūbeliai. Man įdomu, ar siuvinėjai originaliom spalvom ar rinkaisi? Kažkaip lyg veidukas tamsokas QUOTE(libaja @ 2009 06 04, 21:55)
ten apskritai nesiuvinėjamas plotas, kokią Aidą paimsi tokie ir bus rūbeliai. Man įdomu, ar siuvinėjai originaliom spalvom ar rinkaisi? Kažkaip lyg veidukas tamsokas
taip, tas plotas nesiuvinejamas,bet kriksto sunui siuvinejau ir labai mielai gavosi,o ir savo sunui issiuvinejau ta plota....
siuvinejau originaliom spalvom,tik kad dar dziuna sis ir gal taip atrodo....tik ta ruzava susigalvojau pati....
QUOTE(pelika @ 2009 06 04, 19:56)
Na stai brangiosios... pristatau vestuvines ir ireminta brolio dovanele
nu ka galiu pasakyti. labai labai graaaaaaaazu tikrai grazus paveiksleliai vestuviniai ir kaip kruopsciai atlikti
na kad veidukas visur tamsus
ir siuvinetas originaliom spalvom su DMC
ir siuvinetas originaliom spalvom su DMC