Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zundyte @ 2009 06 04, 13:17)
na aš irgi ryžausi ant lino siuvinėt ,tik pirkau numeriu stambesnį nei schemoje pasakyta ,vakar iš kasiūlai.lt atvežė vėl pati savininkė į namus doh.gif ,tai kai pamačiau aš tą liną tai už galvos susiėmiau ,nu bus man ten išbandymas g.gif .mergaitės o va klausimas iškilo ,ar ten per viena siūlą siuvinėt ar per du,kai per vieną tai lyg man ten ir tos skylutės matomos pakankamai,bet jei per du tai susimaišysiu garantuotai,gerai kad stambesnį ėmiau ,o tai būčiau užsiknisusi blush2.gif ..ir dar ,o adata tokia pačia buka kaip ir ant kanvos siuvinėt? ar normaliai ji ten lenda tarp tų siūlų?

Stambesni tai koki? O siuvinejant per 2 siulus nieko nesupainiosi, nepergyvenk (ypac jei pradesi nuo vienos vietos). Tiesiog pradek siuvineti ir viskas.

As visada siuvineju tik smailiomis adatomis, buku nemegstu. Jei tavo buka adata pakankamai plona, tai nematau priezasties kodel negali jos naudoti.
Siuvineti per viena siula kiek sudetingiau, reikia atsargiau elgtis sutempiant.
Atsakyti
linas 32,nors buvo parašyta 36,o adatų tai visokių turiu ,tai parinksiu pagal medžiagą ,jei patogiau smaila siuvinėt tai reiks ir bandyt smaila siuvinėt,nu žiūrėsim kaip čia bus 4u.gif Ačiū , 4u.gif Liepsnike 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 04, 11:21)
ruci, puikią vietą radai savo avytei  thumbup.gif  galutinis rezultatas nuostabus  wub.gif
esi pradedančioji ir imi  18 aidą?  g.gif taigi ji labai smulki, pradžiai rinkis 14 ar 16 geriau  cool.gif

cia jau butu antras darbelis - pirma irgi ant 18 siuvinejau- puse velnio gavos blush2.gif pirma darbeli siuvinejau su 3 siulais - nezinau ar gerai dariau unsure.gif po kiek jus imat?
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2009 06 04, 13:36)
cia jau butu antras darbelis - pirma irgi ant 18 siuvinejau- puse velnio gavos blush2.gif  pirma darbeli siuvinejau su 3 siulais - nezinau ar gerai dariau unsure.gif po kiek jus imat?

ant 18 aidos ir dviejų siūliukų pilnai užtenka, su trim per storai gaunasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 04, 13:38)
ant 18 aidos ir dviejų siūliukų pilnai užtenka, su trim per storai gaunasi  cool.gif

aciu 4u.gif aisku cool.gif ir man pasirode kad kiek per "riebus" tas mano paveiksliukas blush2.gif
ieskojau internete kaip tuos backstitch issiuvinet - nedaeina man kaip ten padaryt juos reikia blush2.gif gal zinot kur pasiziuret-zingsnis po zingsnio kaip tai padaryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 06 04, 13:34)
linas 32,nors buvo parašyta 36,o adatų tai visokių turiu ,tai parinksiu pagal medžiagą ,jei patogiau smaila siuvinėt tai reiks ir bandyt smaila siuvinėt,nu žiūrėsim kaip čia bus 4u.gif

Ant 32 lino gali drasiai siuvineti per 2 siulus. Svarbiausia negalvok: oi kaip sunku, oi tuoj susipainiosiu. Ir nebutinai tau bus patogiau su smailia adata, cia man taip patogiau rolleyes.gif . Jei adata 26 ar 28, tai nesvarbu buka ar smaili.

QUOTE(astulia @ 2009 06 04, 13:38)
ant 18 aidos ir dviejų siūliukų pilnai užtenka, su trim per storai gaunasi  cool.gif

drinks_cheers.gif , dvieju siulu uztenka.

Papildyta:
QUOTE(editana @ 2009 06 04, 13:49)
ieskojau internete kaip tuos backstitch issiuvinet - nedaeina man kaip ten padaryt juos reikia  blush2.gif gal zinot kur pasiziuret-zingsnis po zingsnio kaip tai padaryt unsure.gif

O tu moki siuti rankomis? Paprasta siule, kuri vadinasi adata atgal? Backstitch, tai ta pati siule

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 04 birželio 2009 - 12:52

Papildyta:
O tu moki siuti rankomis? Paprasta siule, kuri vadinasi adata atgal? Backstitch, tai ta pati siule

user posted image
[/quote]

kazkiek moku blush2.gif einu pabandysiu pagal schemute - turetu gautis rolleyes.gif
aciu dar karteli biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, nesitikėjau tiek pagyrimų ax.gif Ačiū 4u.gif Bet kiek ten klaidų ir improvizacijų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2009 06 04, 09:09)
darbstulytes padekit  blush2.gif  reikia kazko su aitvarais, nu niekus nerandu  schmoll.gif  gal kuri kur matet, ar turit pas save  4u.gif

user posted image

Su aitvarais turiu tik tokį. Jei tinka rašyk į AŽ atsiųsiu mirksiukas.gif

Ruci, labai linksma avytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 06 04, 13:21)
Begemotas iš Nici  wub.gif (kai lauke tokia vasara, tai gal knygelė gausis iki vakaro  blush2.gif )
(schema čia. Slaptažodis - nicihipo)

Nu ruci - isduok paslapti - gal kokia turbo adata turi, kad taip greit tokiu grozybiu prigamini?

QUOTE(editana @ 2009 06 04, 13:36)
cia jau butu antras darbelis - pirma irgi ant 18 siuvinejau- puse velnio gavos blush2.gif  pirma darbeli siuvinejau su 3 siulais - nezinau ar gerai dariau unsure.gif po kiek jus imat?

As ant 18Aidos siuvineju vienu siuliuku, ant 16 ir 14 Aidos su dviem.
Atsakyti
ieskau kas siuvinejo sita grozi \
user posted image

kokia medziagyte rinkotes? ka manot apie sita medziagyte gal rezultata galutini kuri gali parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
va kokius radau aitvarus
user posted imageuser posted image
Atsakyti