Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(astulia @ 2009 06 04, 11:21)
esi pradedančioji ir imi  18 aidą?  g.gif taigi ji labai smulki, pradžiai rinkis 14 ar 16 geriau  cool.gif

Nebutinai schmoll.gif . Aida 18 nera tokia jau baisiai smulki. Pradeti galima netgi ant lino (pvz as kai pradejau siuvineti aidu LT net nebuvo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 04 birželio 2009 - 10:50
QUOTE(libaja @ 2009 06 04, 11:30)
Nieko naujo, bet pagaliau baigiau. Nes jau taip sunkiai jis man pasidavė  ax.gif

Kaip grazu!!! Dar neteko matyti kad is sio paveikslo butu padarytas metrikas. Nu bet labai sauniai sugalvota !!! Labai labai grazus man tas kudikio zvilgsnis. 4u.gif
Atsakyti
Nieko naujo, bet pagaliau baigiau.

fantastiskas darbas clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Ačiū už komplimentus notworthy.gif
libaja, gražus darbas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 04, 11:49)
Nebutinai  schmoll.gif . Aida 18 nera tokia jau baisiai smulki. Pradeti galima netgi ant lino (pvz as kai pradejau siuvineti aidu LT net nebuvo).

nu ką aš žinau, aš tai nerizikuočiau pirmo darbo ant tokios smulkios daryt schmoll.gif aišku, išimčių būna, kurios tai sugeba, bet man nesinorėtų greit to darbo numest dėl medžiagos smulkumo 4u.gif bet čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 04, 12:23)
nu ką aš žinau, aš tai nerizikuočiau pirmo darbo ant tokios smulkios daryt  schmoll.gif  aišku, išimčių būna, kurios tai sugeba, bet man nesinorėtų greit to darbo numest dėl medžiagos smulkumo  4u.gif  bet čia tik mano nuomonė  mirksiukas.gif

Butent - viskas priklauso nuo zmogaus poziurio. Tau atrodo sudetinga siuvineti ant smulkesnes Aidos ir manai, kad gali numesti darbeli delto. Man nepatinka siuvineti ant stambios, nes siuvinys neatrodo dailiai. Kelis kartus vos prisiverciau uzbaigti pradetus ant stambios, ypac siuvinejant 2 siulais. Ir cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 04, 12:31)
Butent - viskas priklauso nuo zmogaus poziurio. Tau atrodo sudetinga siuvineti ant smulkesnes Aidos ir manai, kad gali numesti darbeli delto. Man nepatinka siuvineti ant stambios, nes siuvinys neatrodo dailiai. Kelis kartus vos prisiverciau uzbaigti pradetus ant stambios, ypac siuvinejant 2 siulais. Ir cia mano nuomone  ax.gif

drinks_cheers.gif as pradejau nuo 22 count evenweave ir tikrai darbelio uzmest nesiruosiu (tai mano pirmaisis) 4u.gif i prieki jau uzsipirkau ir aidos, ir lino-isbandysiu viska biggrin.gif
jus kasdien 'seku', kadanors ir savo idesiu, tik maniskiui sudetingumu toli iki jusiskiu, tik tiek kad medziaga smulki mirksiukas.gif
Atsakyti
na aš irgi ryžausi ant lino siuvinėt ,tik pirkau numeriu stambesnį nei schemoje pasakyta ,vakar iš kasiūlai.lt atvežė vėl pati savininkė į namus doh.gif ,tai kai pamačiau aš tą liną tai už galvos susiėmiau ,nu bus man ten išbandymas g.gif .mergaitės o va klausimas iškilo ,ar ten per viena siūlą siuvinėt ar per du,kai per vieną tai lyg man ten ir tos skylutės matomos pakankamai,bet jei per du tai susimaišysiu garantuotai,gerai kad stambesnį ėmiau ,o tai būčiau užsiknisusi blush2.gif ..ir dar ,o adata tokia pačia buka kaip ir ant kanvos siuvinėt? ar normaliai ji ten lenda tarp tų siūlų?
Atsakyti
Nieko naujo, bet pagaliau baigiau. Nes jau taip sunkiai jis man pasidavė  ax.gif

pats paveikslelis matytas, bet ideja superine! 4u.gif labai gerai atrodo!! 4u.gif thumbup.gif

Pauksciukas, alia tu tik su visam neuzmesk siuvinejimo, benerdama biggrin.gif pasigesciau tavo darbu ... is tiesu tu turi savo braiza .. ar kaip cia issireiksti blush2.gif kaip ir diudas, ruci ... thumbup.gif isskirtiniai saviti darbai, idomu paziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
Begemotas iš Nici wub.gif (kai lauke tokia vasara, tai gal knygelė gausis iki vakaro blush2.gif )
(schema čia. Slaptažodis - nicihipo)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 04 birželio 2009 - 12:23
QUOTE(ruci @ 2009 06 04, 13:21)
Begemotas iš Nici  wub.gif (kai lauke tokia vasara, tai gal knygelė gausis iki vakaro  blush2.gif )

bigsmile.gif wub.gif žavus begemotukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 06 03, 16:28)
Man atrodo kad geriausia naudoti orginale spalva, butent ta kuri nurodyta, o MADEIRA DECORA yra pirkti www.darbstuole.lt kaina 1.25lt., jei zinoma tau tinkanti spalvyte ten yra - as Madeiros siulais nesiuvineju, tai nors ir turiu DMC spalvu visa palete, bet neturiu Madeiros kad galeciau palyginti  doh.gif tikiuos nors kiek padejau ax.gif

Ačiū 4u.gif bent dabar žinosiu kur galima įsigyti
clap.gif
Atsakyti