Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Ruci, knygelė be galo graži thumbup.gif thumbup.gif pakėlė nuotaiką man ta avytė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

as tokia prie pradedanciuju siuvinetoju norejau paklausti kokio dydzio gausis paveiksliukas 200x200 stezkov (cia rusiskas zodis blush2.gif ) kaip pasiskaiciuot kiek reikia kanvos ax.gif siuvinesiu manau ant 18, smulkesnei dar nepasiruosus tongue.gif
buciau dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2009 06 04, 09:53)
Sveikos mergytes 4u.gif

as tokia prie pradedanciuju siuvinetoju norejau paklausti kokio dydzio gausis paveiksliukas 200x200 stezkov (cia rusiskas zodis blush2.gif ) kaip pasiskaiciuot kiek reikia kanvos  ax.gif siuvinesiu manau ant 18, smulkesnei dar nepasiruosus  tongue.gif

Yra skaiciuokles http://www.cyberstit...eCalculator.asp

200 x 200 kryziuku ant Aidos 18 bus ~29cm x 29cm. Perkant/kerpant medziaga nepamirsk prideti is krastu reminimui (ir laisvam plotui iki remo).
Atsakyti
darbstulytes padekit blush2.gif reikia kazko su aitvarais, nu niekus nerandu schmoll.gif gal kuri kur matet, ar turit pas save 4u.gif
Atsakyti
[quote=ruci,2009 06 03, 22:28]
"Padariau" knygelę iš avytės.

blink.gif bigsmile.gif kaip grazuuu!!!! thumbup.gif
na ir saunuole!!!
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 04, 10:07)
Yra skaiciuokles http://www.cyberstit...eCalculator.asp

200 x 200 kryziuku ant Aidos 18 bus ~29cm x 29cm. Perkant/kerpant medziaga nepamirsk prideti is krastu reminimui (ir laisvam plotui iki remo).

aciu paskaiciavima ir patarima 4u.gif
skaiciuokle tai thumbup.gif
Atsakyti
Truputį sugrąžinsiu prie antros pusės blush2.gif
QUOTE(Dvi @ 2009 06 02, 13:44)
Tikiuosi nesupyks mergina, siuvinejusi sita darbą 4u.gif

Kad įdėjai mano darbą, tai reikia prisiduoti (šiaip SM siuvinėrtfšųjime žiūriu tik visų darbus, nerašau) smile.gif Nepykstu, PoniaDvi, ką jau čia 4u.gif lotuliukas.gif
Kas dėl mano antros pusės- ji nėra ideali, bet kaip sakė Dvi, ji tvarkinga. Nedalyvauju jokiuose konkursuose, rinkimuose ir pan., paprasčiausiai noriu, kad darbas būtų plonas, be mazgų, be iškilimų. Kai prisimenu savo pirmuosius darbus, plaukai šiaušiasi... Mazgas ant mazgo... Prie antros pusės nevargstu nė kiek, paprasčiausiai paslepiu siūlą pereinant tolėliau, nukerpant jį, tai trunka vos pora sekundžių. Ir žinokit kiek siūlo susitaupo biggrin.gif Ir, nesivadovaukit jokiom taisyklėm- vargo daug, per jį ir malonumą siuvinėt galima prarast biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazhkokia: 04 birželio 2009 - 09:55
QUOTE(kazhkokia @ 2009 06 04, 10:53)
Truputį sugrąžinsiu prie antros pusės  blush2.gif

Kad įdėjai mano darbą, tai reikia prisiduoti (šiaip SM siuvinėrtfšųjime žiūriu tik visų darbus, nerašau) smile.gif Nepykstu, PoniaDvi, ką jau čia  4u.gif  lotuliukas.gif
Kas dėl mano antros pusės- ji nėra ideali, bet kaip sakė Dvi, ji tvarkinga. Nedalyvauju jokiuose konkursuose, rinkimuose ir pan., paprasčiausiai noriu, kad darbas būtų plonas, be mazgų, be iškilimų. Kai prisimenu savo pirmuosius darbus, plaukai šiaušiasi... Mazgas ant mazgo... Prie antros pusės nevargstu nė kiek, paprasčiausiai paslepiu siūlą pereinant tolėliau, nukerpant jį, tai trunka vos pora sekundžių. Ir žinokit kiek siūlo susitaupo biggrin.gif Ir, nesivadovaukit jokiom taisyklėm- vargo daug, per jį ir malonumą siuvinėt galima prarast biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 04, 10:07)

kokia gera skaiciuokle...niekada nemaciau blush2.gif
geras dalikas thumbup.gif
Atsakyti
ruci, puikią vietą radai savo avytei thumbup.gif galutinis rezultatas nuostabus wub.gif

QUOTE(editana @ 2009 06 04, 09:53)
as tokia prie pradedanciuju siuvinetoju norejau paklausti kokio dydzio gausis paveiksliukas 200x200 stezkov (cia rusiskas zodis blush2.gif ) kaip pasiskaiciuot kiek reikia kanvos  ax.gif siuvinesiu manau ant 18, smulkesnei dar nepasiruosus  tongue.gif

esi pradedančioji ir imi 18 aidą? g.gif taigi ji labai smulki, pradžiai rinkis 14 ar 16 geriau cool.gif
Atsakyti
Nieko naujo, bet pagaliau baigiau. Nes jau taip sunkiai jis man pasidavė ax.gif user posted image
Atsakyti
libaja, nu man jis visada labai prie širdies wub.gif
Atsakyti