Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Rne @ 2009 06 03, 10:54)
tiesiog3, man atrodo Zhuvycia i skiautukus pasinerusi, jei neklystu, blush2.gif  cia kazkada sake  ax.gif , o tu taip pat labai seniai matyta 4u.gif

Na, tai manes tik nesimate, bet as tai jus sekiau kiekvienam zingsnyje cool.gif biggrin.gif

QUOTE(astulia @ 2009 06 03, 12:16)
tiesiog3, malonu tave vėl čia matyti, lauksim pasirodant su naujais šedevrais  smile.gif o vat tu dingai, tai ir Zhuvycia išsivedei  tongue.gif

malonu, kad dar pamenat blush2.gif wub.gif jau pradejau krapstineti, gal mestelsiu ir jusu teismui, nes kolkas man nelabai ten kazkaip atrodo .. blush2.gif nors spalvos originalios, nekonvertuotos, bet kad kazkaip g.gif
o zhuvycios as tikrai neissivedziau schmoll.gif biggrin.gif beje, ir juratere seniai bemaciau .. g.gif ji gal pasislepusi savo didziuosiuos irisus kryziuoja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 06 03, 11:36)
Apie tirpstančią kanvą - žiūriu 2saulyte2 jau šiek tiek info įmetė biggrin.gif Siuvinėjau ant tokios pat, o procesas labai paprastas. Ištempiau medžiagą lankeliu, pridygsniavau atsikirptą gabalėlį kanvos. Siuvinėt labai smagu, nes kanva kieta biggrin.gif O pabaigus reikia pamirkyti šiltam vandeny, ir kava ištirpsta.

Mergaitės, aš turiu tokios išpešiojamos kanvos. Gal kas esat ją naudojusios? Kaip sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 06 03, 12:46)
Mergaitės, aš turiu tokios išpešiojamos kanvos. Gal kas esat ją naudojusios? Kaip sekėsi?

Aš irgi turiu, kasiuluose pirkau per akciją. Ta prasme man jos nelabai reikėjo, bet trūko iki 100 Lt- tai dar ją pasiemiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 06 03, 13:21)
ir aš taip dariau  4u.gif  Tik neprisimenu, kurios dalyvės tai buvo darbelis...  blush2.gif

Mano ax.gif
Atsakyti
Mergaites, jei reikia DMC siuliuku, as ju turiu pardavimui. Siunciu ir i kitus miestus.
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2009 06 02, 10:35)
Sveikos, gal galit man pagelbėt  4u.gif siuvinėju šiuos obels žiedususer posted image  ir truputį reikia siuvinėti siūlais  MADEIRA DECORA 100 proc. VISCOSE ( balti ) , o kažin ar yra koks atitikmuo iš DMC  g.gif lentelėse taip ir neradau ( gal nemoku ieškot).

Dar kartelį pasikartosiu smile.gif gal kurios daug siuvinėjat galit patart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 30, 18:39)
Kad nebūtų nuobodu...

Laaabai, grazu wub.gif ir kaip prie interjero tinka thumbup.gif
Paskaitau as sita temele, pasiziuriu jusu darbelius, tai tokios geros emocijos uzplusta rolleyes.gif Net neitiketina, kokiu grozybiu jus sukuriate, saunuoles 4u.gif
Na, o as baigiau savo metrika, jau visiems pabodusi vaikiuka su zuikuciu, bet kai tik turesiu ireminta, pateiksiu jusu teismui, nes jau laaabai senai besiuvinejau...Ir apskritai, kaip jus viska spejate su vaikuciais budamos, nes man, kai vaikas zuja aplinkui sunku susikaupti, norisi ramybes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 06 03, 14:16)

Ačiū 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 06 03, 10:16)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  na galima ir taip sakyt  lotuliukas.gif o is tiesu, labai jau seniai matyta ji .. ax.gif

ji neikur nedingusi, tik siuvinėjimus apleido, nes labai įnirtingai siuva meškiukus thumbup.gif

http://www.supermama...?...408605&st=0
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2009 06 03, 14:50)
Dar kartelį pasikartosiu  smile.gif gal kurios daug siuvinėjat galit patart  4u.gif

Man atrodo kad geriausia naudoti orginale spalva, butent ta kuri nurodyta, o MADEIRA DECORA yra pirkti www.darbstuole.lt kaina 1.25lt., jei zinoma tau tinkanti spalvyte ten yra - as Madeiros siulais nesiuvineju, tai nors ir turiu DMC spalvu visa palete, bet neturiu Madeiros kad galeciau palyginti doh.gif tikiuos nors kiek padejau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 03, 15:17)
ji neikur nedingusi, tik siuvinėjimus apleido, nes labai įnirtingai siuva meškiukus thumbup.gif

http://www.supermama...?...408605&st=0

Ai va kur Zhuvycia, o as galvojau kad skiautukuose lankosi ax.gif kazkaip susimaise man ups blush2.gif
Atsakyti
O gal kas avytes kolekcionuoja? mirksiukas.gif bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 06 03, 17:33)
O gal kas avytes kolekcionuoja?  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

jau kokia faina avyte thumbup.gif
Atsakyti