Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 06 02, 23:41)
Parodysiu ir aš savo paskutinį darbelį.

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 06 03, 09:37)
Siek tiek ne i tema -  Tiesiog3 avataras su katinu, tai todel Zuvinycios pasiilgo??? Zvejybon patrauke?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif na galima ir taip sakyt lotuliukas.gif o is tiesu, labai jau seniai matyta ji .. ax.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu klausima. Senai neperkau siulu, o vakar issirinkau nauji darba tai noriu sunu nusiusti kad nupirktu. Klausimas toks : kokia dabar kaina DMC siulu Vilniue Uneversaline pardatuve???
Atsakyti
tiesiog3, man atrodo Zhuvycia i skiautukus pasinerusi, jei neklystu, blush2.gif cia kazkada sake ax.gif , o tu taip pat labai seniai matyta 4u.gif

Labai grazus drambliukas wub.gif wub.gif

Kates taip pat patiko, graziai ziuri siuvineta ne ant vienspalves medziagytes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 06 02, 23:41)
Parodysiu ir aš savo paskutinį darbelį. Tai - dovana vyrui gimtadienio proga. Piešinys gal šiek tiek vaikiškas, tačiau būtinai reikėjo dramblio - šis man labiausiai patiko  rolleyes.gif

Nu kaip grazu !!! Manau tikrai labai sauni dovana. drinks_cheers.gif

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 06 03, 09:02)
Labai nuotaikingas drambliukas  biggrin.gif
Aš su tirpstančia kanva nelabai susipažinus  blush2.gif gal galima būtų plačiau kaip ten kas darosi rolleyes.gif

Cia truputi apie TIRPSTANCIA KANVA.
Atsakyti
Dar kartą ačiū už gražius žodžius drambliukui - juk paprastas darbelis, jūs daug didesnių grožių prirodot ax.gif
Apie tirpstančią kanvą - žiūriu 2saulyte2 jau šiek tiek info įmetė biggrin.gif Siuvinėjau ant tokios pat, o procesas labai paprastas. Ištempiau medžiagą lankeliu, pridygsniavau atsikirptą gabalėlį kanvos. Siuvinėt labai smagu, nes kanva kieta biggrin.gif O pabaigus reikia pamirkyti šiltam vandeny, ir kava ištirpsta. Savo darbelyje aš kanvą ištirpdžiau prieš siuvinėjant backstich'ą - nes pagal schemą reikejo daug kur tarp langelių siuvinėt, o kanvą su adata pradurt sunku.
Turiu nuotrauką kaip viskas atrodo dar su kanva (tik pridygsniavimą jau buvau nuardžius):
user posted image
Atsakyti
Mergaites, labai reikia jusu pagalbos blush2.gif prisimenu, kad kazkuri is jusu siuvinejot kavos mergaite su is puodelio kylanciais garais. Man taip patiko ideja, paveiksliukas toks labiau uzpildytas atrodo. Dabar siuvineju kavos mergaite, ir vis bandau tuos garus pasipaisyti, bet niekaip grazus neiseina... gal kuri turit ta paveiksliuka ar netycia schemute esat pasipaisiusios? Buciau labai labai dekinga... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Vysnia @ 2009 06 03, 12:38)
Mergaites, labai reikia jusu pagalbos  blush2.gif  prisimenu, kad kazkuri is jusu siuvinejot kavos mergaite su is puodelio kylanciais garais. Man taip patiko ideja, paveiksliukas toks labiau uzpildytas atrodo. Dabar siuvineju kavos mergaite, ir vis bandau tuos garus pasipaisyti, bet niekaip grazus neiseina... gal kuri turit ta paveiksliuka ar netycia schemute esat pasipaisiusios? Buciau labai labai dekinga...  4u.gif

As va pasidydinau viena darbeli ir pagal sita issisiuvinejau, nes gerai matosi.

user posted image

Atsakyti
Mergaiciuk, fainuolis drambliukas, labai gerai jis ant tų marškinėlių atrodo thumbup.gif

tiesiog3, malonu tave vėl čia matyti, lauksim pasirodant su naujais šedevrais smile.gif o vat tu dingai, tai ir Zhuvycia išsivedei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 06 03, 09:30)
Mergaites, turiu klausima. Senai neperkau siulu, o vakar issirinkau nauji darba tai noriu sunu nusiusti kad nupirktu. Klausimas toks : kokia dabar kaina  DMC siulu Vilniue Uneversaline pardatuve???

1,99 Lt. Neseniai pirkau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 06 03, 11:58)
As va pasidydinau viena darbeli ir pagal sita issisiuvinejau, nes gerai matosi.

ir aš taip dariau 4u.gif Tik neprisimenu, kurios dalyvės tai buvo darbelis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 06 03, 13:05)
1,99 Lt. Neseniai pirkau. 4u.gif

aciu wub.gif
Atsakyti