Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zundyte @ 2009 05 25, 19:35)
na va,pabaigiau savo gaidžiuką  blush2.gif

Wow, koks simpatukas gaidukas !!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 05 25, 17:41)
Pirmasis darbelis tai "Quaker Style Friendship Sampler". O aš iš draugystės samplerio jį paverčiau į šeimos  ax.gif
O metrikas bus skirtas sesers mergytei. Jis nedidukas apie 13x13 cm. Užtrukau 3 vakarus. Labai maloniai siuvinėjosi  wub.gif

puikiai sumąstei drinks_cheers.gif pasirodyk kaip pavyks įrėminti.
o metrikas matosi, kad mielas siuvinėti wub.gif man kai prireiks rinksiuos kažką panašaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 05 25, 16:57)
milka@ , sizike  nuostabus darba  thumbup.gif  thumbup.gif , tik man iskilo klausimas, o is kur ta rasta padeklui gavai, kad deretu prie puodeliu?

čia William Morris reprodukcija mirksiukas.gif

ačiū visoms už pagyras aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 25 gegužės 2009 - 19:15
Registruojuos naujuose namuciose 4u.gif
Atsakyti
ka darysi su bateliais?
Atsakyti
Skubu pasirodyti įrėmintą kavos mergaitę, nes žadėjau Dvi. Ačiū, mieloji, už visokeriopą pagalbą 4u.gif Ką tik grįžau iš draugės, kuriai siuvinėjau kavos mergaitę (tarp kita ko ta mano draugė iš profilio iš tiesų panaši į kavos mergaitę) jubiliejinio gimtadienio.
Su tom kavos pupelėm tai buvo daugiausia galvosūkio... Bet rezultatu likau patenkinta ne tik aš, bet svarbiausia, kad draugė buvo kaip ant sparnų... wub.gif Vietoj mano numatytos vietos virtuvėje, pakabino didžiajam kambary gražiausioj vietoj. Nu, va, tai esu emociškai savipakankama ir pasirodau jums smile.gif

Pirmoji foto vyro daryta ryte namuose, neskubant. Foto su pupelėmis - jau pas draugę, nes namie nufotkinti nebespėjo.. O pas draugę vyras neturėjo laiko ir galimybių ilgiau pažaisti fotografuodamas. Bendram vaizdui susidaryti (nes pirmosios foto spalvinė gama tikresnė, o antrojoj - matyti kavos pupelės) įdedu abi fotografijas. Ačiū visoms už idėjas ir patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

Siuvinėta ant Zweigart Belfast (32), cream spalvos lino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 25 gegužės 2009 - 22:12
QUOTE(Metija @ 2009 05 25, 23:07)
Skubu pasirodyti įrėmintą kavos mergaitę

jėtus, tai visas kambarys turėtų dabar kava kvepėt wub.gif nu kaip fainiai thumbup.gif
Atsakyti
Skubu pasirodyti įrėmintą kavos mergaitę, nes žadėjau Dvi. Ačiū, mieloji, už visokeriopą pagalbą  4u.gif  Ką tik grįžau iš draugės, kuriai siuvinėjau kavos mergaitę (tarp kita ko ta mano draugė iš profilio iš tiesų panaši į kavos mergaitę) jubiliejinio gimtadienio.
Su tom kavos pupelėm tai buvo daugiausia galvosūkio... Bet rezultatu likau patenkinta ne tik aš, bet svarbiausia, kad draugė buvo kaip ant sparnų...  wub.gif  Vietoj mano numatytos vietos virtuvėje, pakabino didžiajam kambary gražiausioj vietoj. Nu, va, tai esu emociškai savipakankama ir pasirodau jums smile.gif
Pirmoji foto vyro daryta ryte namuose, neskubant. Foto su pupelėmis - jau pas draugę, nes namie nufotkinti nebespėjo.. O pas draugę vyras neturėjo laiko ir galimybių ilgiau pažaisti fotografuodamas. Bendram vaizdui susidaryti (nes pirmosios foto spalvinė gama tikresnė, o antrojoj - matyti kavos pupelės) įdedu abi fotografijas. Ačiū visoms už idėjas ir patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Siuvinėta ant Zweigart Belfast (32), cream spalvos lino.

nu dar tokio varianto neteko matyti... thumbup.gif čia tos pupelės ant stiklo? g.gif
Labai gražu... kad ir kiek tų kavos mergaičių būtų, galima sakyti, kad tai jau forumo klasika rolleyes.gif
Atsakyti
Metija,super thumbup.gif thumbup.gif ,Įsivaizduoju kodėl draugė ,kaip ant sparnų...labai rėmelis gražus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 05 25, 23:43)
nu dar tokio varianto neteko matyti...   thumbup.gif    čia tos pupelės ant stiklo?   g.gif
Labai gražu... kad ir kiek tų kavos mergaičių būtų, galima sakyti, kad tai jau forumo klasika  rolleyes.gif

Taip, ant stiklo. Tai Dvi idėja ir jos patarimai dėl klijavimo aciuks.gif .. Stiklas - matinis. Klijuota su karštu pistoletu. Patirties stoka konkreti buvo... Vyras pirmiausia purškė tuos klijus, o aš bandžiau pupeles bert... Ir - šnipštas doh.gif Nes klijai stingsta labai greit, pupelės nespėja prilipt ir lieka klijingos tuščios vietos. Viską teko nulupt lauk... doh.gif (laimė, kad puikiai luposi) ir tada teko lipint po vieną pupelę.. Gal būčiau ir daugiau prilipinus, bet vyrui degė į Kauną važiuot, tai viskas gavosi daugiau intuityviai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 25 gegužės 2009 - 23:01
sizike, milka@ - įstabūs darbai! Mano dar tik siekiamybė - ypač - milka@ metrikiukas 4u.gif 4u.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 25 gegužės 2009 - 23:24
Skubu pasirodyti įrėmintą kavos mergaitę, nes žadėjau Dvi.

Gražu wub.gif Šaunuolė ploja.gif Ir 4u.gif tau už tai, kad nepabūgai pradėti rėminti pati.
Atsakyti