Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Aciu uz pagalba... Kaip tik tokiu ir ieskojau...
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 06 01, 10:30)

Labai mielas atvirukas smile.gif Šaunuolė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2009 06 01, 15:25)
mergytės, reikia pagalbos help.gif žinau, kad čia vienos iš jūsų darbelis  4u.gif gavau užsakymą tokį išsiuvinėt, tai labai norėčiau šito šrifto, labai man jis čia gražiai žiūrisi  wub.gif  gal kas padės?  ax.gif

Metrikas, siuvinėtas mano mažučiam sūnėnui smile.gif. Raidelių "Augustas" šriftas - iš paukščiuko gallery.ru smile.gif , o kitos raidelės - iš seno žurnalo... Bet aš jas dar tobulinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 01, 16:25)
mergytės, reikia pagalbos help.gif žinau, kad čia vienos iš jūsų darbelis  4u.gif gavau užsakymą tokį išsiuvinėt, tai labai norėčiau šito šrifto, labai man jis čia gražiai žiūrisi  wub.gif  gal kas padės?  ax.gif

user posted image

help.gif

rasiau i temele "ieskau",bet ir cia radau..
as ieskau sios shemutes.....
turiu pati,bet nieko nesimato...,o kai padidinu tai viskas susilieja...gal galite pagelbeti....
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2009 06 01, 18:08)
help.gif

rasiau i temele "ieskau",bet ir cia radau..
as ieskau sios shemutes.....
turiu pati,bet nieko nesimato...,o kai padidinu tai viskas susilieja...gal galite pagelbeti....

Aš schemų paieškos temoj tau parašiau, kad parašytum kur siųst... Aš turiu šią schemą. Ji kokybiška. Ėmiau iš paukščiuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 06 01, 17:59)
Metrikas, siuvinėtas mano mažučiam sūnėnui smile.gif. Raidelių "Augustas" šriftas - iš paukščiuko gallery.ru  smile.gif , o kitos raidelės - iš seno žurnalo... Bet aš jas dar tobulinau smile.gif

man paukščiukas jau padėjo oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 06 01, 19:19)
Aš schemų paieškos temoj tau parašiau, kad parašytum kur siųst... Aš turiu šią schemą. Ji kokybiška. Ėmiau iš paukščiuko  4u.gif

jei galima atsiuskite i 1anomis1@gmail.com
is anksto nuosirdus ACIU 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
pasirodau -per savaitgalį dar žalią obuolį iškryžiavojau ir kriaušę pradėjau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2009 06 01, 18:54)
jei galima atsiuskite i 1anomis1@gmail.com
is anksto nuosirdus ACIU 4u.gif  aciuks.gif

ar jau atsiuntė tau kas nors to metriko schemą? jei ne, sakyk, tuoj atsiųsiu mirksiukas.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 06 01, 19:33)
pasirodau -per savaitgalį dar žalią obuolį iškryžiavojau ir kriaušę pradėjau ax.gif

nu kaip skaniai atrodo tas vaisių krepšelis essen.gif einu kokio obuolio pati pagraužt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 06 01, 19:33)

bigsmile.gif labai skanus darbas essen.gif

p.s. su astulia vienodai apsilaižėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 01 birželio 2009 - 18:47
QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 01, 19:45)
p.s. su astulia vienodai apsilaižėm  lotuliukas.gif

gerai nuskambėjo user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 06 01, 18:33)

bigsmile.gif nu kaip gražiai žiuris... taip skaniai... essen.gif
o kokio jis dydžio bus???
Atsakyti
centimetrais nežinau ,pamečiau tą lapelį, kur buvo parašyta ,kai rinkinį pirkau,o va kryžiukais tai 175x210 kryžiukų,aida 14 ,nu nemažas toks ax.gif ,gerai kad fonas visas pusiniu kryželiu ,o tai ir žiemos sulaukčiau besiuvinėdama lotuliukas.gif
Atsakyti