QUOTE(Dvi @ 2009 06 01, 10:30)
Atvirukas
Labai mielas atvirukas Šaunuolė
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2009 06 01, 15:25)
mergytės, reikia pagalbos žinau, kad čia vienos iš jūsų darbelis gavau užsakymą tokį išsiuvinėt, tai labai norėčiau šito šrifto, labai man jis čia gražiai žiūrisi gal kas padės?
Metrikas, siuvinėtas mano mažučiam sūnėnui . Raidelių "Augustas" šriftas - iš paukščiuko gallery.ru , o kitos raidelės - iš seno žurnalo... Bet aš jas dar tobulinau
QUOTE(astulia @ 2009 06 01, 16:25)
mergytės, reikia pagalbos žinau, kad čia vienos iš jūsų darbelis gavau užsakymą tokį išsiuvinėt, tai labai norėčiau šito šrifto, labai man jis čia gražiai žiūrisi gal kas padės?
rasiau i temele "ieskau",bet ir cia radau..
as ieskau sios shemutes.....
turiu pati,bet nieko nesimato...,o kai padidinu tai viskas susilieja...gal galite pagelbeti....
QUOTE(grasimm @ 2009 06 01, 18:08)
rasiau i temele "ieskau",bet ir cia radau..
as ieskau sios shemutes.....
turiu pati,bet nieko nesimato...,o kai padidinu tai viskas susilieja...gal galite pagelbeti....
Aš schemų paieškos temoj tau parašiau, kad parašytum kur siųst... Aš turiu šią schemą. Ji kokybiška. Ėmiau iš paukščiuko
QUOTE(Metija @ 2009 06 01, 17:59)
Metrikas, siuvinėtas mano mažučiam sūnėnui . Raidelių "Augustas" šriftas - iš paukščiuko gallery.ru , o kitos raidelės - iš seno žurnalo... Bet aš jas dar tobulinau
man paukščiukas jau padėjo
QUOTE(Metija @ 2009 06 01, 19:19)
Aš schemų paieškos temoj tau parašiau, kad parašytum kur siųst... Aš turiu šią schemą. Ji kokybiška. Ėmiau iš paukščiuko
jei galima atsiuskite i 1anomis1@gmail.com
is anksto nuosirdus ACIU
QUOTE(grasimm @ 2009 06 01, 18:54)
ar jau atsiuntė tau kas nors to metriko schemą? jei ne, sakyk, tuoj atsiųsiu
QUOTE(zundyte @ 2009 06 01, 19:33)
pasirodau -per savaitgalį dar žalią obuolį iškryžiavojau ir kriaušę pradėjau
nu kaip skaniai atrodo tas vaisių krepšelis einu kokio obuolio pati pagraužt
QUOTE(zundyte @ 2009 06 01, 19:33)
labai skanus darbas
p.s. su astulia vienodai apsilaižėm
QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 01, 19:45)
p.s. su astulia vienodai apsilaižėm
gerai nuskambėjo
QUOTE(zundyte @ 2009 06 01, 18:33)
pasirodau -per savaitgalį dar žalią obuolį iškryžiavojau ir kriaušę pradėjau
nu kaip gražiai žiuris... taip skaniai...
o kokio jis dydžio bus???
centimetrais nežinau ,pamečiau tą lapelį, kur buvo parašyta ,kai rinkinį pirkau,o va kryžiukais tai 175x210 kryžiukų,aida 14 ,nu nemažas toks ,gerai kad fonas visas pusiniu kryželiu ,o tai ir žiemos sulaukčiau besiuvinėdama