Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Koruklu @ 2009 06 01, 13:56)
As jau pagaliau uzbaigiau savo aguonas
Gražios man šios tavo aguonos wub.gif
Atsakyti
Na vazos ne kokios, bet leisiu sau galvoti, kad antikvarines... na tiesiog tokios ir turi buti... lotuliukas.gif blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 06 01, 15:46)
Korukulu --->

Issiunciau!!!
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 06 01, 15:55)
Na vazos ne kokios, bet leisiu sau galvoti, kad antikvarines... na tiesiog tokios ir turi buti...  lotuliukas.gif  blink.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Issiunciau!!!

Labai aciu !!!!
Atsakyti
mergytės, reikia pagalbos help.gif žinau, kad čia vienos iš jūsų darbelis 4u.gif gavau užsakymą tokį išsiuvinėt, tai labai norėčiau šito šrifto, labai man jis čia gražiai žiūrisi wub.gif gal kas padės? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, noreciau patarimo... As gana jau seniai siuvineju, ir per tiek laiko prisikaupe daug siuliu. As juos dabar laikau, atskirai kiekviena spalvyte, tokiam mazam maiselyje... Bet va niekaip nesugalvoju kaip juos sukabint ar sugrupuot, gal kas zinot gal yra kokiu nors ziedu... Ir kur butu galima ju isigyti... As bandziau ieskoti internetinese svetainese kazko panasaus, bet nieko neradau... Kazkada forume viena mergina kazka panasaus buvo rodziusi, bet vat niekaip nerandu... Busiu dekinga uz pagalba...
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 01, 15:25)
mergytės, reikia pagalbos help.gif žinau, kad čia vienos iš jūsų darbelis  4u.gif gavau užsakymą tokį išsiuvinėt, tai labai norėčiau šito šrifto, labai man jis čia gražiai žiūrisi  wub.gif  gal kas padės?  ax.gif

jas rasi čia mirksiukas.gif
http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-bzOO
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 01, 15:28)

matai, aš ten neužsiregistravus, nes su rusų k. nedraugauju, tai man nelabai ką rodo blush2.gif gal galėtum man į paštą įmest? būčiau laaaabai dėkinga 4u.gif aastellaa@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2009 06 01, 15:25)
Sveikos, noreciau patarimo... As gana jau seniai siuvineju, ir per tiek laiko prisikaupe daug siuliu. As juos dabar laikau, atskirai kiekviena spalvyte, tokiam mazam maiselyje... Bet va niekaip nesugalvoju kaip juos sukabint ar sugrupuot, gal kas zinot gal yra kokiu nors ziedu... Ir kur butu galima ju isigyti... As bandziau ieskoti internetinese svetainese kazko panasaus, bet nieko neradau... Kazkada forume viena mergina kazka panasaus buvo rodziusi, bet vat niekaip nerandu... Busiu dekinga uz pagalba...

Jei kalbi apie situos ziedus user posted image user posted image , tai ju yra pirkti parduotuveje ''Geros akys'', arba internete SEWANDSO arba SIUVINEJIMO MAGIJA
Atsakyti
Noreciau irgi ismokti siuvineti, bet nezinau nuo ko pradeti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(danika @ 2009 06 01, 15:47)

Gal CIA rasi naudingos info apie siuvinejima - nuo ko pradeti, kokiu priemoniu reikia ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(danika @ 2009 06 01, 14:47)

Yra tema apie tai: čia.
Atsakyti
QUOTE(danika @ 2009 06 01, 14:47)

Sveika 4u.gif

Pirmiausia reiktų išsirinkti schemą, paskui nusipirkti schemoje nurodytos spalvytės siūlus, išsirinkti medžiagytę. Čia turėtum nuspręsti, nori siuvinėti ant lino ar kanvos ("AIDA" - medžiaga spec. siuvinėjimui, jos yra skirtingo smulkumo, apie tai yra pirmame poste informacija). Aušrinės puslapyje yra parodyti kryžiuko žinksneliai. Dar kryželio techniko rasi čia mirksiukas.gif
Kai pradėsi siuvinėti viskas pasidarys aiškiau. Ir su darbais prašom pasirodyti čia. Jei kils dar kokių klausimų, merginos visada pasiruošę padėti friends.gif

Pamiršau pagirti darbštuoles blush2.gif
Diudo paukščiukas nuostabus, vasariškas wub.gif Laukiam ir visos taštyės bigsmile.gif
Aguonos labai gražios thumbup.gif Aš jas kažkada buvau nusižiūrėjus, bet taip ir neprisėdau prie jų ax.gif
Ruci eglutė labai šauni thumbup.gif
Dvi atvirutė labai patiko bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 01 birželio 2009 - 15:48