Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Ruci, Diudas, tik dabar perskaičiau praleistus puslapius atgal. O kokie grožiai wub.gif wub.gif wub.gif Super!
QUOTE(astulia @ 2009 06 01, 11:01)
Dvi, labai gražu  wub.gif  kam siųsi?  lotuliukas.gif

QUOTE(Reska @ 2009 06 01, 11:53)
Dvi, labai graži atvirutė  4u.gif  O kam ji skirta?  blush2.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(astulia @ 2009 06 01, 11:56)
abi užpuolėm ją  lotuliukas.gif  tu irgi jos nori?  bigsmile.gif

A jum smalsiom Magdėm tik pasakyk... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikrinkit paštą, ką gali žinoti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 06 01, 11:57)
Bet tai truko 10 d., nes į dieną galiu skirti apie 1-2 val. siuvinėjimui... blush2.gif

nu man vis tiek labai jau greit atrodo rolleyes.gif juk paveikslėlis tai ne mažas.
Atsakyti
ruci puikiai įrėminta thumbup.gif

Dvi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos!!!

As jau pagaliau uzbaigiau savo aguonas, kurios man jau per gerkle lenda, dabar netgi jau man jos nelabai grazios, buciau is pat pradziu atkreipus demesio i schema, tai tikrai buciau nesusipirkusi visu siulu, bet jau kai viskas nupirkta, tai nebuvo kaip trauktis. Nors vazos turejo gautis siek tiek kitokiu atspalviu, bet kaip sakiau schemoj kazkas buvo bloga. Tai yra kaip yra... Na bus kazkam dovanu, arba kaip visada i kaima.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

O cia is to dziaugsmo, kad vakar pabaigiau aguonas, pasiiemiau paprasta schema su kava, nes dabar tik to ir norisi. Nors dar nenusprendziau kaip reminsiu. Nes turiu du variantus, kurie graziai atrodo. Viename issiuvinetas remelis. tai dar galvoju...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 06 01, 12:56)
Sveikos!!!

As jau pagaliau uzbaigiau savo aguonas, kurios man jau per gerkle lenda, dabar netgi jau man jos nelabai grazios, buciau is pat pradziu atkreipus demesio i schema, tai tikrai buciau nesusipirkusi visu siulu, bet jau kai viskas nupirkta, tai nebuvo kaip trauktis. Nors vazos turejo gautis siek tiek kitokiu atspalviu, bet kaip sakiau schemoj kazkas buvo bloga. Tai yra kaip yra... Na bus kazkam dovanu, arba kaip visada i kaima.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O cia is to dziaugsmo, kad vakar pabaigiau aguonas, pasiiemiau paprasta schema su kava, nes dabar tik to ir norisi. Nors dar nenusprendziau kaip reminsiu. Nes turiu du variantus, kurie graziai atrodo. Viename issiuvinetas remelis. tai dar galvoju...

Darbštuolė esi, labai gražu. wub.gif
Atsakyti
Koruklu, o man visai gražu tos aguonos wub.gif mielai priimčiau tokią dovaną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 06 01, 13:56)
Sveikos!!!

As jau pagaliau uzbaigiau savo aguonas, kurios man jau per gerkle lenda, dabar netgi jau man jos nelabai grazios, buciau is pat pradziu atkreipus demesio i schema, tai tikrai buciau nesusipirkusi visu siulu, bet jau kai viskas nupirkta, tai nebuvo kaip trauktis. Nors vazos turejo gautis siek tiek kitokiu atspalviu, bet kaip sakiau schemoj kazkas buvo bloga. Tai yra kaip yra... Na bus kazkam dovanu, arba kaip visada i kaima.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kokios mielos aguoneles. Labai labai svelnios ir mielos akiai spalvos.
Bet jau darbstumas ir spartumas - dar vienas darbelis ''ant to dziaugsmo''. Nu nerealu !!! Pasirodymk butinai kai ireminsi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 06 01, 14:56)
Sveikos!!!

Kur būtu galima sios serijos schemu pasigaudyt?
Atsakyti
Aciu uz pagyras!!! Sia savaite brangiausias sake pasidarbuos ir iremins. Tai kai bus and sienos arba prie sienos lotuliukas.gif , tai vel pasirodysiu. O dabar suku galva ka cia pasigriebus, nes visokiu galiuku siulu pilna... Kazkaip norisi sunaudot.

Blizgutis11, tai parasyk e-mail adresa, ir as tau atsiusiu tu mergeliu kavinejanciu schema ir du galimus variantus, cia kalbu spalvu atzvilgiu, nes siaip as pati rinkausi man patinkancias ir turimas spalvas, o ne pagal schema. Nes kaip sakiau reikia sunaudot likucius!
Atsakyti
Ruci ,Dvi -darbeliai -atgaiva sielai wub.gif thumbup.gif
Koruklu-o man aguonos labai dailios ,puiki dovana kam nors.tikrai nenukišk į kaimą... mirksiukas.gif
Atsakyti
Korukulu ---> debeseliai1@gmail.com
Atsakyti