Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Dvi @ 2009 06 01, 10:30)
Atvirukas

puikumelis wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif bet man atrodo or paveikslelis butu cia grazus wub.gif
Atsakyti
Ruci, Dvi gražūs darbeliai. wub.gif
Atsakyti
Ruci, nerealaus grožio eglutė, ach tie RP dizainai... wub.gif

Dvi, puiki atvirutė, labai graži thumbup.gif
Atsakyti
Ruci, gražu clap_1.gif šaunuolė

Dvi atvirukas labai patiko. Paprastas ir toks visom progom tinkantis. Sidabriniai kryžiukai atrodo kaip karoliukai iš tolo žiūrint smile.gif Ir schema labai faina bigsmile.gif gal daugiau panašaus stiliaus yra?
Atsakyti
ruci, nuostabu wub.gif

Dvi, labai gražu wub.gif kam siųsi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 06 01, 09:46)
Įrėminta Renato Parolin "eglutė"

Kaip dailu !!! Labai labai mielas darbas !!! 4u.gif

Atvirukas

Oi koks grozis - kvepia vasara !!! Toks ryskiaspalvis ir dailus !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2009 06 01, 10:20)
Ruci, nuostabi eglutė bigsmile.gif . Ar ilgai užtrunka tokią išsiuvinėt?
Egloshke, ačiū už komplimentą. Siuvinėjau viso 13 valandų.
Florestina, diudas, tyli_tyla, astulia, 2saulyte2, ačiū už komplimentus.
Taip pat giriu visų darbelius, kurių anksčiau dėl laiko stokos nepagyriau wub.gif
Atvirukas
Nuostabi atvirutė, apipavidalinimas labai dailus.
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 06 01, 11:23)
Siuvinėjau viso 13 valandų.

Tik?? ohmy.gif na ir tempai doh.gif
Atsakyti
Sveikos, darbstuoles.. 4u.gif Galbut mano klausimai bus kvailoki, taciau sioje srityje esu naujoke, siuvineju metrika savi sunui (tai pirmas mano siuvinejamas paveiksliukas blush2.gif )ir kilo klausimas, ka reikia daryti pries ireminima? Ar plaunant reikia kokiu specialiu priemoniu? Gal reikia islygint ar dar ka padaryt? g.gif is anksto dekoju uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Dvi, labai graži atvirutė 4u.gif O kam ji skirta? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(m@muk@s @ 2009 06 01, 11:52)
Sveikos, darbstuoles.. 4u.gif Galbut mano klausimai bus kvailoki, taciau sioje srityje esu naujoke, siuvineju metrika savi sunui (tai pirmas mano siuvinejamas paveiksliukas blush2.gif )ir kilo klausimas, ka reikia daryti pries ireminima?  Ar plaunant reikia kokiu specialiu priemoniu? Gal reikia islygint ar dar ka padaryt? g.gif is anksto dekoju uz patarimus 4u.gif

aš tai tik drungnu vandeniu išplaunu, nes darbelis nebūna labai išsitepęs, tada leidžiu nuvarvėt, negręžiu, o tada jau patiesiu kažkur išdžiūt. tada išlyginu ir viskas, nes jei kanva geros kokybės, ji automatiškai kietesnė pasidaro, nereikia jokių standiklių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Reska @ 2009 06 01, 11:53)
Dvi, labai graži atvirutė  4u.gif  O kam ji skirta?  blush2.gif  lotuliukas.gif

abi užpuolėm ją lotuliukas.gif tu irgi jos nori? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 06 01, 11:34)
Tik??  ohmy.gif na ir tempai  doh.gif
Bet tai truko 10 d., nes į dieną galiu skirti apie 1-2 val. siuvinėjimui... blush2.gif
QUOTE(m@muk@s @ 2009 06 01, 11:52)
Sveikos, darbstuoles.. 4u.gif Galbut mano klausimai bus kvailoki, taciau sioje srityje esu naujoke, siuvineju metrika savi sunui (tai pirmas mano siuvinejamas paveiksliukas blush2.gif )ir kilo klausimas, ka reikia daryti pries ireminima?  Ar plaunant reikia kokiu specialiu priemoniu? Gal reikia islygint ar dar ka padaryt? g.gif is anksto dekoju uz patarimus 4u.gif
Lengvai išplaunama vandenyje ar vandenyje su šampūnu ir išlyginama ant frotinio rankšluosčio blogąja puse žemyn ant viršaus uždėjus medžiagos. Turbūt tiek. g.gif
Atsakyti