Vervaco batelių kolekcija Jų keturi iš viso
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 05 25, 15:52)
Randoni batai:
Na jūs merginos ir fantastiškos šitiek grožybių!
Kaskart darbeliai vis dailesni. Tuoj ir komplimentų pritrūks
Sizike, superinis darbelis ir idėja Nuostabus dizainas. Išties smalsu kieno čia
Milka@, labai kruopštu pirmajame tos raidelės kažką reiškia taip? panašu man į šeimos medį..
o metrikiukas toks netradicinis ir mielas
Kaskart darbeliai vis dailesni. Tuoj ir komplimentų pritrūks
Sizike, superinis darbelis ir idėja Nuostabus dizainas. Išties smalsu kieno čia
Milka@, labai kruopštu pirmajame tos raidelės kažką reiškia taip? panašu man į šeimos medį..
Florestina, už namučius...
merginos ,nu bet jums tikrai nei valgyt, nei miegot nereikia ,tempai tai oho ir darbai puikūs ...aš tai nuo trečiadienio neėmiau į rankas siuvinio,akis ilsinu ,bet jau šiandien spirgu kaip ant žarijų ,matyt, imsiuos darbo
merginos ,nu bet jums tikrai nei valgyt, nei miegot nereikia ,tempai tai oho ir darbai puikūs ...aš tai nuo trečiadienio neėmiau į rankas siuvinio,akis ilsinu ,bet jau šiandien spirgu kaip ant žarijų ,matyt, imsiuos darbo
sizike, milka@ - jauciu silpnybe tokiems darbeliams metrikas lb jaukus.
Daktariene B - kaip su tuo tulpiu paveikslu sekasi? ispudingas darbelis, taip idomu matyti, kaip vyksta procesas
Zundyte - su ta programulka atsispausdinau schemute kaip reikia. aciu uz pagalba
Daktariene B - kaip su tuo tulpiu paveikslu sekasi? ispudingas darbelis, taip idomu matyti, kaip vyksta procesas
Zundyte - su ta programulka atsispausdinau schemute kaip reikia. aciu uz pagalba
Registruojuos naujuose namuciuose labai saunus
o jau padeklo grozis nerealus, jau istrigo i atminti ir kompozicija liuks parinkta
o jau padeklo grozis nerealus, jau istrigo i atminti ir kompozicija liuks parinkta
Mur mur,nėra už ką,ko gi nepagelbėt ,pati irgi ne iš karto išstudijavau ten viską ,tik kai netyčia užtikau ,tada dašilo,kad galima daryt kaip nori...
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 25, 15:22)
Pirmasis darbelis tai "Quaker Style Friendship Sampler". O aš iš draugystės samplerio jį paverčiau į šeimos Viduryje įrašiau dukrytės inicialus, o aplink tėvai, seneliai ir proseneliai Šis darbas man pačiai labai labai mielas Dabar tik rėmelius reikia išsirinkti. Ir pasiduosiu forume plintančiai madai, bandysiu rėminti pati
O metrikas bus skirtas sesers mergytei. Jis nedidukas apie 13x13 cm. Užtrukau 3 vakarus. Labai maloniai siuvinėjosi
QUOTE(milka@ @ 2009 05 25, 17:41)
Pirmasis darbelis tai "Quaker Style Friendship Sampler". O aš iš draugystės samplerio jį paverčiau į šeimos Viduryje įrašiau dukrytės inicialus, o aplink tėvai, seneliai ir proseneliai Šis darbas man pačiai labai labai mielas Dabar tik rėmelius reikia išsirinkti. Ir pasiduosiu forume plintančiai madai, bandysiu rėminti pati
O metrikas bus skirtas sesers mergytei. Jis nedidukas apie 13x13 cm. Užtrukau 3 vakarus. Labai maloniai siuvinėjosi
Šauniai sugalvojai O metrikiukas jau mano planuose , liko nuspresti kuriam vaikui jį išsiuvinėti
milka@ , sizike nuostabus darba , tik man iskilo klausimas, o is kur ta rasta padeklui gavai, kad deretu prie puodeliu?
QUOTE(zundyte @ 2009 05 25, 18:35)
Gražus gaidžiukas.