Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Vervaco batelių kolekcija 4u.gif Jų keturi iš viso 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 05 25, 15:52)
Randoni batai:
wub.gif
Atsakyti
Na jūs merginos ir fantastiškos thumbup.gif šitiek grožybių!
Kaskart darbeliai vis dailesni. Tuoj ir komplimentų pritrūks biggrin.gif

Sizike, superinis darbelis ir idėja wub.gif Nuostabus dizainas. Išties smalsu kieno čia smile.gif

Milka@, labai kruopštu wub.gif pirmajame tos raidelės kažką reiškia taip? blush2.gif panašu man į šeimos medį..
o metrikiukas toks netradicinis ir mielas 4u.gif
Atsakyti
Florestina, aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif už namučius...
merginos ,nu bet jums tikrai nei valgyt, nei miegot nereikia ,tempai tai oho assa.gif ir darbai puikūs thumbup.gif ...aš tai nuo trečiadienio neėmiau į rankas siuvinio,akis ilsinu ,bet jau šiandien spirgu kaip ant žarijų ,matyt, imsiuos darbo rolleyes.gif
Atsakyti
sizike, milka@ - jauciu silpnybe tokiems darbeliams wub.gif metrikas lb jaukus.
Daktariene B - kaip su tuo tulpiu paveikslu sekasi? ispudingas darbelis, taip idomu matyti, kaip vyksta procesas ax.gif
Zundyte - su ta programulka atsispausdinau schemute kaip reikia. aciu uz pagalba thumbup.gif
Atsakyti
Registruojuos naujuose namuciuose 4u.gif labai saunus

blink.gif o jau padeklo grozis blink.gif wub.gif wub.gif nerealus, jau istrigo i atminti ir kompozicija liuks parinkta thumbup.gif first.gif
Atsakyti
Mur mur,nėra už ką,ko gi nepagelbėt ax.gif ,pati irgi ne iš karto išstudijavau ten viską ,tik kai netyčia užtikau ,tada dašilo,kad galima daryt kaip nori... doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 25, 15:22)
Milka@, labai kruopštu  wub.gif pirmajame tos raidelės kažką reiškia taip?  blush2.gif panašu man į šeimos medį..
o metrikiukas toks netradicinis ir mielas  4u.gif

Pirmasis darbelis tai "Quaker Style Friendship Sampler". O aš iš draugystės samplerio jį paverčiau į šeimos ax.gif Viduryje įrašiau dukrytės inicialus, o aplink tėvai, seneliai ir proseneliai rolleyes.gif Šis darbas man pačiai labai labai mielas wub.gif Dabar tik rėmelius reikia išsirinkti. Ir pasiduosiu forume plintančiai madai, bandysiu rėminti pati blush2.gif

O metrikas bus skirtas sesers mergytei. Jis nedidukas apie 13x13 cm. Užtrukau 3 vakarus. Labai maloniai siuvinėjosi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 25 gegužės 2009 - 16:41
QUOTE(milka@ @ 2009 05 25, 17:41)
Pirmasis darbelis tai "Quaker Style Friendship Sampler". O aš iš draugystės samplerio jį paverčiau į šeimos  ax.gif Viduryje įrašiau dukrytės inicialus, o aplink tėvai, seneliai ir proseneliai  rolleyes.gif Šis darbas man pačiai labai labai mielas  wub.gif Dabar tik rėmelius reikia išsirinkti. Ir pasiduosiu forume plintančiai madai, bandysiu rėminti pati  blush2.gif

O metrikas bus skirtas sesers mergytei. Jis nedidukas apie 13x13 cm. Užtrukau 3 vakarus. Labai maloniai siuvinėjosi  wub.gif

Šauniai sugalvojai wub.gif O metrikiukas jau mano planuose blush2.gif , liko nuspresti kuriam vaikui jį išsiuvinėti biggrin.gif
Atsakyti
milka@ , sizike nuostabus darba thumbup.gif thumbup.gif , tik man iskilo klausimas, o is kur ta rasta padeklui gavai, kad deretu prie puodeliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 25 gegužės 2009 - 16:57
na va,pabaigiau savo gaidžiuką blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 25, 18:35)
na va,pabaigiau savo gaidžiuką  blush2.gif

Gražus gaidžiukas. thumbup.gif
Atsakyti