Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

diudai, paukštukas labai "vasariškas" ir dailus wub.gif wub.gif labai smalsu bus pamatyti ir jau pasiūtą rankinę bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2009 05 31, 12:39)
labai pradėjo domint ir mane tie Acufactum  wub.gif

mane taip pat jie domina ir žaviuosi šiais dizainais. bet va prisibijau tų visokiausių pusinių kryželių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 31, 18:35)
mane taip pat jie domina ir žaviuosi šiais dizainais. bet va prisibijau tų visokiausių pusinių kryželių  blush2.gif

tai aš vis dar tik žiūriu į juos su tokiu susižavėjimu ir laukiu, kol pati pribręsiu tokiems darbams ax.gif
Atsakyti
diudas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif grožis verčiantis iš koto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juba @ 2009 05 30, 00:23)

QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 30, 10:27)
nepamirsk tik krastams uzmest, reminimui

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labai labai dėkoju visoms, nuo pagyrų tuoj pakilsiu biggrin.gif

QUOTE(astulia @ 2009 05 31, 12:39)
o tu schemutę turi tik popieriniam variante? ir iš kur tokius žurnalus perki? labai pradėjo domint ir mane tie Acufactum  wub.gif

schemutę parsisiunčiau iš interneto rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 31 gegužės 2009 - 21:31
QUOTE(diudas @ 2009 05 31, 12:30)
Dar vienas paukštukas iš Acufactum žurnalo 'Sommergaste". Šis pauštukas taip pat nutūps ant rankinės... Šį kartą rankinę siūsiuos sau  biggrin.gif

Mačiau jau gallery.ru........................................ Daug daug daugtaškių... Tokius darbus galėčiau pavadinti kelrode žvaigžde. Iš visos širdies - esu daug daugiau, nei sužavėta...
Atsakyti
Diudas,tašytė tikrai iš koto verčianti ,visapusiška auksarankė esi 4u.gif ax.gif ax.gif ..
aš irgi šiandien siuvinėjau ,ir besiuvinėdama galvojau ,kad sekančio didelio darbo imsiuos matyt negreit,nes jau taip ilgai einasi doh.gif ,kryžiavoji dienų dienas o rezultatas beveik vietoje....matyt ,kai pintine bus baigta ,tai pulsiu mažus darbelius siuvinėt ,jie greičiau džiaugsmo atneša,nors didelis darbas,matyt ir didesnį džiaugsmą atneša,tikriausiai taip... g.gif ax.gif
Atsakyti
Ar iš kasiulai.lt įmanoma pačiam pasiimti užsakymą? Mano vyras dabar studijose, tai paimtų, nereiktų mokėti už siuntimą... Reikia keleto smulkių daiktelių... Be to -laiko sutaupyčiau, nes labai reikia audinio žymėjimo markerio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 31 gegužės 2009 - 22:05
QUOTE(Metija @ 2009 05 31, 23:04)
Ar iš kasiulai.lt įmanoma pačiam pasiimti užsakymą? Mano vyras dabar studijose, tai paimtų, nereiktų mokėti už siuntimą... Reikia keleto smulkių daiktelių... Be to -laiko sutaupyčiau, nes labai reikia audinio žymėjimo markerio..

parašyk jiems e-mailą, gal ką susitarsit mirksiukas.gif ten juk labai draugiška ir maloni savininkė smile.gif
Atsakyti
Įrėminta Renato Parolin "eglutė"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 06 01, 08:46)
Įrėminta Renato Parolin "eglutė"
Ruci, nuostabi eglutė bigsmile.gif . Ar ilgai užtrunka tokią išsiuvinėt?
Atsakyti
Atvirukas
user posted image user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti