esu macius ten,bet man atrodo ten tik balta 14aida.bet seip universalinej tai spalvotu aidu nemaciau
kiek mačiau Kaune tai juoda aida kainavo 44Lt,o balta apie 33Lt,aišku seniai mačiau ,gal apie naujuosius,dabar gal jau pabrango ,dabar visada perku internete ir vargo nematau..
o tai kokio dydzio ji?metras ant metro?
Aš tai esu su planais taip pasidariusi: susidėjau į segtuvą tas schemas,tų paveikslų, kuriuos noriu išsiuvinėti, ir tą padariusi popierinį variantą metu lauk, ir matau, kaip tuštėja segtuvas
džiaugsmeli7x7 ,ten buvo ritinyje ta kanva ,tai plotis gal apie 1m ,ar gal 1.10cm,tiksliau neatsimenu ,ir atkerpa kiek nori,nesukarpyta gabalais,tiesiog ritinys
Tikrai nematytas metrikas
QUOTE(zundyte @ 2009 05 31, 00:24)
džiaugsmeli7x7 ,ten buvo ritinyje ta kanva ,tai plotis gal apie 1m ,ar gal 1.10cm,tiksliau neatsimenu ,ir atkerpa kiek nori,nesukarpyta gabalais,tiesiog ritinys
aciu uz atakyma
dabar jau viska supratau
QUOTE(diudas @ 2009 05 31, 12:30)
Dar vienas paukštukas iš Acufactum žurnalo 'Sommergaste". Šis pauštukas taip pat nutūps ant rankinės... Šį kartą rankinę siūsiuos sau
nu va, pagaliau bus batsiuvys su batais o dar kokiais gražiais
o tu schemutę turi tik popieriniam variante? ir iš kur tokius žurnalus perki? labai pradėjo domint ir mane tie Acufactum
Labai gražūs visi darbeliai. O aš tik dabar iš sodybos grįžau, visą savaitgalį be siuvinio praleidau.
QUOTE(zundyte @ 2009 05 31, 00:24)
DMC kanvos plotis 1,1 m