Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 05 30, 13:02)
kaip ir baigiau neseniai pradeta darbeli,tik turbut tai nebus metrikai o seip paveikslelis...o be to kai jau issiuvinetas nebelabai jis man ir patinka,ir vyrui labiau patiko kol dar nebuvau pradejus jo siuvinet biggrin.gif
gal net neverta remint...nezinau... verysad.gif
user posted image]My Webpage[/URL]

gražus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
dziaugsmelis7x7, o ko tau jis nebepatinka, man jis gražus mirksiukas.gif parink gražų rėmą ir turėsiu liuks paveiksliuką smile.gif
Atsakyti
nezinau buna kad issiuvineju koki paveiksleli,tai neta ant sirdies gera,pati negaliu atsiziuret...o sitas toks...is toli gal ir nieko atrodo,bet is arti-grubokai issiuvinejau 4u.gif
ai mama sake paims,jei patinka biggrin.gif
Atsakyti
Kad nebūtų nuobodu...

user posted image
Atsakyti
Paukščiuk, labai fainas ir subtilus darbelis 4u.gif
Atsakyti
Paukščiuk ,kaip visada thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 30, 18:39)
Kad nebūtų nuobodu...

OHO kaip interjere PRABANGIAI atrodo... WOW ploja.gif
Atsakyti
Nuostabus darbas!!! As taip pat esu sita nusiziurejus, nu i butinu issiuvineti darbu sarasa irasytas, bet neisivaizdavau, kad toks gana nemazas paveiksliukas guanasi. Beja, man baisiai patinka virtuves dizainas, nors cia ne i tema. 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 30, 18:39)
Kad nebūtų nuobodu...

nu sita nuostabu darbeli ja maciau wub.gif wub.gif wub.gif jei gali imesk schemute mirksiukas.gif desiu sita darbeli prie savo planu doh.gif
Atsakyti
paukščiuk, labai jau tinka jis prie viso virtuvės interjero thumbup.gif
Atsakyti
norejau siuvinetoju paklaust ,man reikia mazdaug 50*50 cm juodos 16 aidos,zadu pirkti kaune "geras kraitis" artodo vadinasi,gal zinot kiek mazdaug gali kainuot?ar juoda aida brangesne uz balta? 4u.gif o gal ne taip lengva ir gaut tu spalvotu aidu? 4u.gif
nepykit uz kvailoka klausima,visada pirkdavau utenoje balta 14 aida tai ji jau sukarpyta budavo i gabaliukus,tai vieno kaina apie 6 lt(tik ten jau sudetingiau kai prisireikia didesnio gabalo) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 05 30, 20:36)
norejau siuvinetoju paklaust ,man reikia mazdaug 50*50 cm juodos 16 aidos,zadu pirkti kaune "geras kraitis" artodo vadinasi,gal zinot kiek mazdaug gali kainuot?ar juoda aida brangesne uz balta? 4u.gif o gal ne taip lengva ir gaut tu spalvotu aidu? 4u.gif
nepykit uz kvailoka klausima,visada pirkdavau utenoje balta 14 aida tai ji jau sukarpyta budavo i gabaliukus,tai vieno kaina apie 6 lt(tik ten jau sudetingiau kai prisireikia didesnio gabalo) biggrin.gif

Ne i tema truputi atsakymas, bet... yra ir karpomos aidos Utenoj pirkti mirksiukas.gif universalinej parduotuvej cool.gif
Atsakyti