Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 28, 22:10)
A vu kudy? kodėl be plaukiukų  bigsmile.gif

Meškiukas į armiją išeina. Jį nuskuto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 05 28, 16:05)
Kažkas daros su tuo Galery.ru  doh.gif Niekada nekilo problemų su schemų išsisaugojimo iš tos svetainės. Bet dabar kelios dienos negaliu jokios foto nukopinti. Spaudžius "caxranyt original" paskaui save as... ir man išsaugo tik e.puslapį, joks dokumentas neišsisaugo  doh.gif

gal tu saugai ta fotke neisdidinus iki maksimumo g.gif
spaudi Увеличить , po to получить HTML и BB код этой картинки ir leidzia issisaugot.
jei tik Увеличить tai neissaugo
Dvi sauniai pasidarbavai su Nimue thumbup.gif
Ruci man toks klausimas, neisizeisk tik, kodel pateiki tokias fotkes kad neina normaliai matyt bendro vaizdo- vistik smalsu pamatyt viska, nes matau kad "uz kadro" kazkas dar matosi blush2.gif , tavo nuotraukos nepatenkina mano smalsumo, nu idek nors po viena fotke viso vaizdo be pagrazinimu (grazias nuotraukas irgi smagu matyt). Tedis labai mielas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 28, 22:10)
A vu kudy? kodėl be plaukiukų  bigsmile.gif
Taip nutarėm su drauge, kuriai siuvinėjau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 05 29, 09:46)
Taip nutarėm su drauge, kuriai siuvinėjau...  blush2.gif

Man gražu, jis toks švelnesnis atrodo, bet rimtai, parodyk visu ūgiu bigsmile.gif
Atsakyti
Bendras mano ir mano dukros "projektas"- tašiukas broliui su "Bruoliu". Dukra pradėjo siuvinėti, bet nebeužteko kantrybės, man teko pabaigti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 05 29, 14:10)
Bendras mano ir mano dukros "projektas"- tašiukas broliui su "Bruoliu". Dukra pradėjo siuvinėti, bet nebeužteko kantrybės, man teko pabaigti.

Šaunuolės abi thumbup.gif ir mamytė ir dukrytė 4u.gif 4u.gif super darbelis wub.gif pasisekė broliukui kad turi tokias šaunias merginas lotuliukas.gif
Atsakyti

bigsmile.gif kokios jūs šaunuolės wub.gif
Atsakyti
Reska, saunus projektas thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 29, 10:30)
Man gražu, jis toks švelnesnis atrodo, bet rimtai, parodyk visu ūgiu  bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
Reikėjo rastam raktui pakabučio... Tai teko schemą daryt, nes nieko skubiai po ranka neturėjau...
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 29 gegužės 2009 - 13:57
QUOTE(lizarde @ 2009 05 28, 18:43)
Ruci, dailus meskutis  thumbup.gif
O cia mano akimirkos uzgaida  rolleyes.gif

Kaip spalvinga ! Na labai jau sauni uzgaida. Tikrai labai dailu !!!

Ojej jau ir tasiukas pagamintas !!! Nu fantastiska !!! Ot auksaranke !!! 4u.gif

QUOTE(ruci @ 2009 05 29, 15:05)
Reikėjo rastam raktui pakabučio... Tai teko schemą daryt, nes nieko skubiai po ranka neturėjau...

Ne nu truksta zodziu - tik uzeik cia ir tiek gozybiu prisiziuri. Nu tikras auksarankiu burys cia susirinkes. Tiek fantastiniu darbeliu parodot, kad akys raibsta. thumbup.gif
Atsakyti

Spėjau jau gallery.ru pamatyt šį grožį, bet dar pagirt nespėjau wub.gif Mano svajonėse irgi gyvena tašiukas. Dar ta svajonė neišsigryninus, išplaukus tokia, tai tas gražu, tai anas, o ir siuvu aš taip savamoksliškai, daug laiko reik, kol kiekvieną siuvinį išsiaiškinu... blush2.gif Bet užtai tašiukus tai visur matau, kur tik rodotės ir puolu žiūrėt kaip jie siuvami, jei įmanoma smile.gif Šaunuolės abi 4u.gif wub.gif thumbup.gif

ruci, labai dailutis rakčiukas. Tokie broliai dvyniai tavo rakčiukai 4u.gif

Atsakyti

nu kaip fainiai sugalvojot thumbup.gif išradingumui jūsų ribų tikrai nėra smile.gif

o čia schemą gal pati dareisi?
Atsakyti