Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Metija @ 2009 05 28, 15:33)
Dvi, nu, tai, kad tavo tempai irgi nerealūs!!!! O jau grožis grožis...  wub.gif  Ir rėmeliai idealūs  wub.gif  Ar ten pat užsisakei?  ax.gif
paukščiuk, gal pamokysi nemokšą? Kaip įkelt iš gallery.ru paveiksliuką, kad ant jo paspaudus schemą rodytų?  blush2.gif  Nu pabandžiau - nepavyko... kažko nežinau tikriausia  doh.gif

dešinėj pusėj paspaudi Получить HTML и BB код, pasižymi norimą dydį ir nukopini BB kodą , pamėgink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 28, 15:48)
dešinėj pusėj paspaudi Получить HTML и BB код, pasižymi norimą dydį ir nukopini BB kodą , pamėgink  4u.gif

Mėginu... ax.gif

user posted image
Papildyta:
Aš tau sakiau, kad tu auksas!!!!!!!!!!!! Na, ir dar sakau: tu auksas 4u.gif 4u.gif wub.gif

Ačiū dideliausias aciuks.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Labai viskas gražu. Aš irgi jau neužilgo pasirodysiu smile.gif Taip ilgai siuvinėjau vieną darbuką, net jau nesmagu pačiai prieš save buvo. Bet baigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 05 28, 15:59)
Labai viskas gražu. Aš irgi jau neužilgo pasirodysiu smile.gif Taip ilgai siuvinėjau vieną darbuką, net jau nesmagu pačiai prieš save buvo. Bet baigiau smile.gif

laukiam laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Kažkas daros su tuo Galery.ru doh.gif Niekada nekilo problemų su schemų išsisaugojimo iš tos svetainės. Bet dabar kelios dienos negaliu jokios foto nukopinti. Spaudžius "caxranyt original" paskaui save as... ir man išsaugo tik e.puslapį, joks dokumentas neišsisaugo doh.gif
Dar buvo nesusipratimas su draugysčių nutraukimais. Išmetė mane viena draugė iš sąrašo, aš parašiau laiškutį su klausimu kodėl. Gaunu atsakymą, kad aš ją išmečiau, todėl ji savo ruožtu pasielgė taip pat blink.gif Na, ačiū D viską išsiaiškinom ir vėl draugės lotuliukas.gif
Čia man vienai taip, ar ir jūs susidūrėt su tuo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 28 gegužės 2009 - 15:06
Man su išsisaugojimu bėdų nekilo, bet kas liečia draugysčių netikrinu, nesugaudau aš jų.

O gal tas žmogus užblokavo, neduoda išsisaugoti originalo, juk yra tokia funkcija prie nustatymų
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 28, 15:11)
Man  su išsisaugojimu bėdų nekilo, bet kas liečia draugysčių netikrinu, nesugaudau aš jų.

O gal tas žmogus užblokavo, neduoda išsisaugoti originalo, juk yra tokia funkcija prie nustatymų

Kad aš ir savo schemų negalių sau į kompą įsikelt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 05 28, 16:05)
Čia man vienai taip, ar ir jūs susidūrėt su tuo  g.gif

ne vienai....

Paukščiuk, kai uždedi tą funkciją, tai neduoda užsaugoti pradinio dydžio paveikslėlio, tik sumažintą. o užsaugoti tikrai leidžia.

Sveikos visos 4u.gif

labai gražių darbų prisižiūrėjau wub.gif šaunuolės visos 4u.gif

aš adatą nepamenu kada laikau rankose paskutinį kart blush2.gif turiu kitų darbų ir rūpesčių, gal po jų ir imsiuos 4u.gif čia toms kas mane pamena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 05 28, 15:15)
ne vienai....

Paukščiuk, kai uždedi tą funkciją, tai neduoda užsaugoti pradinio dydžio paveikslėlio, tik sumažintą. o užsaugoti tikrai leidžia.
Sveikos visos 4u.gif

labai gražių darbų prisižiūrėjau wub.gif  šaunuolės visos 4u.gif

aš adatą nepamenu kada laikau rankose paskutinį kart blush2.gif  turiu kitų darbų ir rūpesčių, gal po jų ir imsiuos 4u.gif  čia toms kas mane pamena blush2.gif

Pamenam pamenam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kiek darbelių gražių prisiuvnėjot. Šaunuolės oro_buckis.gif
Aš ir stumiuos į priekį. Baigiau aš minkštąjį meškutį, tik nuotrauka spalvas šiek tiek "meluoja" doh.gif:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 05 28, 16:05)
Kažkas daros su tuo Galery.ru  doh.gif Niekada nekilo problemų su schemų išsisaugojimo iš tos svetainės. Bet dabar kelios dienos negaliu jokios foto nukopinti. Spaudžius "caxranyt original" paskaui save as... ir man išsaugo tik e.puslapį, joks dokumentas neišsisaugo  doh.gif
Dar buvo nesusipratimas su draugysčių nutraukimais. Išmetė mane viena draugė iš sąrašo, aš parašiau laiškutį su klausimu kodėl. Gaunu atsakymą, kad aš ją išmečiau, todėl ji savo ruožtu pasielgė taip pat  blink.gif Na, ačiū D viską išsiaiškinom ir vėl draugės  lotuliukas.gif
Čia man vienai taip, ar ir jūs susidūrėt su tuo  g.gif

milka@, pabandžiau - man viskas išsisaugo. Viską dariau taip pat, kaip ir tu... g.gif Su draugais dar patirties didelės neturiu, kol kas viskas gerai.
Papildyta:
QUOTE(ruci @ 2009 05 28, 16:18)
Kiek darbelių gražių prisiuvnėjot.
Aš ir stumiuos į priekį. Baigiau aš minkštąjį meškutį, tik nuotrauka spalvas šiek tiek "meluoja" doh.gif:

Vai vai, ruci, koks mielas wub.gif Na, prisiuvinėjot jūs čia tokių fainuolių meškių, jau ir man noras kyla smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 28 gegužės 2009 - 15:26
Čerčikas bigsmile.gif lauksim sugrįžtant 4u.gif

ruci kokį meilutį siuvinėji wub.gif , liko pats malonumas - plaukiukai hihihi.gif
Atsakyti