Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(astulia @ 2009 05 27, 22:29)
rodau, kaip brolienė įrėmino mano meškius  ax.gif

gal pasportas galejo buti zalsvas ar gelsvas... nes dabar atrodo kad tik berniuku grube g.gif pranyksta "ruzava" meske ax.gif
Atsakyti
paukščiuk, apie šiuos meškius tavęs vakar ir teiravausi. Labai mieli meškiukai 4u.gif

tyli_tyla - Parolin širdelės man wub.gif Turiu ir aš vieną planuose smile.gif

astulia, kabantys meškiai ir raidžių šriftas - man labai patiko.

O dėl rėmelio tai... Na, taip, rėmelis žydras, bet atvirutė - rožinė. Vienas kitą papildo 4u.gif Jiems labai tiktų puikuotis kur nors drauge wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 27 gegužės 2009 - 22:44
Dėl lino, drobės, ewenvave, tai pritariu, labai ilgai bijojau,bet...pradėjui Vervaco batus, neketinu sustoti ties jais, dar šiokių tokių minčių turiu smile.gif
Atsakyti
[b]t

nu man tai puikiai wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ta melyna spalvyte daugiau dominuija, bet tai tikrai nereiskia kad tai tik berniuku grupe schmoll.gif schmoll.gif
mergytes, o gal turit kokia schemute su bitutem???? as pasigrobciau ideja ir astulia tai irgi daryciau grupei toki siurpriza mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekava: 28 gegužės 2009 - 09:00
Įmesiu dar kelias nerodytas nuotraukas.
Dar vienas realus kandidatas į anoniminių alkoholikų klubą biggrin.gif
user posted image
O čia dovana sesės draugei.
user posted image

Galiausiai prisėdau prie rėminimo. Šį vakarą įrėminti visi 4 Nimue, beliko juos nutupdyti ant virtuves sienos, o kažkuriam kitam vakarui liko visi 3 vaiku metrikai. Remai jau seniai parsinesti, bet vis tingejosi jais uzsiimti.
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Neatsidžiaugiu tavo darbais wub.gif , šauniai darbuojies, man visad kvapą užima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 28, 10:09)
Neatsidžiaugiu tavo darbais wub.gif , šauniai darbuojies, man visad kvapą užima  bigsmile.gif

Abipusiai 4u.gif biggrin.gif Tavo meškiai irgi nerealūs. Tik niekaip nesuprantu iš kur pas tave subinėj varikliukas varyti tokiais tempais? biggrin.gif Tu dirbi ar namuose? Jau aš prie siuvinėjimo prasėdžiu nemažai laiko, bet tu panašu nuo jų neatsikeli visiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 05 28, 10:15)
Abipusiai 4u.gif  biggrin.gif Tavo meškiai irgi nerealūs. Tik niekaip nesuprantu iš kur pas tave subinėj varikliukas varyti tokiais tempais? biggrin.gif Tu dirbi ar namuose? Jau aš prie siuvinėjimo prasėdžiu nemažai laiko, bet tu panašu nuo jų neatsikeli visiškai biggrin.gif

Siuvinėjimas - mano darbas blush2.gif , sukuos kad visur spėčiau. Vakar visą dieną siuvinėjau blink.gif , tai truputi persistengiau doh.gif , šian akys skauda doh.gif O šiaip dieną su mažium , siuvinėju vakarais smile.gif
Atsakyti
Kai tik baigsiu RP širdelę, pasirodysiu 4u.gif
tyli_tyla, gal galėtum man schemutę pasiųst tos širdelės, kurią dabar siuvinėji? 

išsiunčiau smile.gif
Meškučiai puikiai įrėminti 4u.gif

Dvi darbai, kaip visada, kruopštūs ir profesionalūs thumbup.gif
Atsakyti
ne nu jus is koto verciat tokiais savo darbais doh.gif truksta zodziu, zinoma prisidedu prie pagiru, meskiui ir serijai is Nimue wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2009 05 28, 10:00)
nu man tai puikiai  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
ta melyna spalvyte daugiau dominuija, bet tai tikrai nereiskia kad tai tik berniuku grupe  schmoll.gif  schmoll.gif 
mergytes, o gal turit kokia schemute su bitutem???? as pasigrobciau ideja ir astulia tai irgi daryciau grupei toki siurpriza  mirksiukas.gif

va kokį grožį radau, manau labai tiktų, tik čia be schemos, bet gal kas turi jei tau patinka toks variantas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 28 gegužės 2009 - 10:01
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 28, 10:59)
va kokį grožį radau, manau labai tiktų, tik čia be schemos, bet gal kas turi jei tau patinka toks variantas  mirksiukas.gif

user posted image
http://benji67.galle...ch?ph=Kpj-bb01y
Ji turi schemą, tik reikia į draugus pasiprašyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 28 gegužės 2009 - 10:46