ačiū diudai, ir aš taip tikiuosi iš RP širdelių man ji gražausia pasirodė.
QUOTE(zundyte @ 2009 05 27, 20:42)
ok ,bijosim kartu tik tu pirma baigsi ,aš iki rugpjūčio dar metrikiuką siuvinėsiu o paskui jau kibsiu į tą "lininį"stebuklą
tai kadangi pirma pradėsiu siuvinėti ant tų "baisiųjų" medžiagėlių, tai tada jau tikiuosi, kad tave galėsiu drąsinti
Laukiu sirdeles pabaigos turbut bus labai grazu
tyli_tyla, zundyte ačiukas
RP dizainas puikus, ką besugalvotum siuvinėti, visad gaunasi labai gražiai . Spalvytę labai dailią pasirinkai, lauksim pabaigtuvių
Papildyta:
Pirmiausia išsirink paveiksliuką, kurį norėsi siuvinėti, jo aprašyme dažniausiai būna nurodytą kokios medžiagos reikia.
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 27, 20:48)
Aš dabar darbuojuosi su RP širdele einasi pamažu, nes dar ir kitų darbelių yra, bet patinka man viena spalva siuvinėt...paprasta
RP dizainas puikus, ką besugalvotum siuvinėti, visad gaunasi labai gražiai . Spalvytę labai dailią pasirinkai, lauksim pabaigtuvių
Papildyta:
QUOTE(FiStaska @ 2009 05 27, 22:05)
sveikos mergaites,
esu visiskai zalia pasirenkant medziaga siuvinejimui, gal galite padeti kokia pirkti medziaga ir svarbiausia kiek jos pirkti? pati siuvinejima kryzeliu pamenu is mokyklos laiku dar... bet va medziagose tai ne bum bum
pagelbekit
esu visiskai zalia pasirenkant medziaga siuvinejimui, gal galite padeti kokia pirkti medziaga ir svarbiausia kiek jos pirkti? pati siuvinejima kryzeliu pamenu is mokyklos laiku dar... bet va medziagose tai ne bum bum
pagelbekit
Pirmiausia išsirink paveiksliuką, kurį norėsi siuvinėti, jo aprašyme dažniausiai būna nurodytą kokios medžiagos reikia.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 27, 18:54)
Trečiasis meškiukas, tik dar nepanaikinau išcentruotos atžymos
Wow - fantastiskas meskiukas. Nu kaip grazu !!!
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 27, 20:48)
Aš dabar darbuojuosi su RP širdele einasi pamažu, nes dar ir kitų darbelių yra, bet patinka man viena spalva siuvinėt...paprasta
O jau dailumas darbelio. As kai ant Aidos visuomet siuvineju tai man net nesuprantama kaip galima taip dailiai siuvineti ant kitokios medziagos. Sekmes !!!
QUOTE(FiStaska @ 2009 05 27, 22:05)
esu visiskai zalia pasirenkant medziaga siuvinejimui, gal galite padeti kokia pirkti medziaga ir svarbiausia kiek jos pirkti?
Mano nuomone pradziai tiktu Aida, o kiek pirkti tai sunku patarti - priklausomai kokio didumo darbeli planuoji siuvineti.
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 05 27, 22:29)
Wow - fantastiskas meskiukas. Nu kaip grazu !!!
QUOTE(astulia @ 2009 05 27, 22:29)
tyli_tyla, gal galėtum man schemutę pasiųst tos širdelės, kurią dabar siuvinėji? aastellaa@gmail.com
rodau, kaip brolienė įrėmino mano meškius
Liuks įrėmino
QUOTE(astulia @ 2009 05 27, 22:29)
o ir tas, kad meškius netilpo atvirutėn, atrodo, jog jis ten "už uodegos" prikabintas labai dailiai atrodo
mergaitės, kuo daugiau kalbėsit, kad bijot lino/enveawe (ar enweave ), tuo po to ilgiau juoksitės iš savęs tik kibkit į darbą ir jauskit malonumą
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 27, 20:03)
Aciu labai uz tinklapi viska perverciau bet negaliu issirinkt
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 27, 20:44)
Oi net nezinau ka teks siuvinet
blizguti11 tu jau man gausi velnių - per 50 pslp. nerasti nieko tinkamo... ar nereikėtų pirma nuspręsti ko nori, o tik paskui klausinėti... žinok niekas už tave nenuspręs ką siuvinėti tavo močiutei.... Nu tai ko nori, gal pradėkim nuo to KOKIŲ gėlių norėtum?
Nu man vistiek paukščiuko kryžiukų lygumas iš koto verčia - atrodo kaip nupiešti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 27, 22:34)
Liuks įrėmino
QUOTE(giedress @ 2009 05 27, 22:40)
o ir tas, kad meškius netilpo atvirutėn, atrodo, jog jis ten "už uodegos" prikabintas labai dailiai atrodo
į tą atvirutę ji dar visos grupės mažas nuotraukytes prikabino tai sakė, auklėtoja buvo laaaabai patenkinta