Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

ačiū diudai, ir aš taip tikiuosi smile.gif iš RP širdelių man ji gražausia pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 27, 20:42)
ok ,bijosim kartu lotuliukas.gif tik tu pirma baigsi ax.gif ,aš iki rugpjūčio dar metrikiuką siuvinėsiu o paskui jau kibsiu į tą "lininį"stebuklą wub.gif

tai kadangi pirma pradėsiu siuvinėti ant tų "baisiųjų" medžiagėlių, tai tada jau tikiuosi, kad tave galėsiu drąsinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Laukiu sirdeles pabaigos turbut bus labai grazu g.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
esu visiskai zalia pasirenkant medziaga siuvinejimui, gal galite padeti kokia pirkti medziaga ir svarbiausia kiek jos pirkti? doh.gif 4u.gif pati siuvinejima kryzeliu pamenu is mokyklos laiku dar... bet va medziagose tai ne bum bum doh.gif
pagelbekit 4u.gif
Atsakyti
tyli_tyla, zundyte ačiukas 4u.gif

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 27, 20:48)
Aš dabar darbuojuosi su RP širdele  smile.gif einasi pamažu, nes dar ir kitų darbelių yra, bet patinka man viena spalva siuvinėt...paprasta blush2.gif

RP dizainas puikus, ką besugalvotum siuvinėti, visad gaunasi labai gražiai bigsmile.gif . Spalvytę labai dailią pasirinkai, lauksim pabaigtuvių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(FiStaska @ 2009 05 27, 22:05)
sveikos mergaites,
esu visiskai zalia pasirenkant medziaga siuvinejimui, gal galite padeti kokia pirkti medziaga ir svarbiausia kiek jos pirkti?  doh.gif  4u.gif pati siuvinejima kryzeliu pamenu is mokyklos laiku dar... bet va medziagose tai ne bum bum  doh.gif
pagelbekit  4u.gif

Pirmiausia išsirink paveiksliuką, kurį norėsi siuvinėti, jo aprašyme dažniausiai būna nurodytą kokios medžiagos reikia.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 27, 18:54)
Trečiasis meškiukas, tik dar nepanaikinau išcentruotos atžymos  blush2.gif

Wow - fantastiskas meskiukas. Nu kaip grazu !!! 4u.gif

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 27, 20:48)
Aš dabar darbuojuosi su RP širdele  smile.gif einasi pamažu, nes dar ir kitų darbelių yra, bet patinka man viena spalva siuvinėt...paprasta blush2.gif

O jau dailumas darbelio. As kai ant Aidos visuomet siuvineju tai man net nesuprantama kaip galima taip dailiai siuvineti ant kitokios medziagos. Sekmes !!! 4u.gif

QUOTE(FiStaska @ 2009 05 27, 22:05)
esu visiskai zalia pasirenkant medziaga siuvinejimui, gal galite padeti kokia pirkti medziaga ir svarbiausia kiek jos pirkti?

Mano nuomone pradziai tiktu Aida, o kiek pirkti tai sunku patarti - priklausomai kokio didumo darbeli planuoji siuvineti. 4u.gif
Atsakyti
tyli_tyla, gal galėtum man schemutę pasiųst tos širdelės, kurią dabar siuvinėji? blush2.gif aastellaa@gmail.com

rodau, kaip brolienė įrėmino mano meškius ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 05 27, 22:29)
Wow - fantastiskas meskiukas. Nu kaip grazu !!!  4u.gif

wub.gif 4u.gif
QUOTE(astulia @ 2009 05 27, 22:29)
tyli_tyla, gal galėtum man schemutę pasiųst tos širdelės, kurią dabar siuvinėji?  blush2.gif  aastellaa@gmail.com

rodau, kaip brolienė įrėmino mano meškius  ax.gif

Liuks įrėmino thumbup.gif
Atsakyti

o ir tas, kad meškius netilpo atvirutėn, atrodo, jog jis ten "už uodegos" prikabintas mirksiukas.gif labai dailiai atrodo 4u.gif

mergaitės, kuo daugiau kalbėsit, kad bijot lino/enveawe (ar enweave mastau.gif), tuo po to ilgiau juoksitės iš savęs biggrin.gif tik kibkit į darbą ir jauskit malonumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 27, 20:03)
Aciu labai uz tinklapi viska perverciau bet negaliu issirinkt sad.gif

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 27, 20:44)
Oi net nezinau ka teks siuvinet  verysad.gif

blizguti11 tu jau man gausi velnių - per 50 pslp. nerasti nieko tinkamo... ar nereikėtų pirma nuspręsti ko nori, o tik paskui klausinėti... žinok niekas už tave nenuspręs ką siuvinėti tavo močiutei.... Nu tai ko nori, gal pradėkim nuo to KOKIŲ gėlių norėtum?

Nu man vistiek paukščiuko kryžiukų lygumas iš koto verčia - atrodo kaip nupiešti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 27, 22:34)
Liuks įrėmino  thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(giedress @ 2009 05 27, 22:40)
o ir tas, kad meškius netilpo atvirutėn, atrodo, jog jis ten "už uodegos" prikabintas mirksiukas.gif labai dailiai atrodo 4u.gif

4u.gif į tą atvirutę ji dar visos grupės mažas nuotraukytes prikabino smile.gif tai sakė, auklėtoja buvo laaaabai patenkinta smile.gif
Atsakyti
tyli_tyla, gal galėtum man schemutę pasiųst tos širdelės, kurią dabar siuvinėji?  blush2.gif  aastellaa@gmail.com

Nuostabu !!! Saunus ireminimas o ir paveiksliukas be galo mielas ! 4u.gif
Atsakyti