Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O Viktorija Vaišvilaitė fotografuoja vestuves? Lyg ir taip...man tai ji thumbup.gif bet įtariu per brangu būtų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 25, 15:51)
O Viktorija Vaišvilaitė fotografuoja vestuves? Lyg ir taip...man tai ji  thumbup.gif  bet įtariu per brangu būtų  hihihi.gif

a tai gal jinai sutiktų už tortą? smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sayonara,

Aš tai ne į temą, kol dar galiu ir esu namie, tai norėjau pasakyt, kad jau tavo foto iš meeto - kažkas tokio ax.gif o komentarai irgi nerealūs lotuliukas.gif
Ir netrinkit niekas nuotraukų, visi žavūs ten wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 05 25, 15:52)
Sayonara,

Aš tai ne į temą, kol dar galiu ir esu namie, tai norėjau pasakyt, kad jau tavo foto iš meeto - kažkas tokio  ax.gif  o komentarai irgi nerealūs  lotuliukas.gif
Ir netrinkit niekas nuotraukų, visi žavūs ten wink.gif drinks_cheers.gif

4u.gif

kur Sansara, Sansara kur? g.gif
kada gimdysit, ciocės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 25, 17:49)
nerealūs jie..  lotuliukas.gif čia gal Violeta Blėdienė ieško antrai santuokai "kažko"? biggrin.gif
lotuliukas.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 25, 17:50)
Nu tada viskas aišku Grethen. Skonis tikrai neprastas. Šiaip ir už pigiai galima kažką tokio surast, tik jau reik labai žiūrėt atidžiai ir kokį dar neatrastą talentą užmatyt, bet su tais neatrastais būna ir klaidų visokių, na sužaidžia nepatyrimas ir iš viso nieko nesigauna.

Čia jau arba rizikuoji ir moki mažai, bet netyčia gali gauti šedevrus, arba nerizikuoji, moki standartiškai, bet ir gauni standartą.

Bet tie lenkai tikrai ne milijonų prašo. Gan normali kaina, kaip už tokias nuotraukas. jei man vestuvėse svarbiausia būtų geras fotoalbumas, tikrai tiek mokėčiau. Šiaip man vestuvėse svarbiausia apsiženyti ir dzin tos fotografijos, svarbu turėti vieną foto, kad ant stalo galėčiau pasistatyti biggrin.gif
Va labai teisingi pastebejimai smile.gif

Is esmes tai jie panasiai ziuri kaip as, viskas jiems sabloniskas, standartai, dirbtinas pozavimas, jie to nenori, nori irgi creizo, kazko iskirtinio Moket daug negali, taigi sako dzin tada, pafotografuosiu as, dar keletas prijauciauciu megeju is kompanijos, gal kas gausis, nesigaus tai nesigaus biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Ms dabar tris naktis neužmigs iš sielvarto doh.gif

Bet šiaip tai bėda tiems nestandartiniams skoniams jei rimtai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 25 gegužės 2009 - 16:03
Neperežyvai, gimdysim smile.gif abi vienu metu biggrin.gif ji irgi kol kas dar namie- bent jau ryte buvo smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 25, 16:56)
kur Sansara, Sansara kur? g.gif
kada gimdysit, ciocės?  bigsmile.gif

lotuliukas.gif gimdysim gimdysim smile.gif mes nusprendem dar siemet pagimdyt su baccardi lotuliukas.gif iki ziemos pageidautina. lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau vieną šio sezono skambutį: skambina mergina, teiraujasi vestuvinės fotosesijos kainos ir pasakoja savo dienos scenarijų. Reikia nufotografuot ceremoniją bažnyčioje, jokios fotosesijos po to ir iš karto renkamės jau panakčiais viename užsakytame naktiniame klube. Ten jokių stalų, jokių rūtų vainikėlių ir šeimos židinių, jokių verksmingų tostų. Ten šokiai, klubinė muzika, klubinė šviesa ir t.t. Mano reakcija - aš iš karto atsisakiau. Iš tiesų tai išsigandau apšvietimo ir savo beigi savo aparatūros gebėjimo dirbt tokioj šviesoj. Ale vat būtų buvęs nestandartas.

Kita vertus - mes gana stereotipų ir standartų nukamuota tauta. Aš tarkim norėčiau pafotkint kokias krezi vestuves ir kreizi žmones. Tik kad man kažkokie kitokie vis pasitaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 05 25, 16:19)
Dar prisiminiau vieną šio sezono skambutį: skambina mergina, teiraujasi vestuvinės fotosesijos kainos ir pasakoja savo dienos scenarijų. Reikia nufotografuot ceremoniją bažnyčioje, jokios fotosesijos po to ir iš karto renkamės jau panakčiais viename užsakytame naktiniame klube. Ten jokių stalų, jokių rūtų vainikėlių ir šeimos židinių, jokių verksmingų tostų. Ten šokiai, klubinė muzika, klubinė šviesa ir t.t. Mano reakcija - aš iš karto atsisakiau. Iš tiesų tai išsigandau apšvietimo ir savo beigi savo aparatūros gebėjimo dirbt tokioj šviesoj. Ale vat būtų buvęs nestandartas.

Kita vertus - mes gana stereotipų ir standartų nukamuota tauta. Aš tarkim norėčiau pafotkint kokias krezi vestuves ir kreizi žmones. Tik kad man kažkokie kitokie vis pasitaiko  doh.gif

kai išauš Tavo kreizo valanda, nežinosi, kur dėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 05 25, 18:19)
Kita vertus - mes gana stereotipų ir standartų nukamuota tauta. Aš tarkim norėčiau pafotkint kokias krezi vestuves ir kreizi žmones. Tik kad man kažkokie kitokie vis pasitaiko  doh.gif
Manau tai daugelio fotografu svajone smile.gif
A tauta sita tokia jau. Tik turekit omeny, kad jus renkasi zmones pagal jusu fotografijas. Standarta rodot - standarto nori. Aisku kaip ta crazy prikaupt jei nieks nepraso? O gal siaip organizuokit patys creizus, rezisuokit scenas, galu gale eikit fotkint uz ta torta taip, kaip norisi jums, be isipareigojimu ir turesit ka i portfolio isiedti smile.gif
Atsakyti
Kaktuke,
aciu uz pasiulyma 4u.gif

Atsakyti