O Viktorija Vaišvilaitė fotografuoja vestuves? Lyg ir taip...man tai ji bet įtariu per brangu būtų
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 25, 15:51)
O Viktorija Vaišvilaitė fotografuoja vestuves? Lyg ir taip...man tai ji bet įtariu per brangu būtų
a tai gal jinai sutiktų už tortą?
QUOTE(Baccardi @ 2009 05 25, 15:52)
Sayonara,
Aš tai ne į temą, kol dar galiu ir esu namie, tai norėjau pasakyt, kad jau tavo foto iš meeto - kažkas tokio o komentarai irgi nerealūs
Ir netrinkit niekas nuotraukų, visi žavūs ten
Aš tai ne į temą, kol dar galiu ir esu namie, tai norėjau pasakyt, kad jau tavo foto iš meeto - kažkas tokio o komentarai irgi nerealūs
Ir netrinkit niekas nuotraukų, visi žavūs ten
kur Sansara, Sansara kur?
kada gimdysit, ciocės?
QUOTE(sayonara @ 2009 05 25, 17:49)
nerealūs jie.. čia gal Violeta Blėdienė ieško antrai santuokai "kažko"?
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 25, 17:50)
Nu tada viskas aišku Grethen. Skonis tikrai neprastas. Šiaip ir už pigiai galima kažką tokio surast, tik jau reik labai žiūrėt atidžiai ir kokį dar neatrastą talentą užmatyt, bet su tais neatrastais būna ir klaidų visokių, na sužaidžia nepatyrimas ir iš viso nieko nesigauna.
Čia jau arba rizikuoji ir moki mažai, bet netyčia gali gauti šedevrus, arba nerizikuoji, moki standartiškai, bet ir gauni standartą.
Bet tie lenkai tikrai ne milijonų prašo. Gan normali kaina, kaip už tokias nuotraukas. jei man vestuvėse svarbiausia būtų geras fotoalbumas, tikrai tiek mokėčiau. Šiaip man vestuvėse svarbiausia apsiženyti ir dzin tos fotografijos, svarbu turėti vieną foto, kad ant stalo galėčiau pasistatyti
Va labai teisingi pastebejimai Čia jau arba rizikuoji ir moki mažai, bet netyčia gali gauti šedevrus, arba nerizikuoji, moki standartiškai, bet ir gauni standartą.
Bet tie lenkai tikrai ne milijonų prašo. Gan normali kaina, kaip už tokias nuotraukas. jei man vestuvėse svarbiausia būtų geras fotoalbumas, tikrai tiek mokėčiau. Šiaip man vestuvėse svarbiausia apsiženyti ir dzin tos fotografijos, svarbu turėti vieną foto, kad ant stalo galėčiau pasistatyti
Is esmes tai jie panasiai ziuri kaip as, viskas jiems sabloniskas, standartai, dirbtinas pozavimas, jie to nenori, nori irgi creizo, kazko iskirtinio Moket daug negali, taigi sako dzin tada, pafotografuosiu as, dar keletas prijauciauciu megeju is kompanijos, gal kas gausis, nesigaus tai nesigaus
Ms dabar tris naktis neužmigs iš sielvarto
Bet šiaip tai bėda tiems nestandartiniams skoniams jei rimtai.
Bet šiaip tai bėda tiems nestandartiniams skoniams jei rimtai.
QUOTE(sayonara @ 2009 05 25, 16:56)
gimdysim gimdysim mes nusprendem dar siemet pagimdyt su baccardi iki ziemos pageidautina.
Dar prisiminiau vieną šio sezono skambutį: skambina mergina, teiraujasi vestuvinės fotosesijos kainos ir pasakoja savo dienos scenarijų. Reikia nufotografuot ceremoniją bažnyčioje, jokios fotosesijos po to ir iš karto renkamės jau panakčiais viename užsakytame naktiniame klube. Ten jokių stalų, jokių rūtų vainikėlių ir šeimos židinių, jokių verksmingų tostų. Ten šokiai, klubinė muzika, klubinė šviesa ir t.t. Mano reakcija - aš iš karto atsisakiau. Iš tiesų tai išsigandau apšvietimo ir savo beigi savo aparatūros gebėjimo dirbt tokioj šviesoj. Ale vat būtų buvęs nestandartas.
Kita vertus - mes gana stereotipų ir standartų nukamuota tauta. Aš tarkim norėčiau pafotkint kokias krezi vestuves ir kreizi žmones. Tik kad man kažkokie kitokie vis pasitaiko
Kita vertus - mes gana stereotipų ir standartų nukamuota tauta. Aš tarkim norėčiau pafotkint kokias krezi vestuves ir kreizi žmones. Tik kad man kažkokie kitokie vis pasitaiko
QUOTE(raige @ 2009 05 25, 16:19)
Dar prisiminiau vieną šio sezono skambutį: skambina mergina, teiraujasi vestuvinės fotosesijos kainos ir pasakoja savo dienos scenarijų. Reikia nufotografuot ceremoniją bažnyčioje, jokios fotosesijos po to ir iš karto renkamės jau panakčiais viename užsakytame naktiniame klube. Ten jokių stalų, jokių rūtų vainikėlių ir šeimos židinių, jokių verksmingų tostų. Ten šokiai, klubinė muzika, klubinė šviesa ir t.t. Mano reakcija - aš iš karto atsisakiau. Iš tiesų tai išsigandau apšvietimo ir savo beigi savo aparatūros gebėjimo dirbt tokioj šviesoj. Ale vat būtų buvęs nestandartas.
kai išauš Tavo kreizo valanda, nežinosi, kur dėtis
QUOTE(raige @ 2009 05 25, 18:19)
Manau tai daugelio fotografu svajone A tauta sita tokia jau. Tik turekit omeny, kad jus renkasi zmones pagal jusu fotografijas. Standarta rodot - standarto nori. Aisku kaip ta crazy prikaupt jei nieks nepraso? O gal siaip organizuokit patys creizus, rezisuokit scenas, galu gale eikit fotkint uz ta torta taip, kaip norisi jums, be isipareigojimu ir turesit ka i portfolio isiedti