Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 25, 16:52)
Tik jei nori už kelis šimtus, tai profai tikrai netiks, tokie Linas ir Inesa. Nes kaip suprantu jie tikrai ne už kelis šimtus dirba.
Daug skirt nenori, apie tukstanti. Na jei tikrai patiks manau daugiau

QUOTE(Opa @ 2009 05 25, 16:55)
Sutinku del duseles ir charizmos. Taciau nuo paciu vestuvininku priklauso be galo daug. Pati dalyvavau savaitgali vestuvese, tai galiu pasakyt tik viena - neatgyvenusi musuose "nusifotografuokim mes 4 su jaunaisiais" tradicija...  Ir kad ir kiek ir kaip noretum paivairinti kad ir ta pacia tradicija, deja, lietuviams iki naturalaus linksmumo truksta.. vieniems 100, kitiems 200, o dar kitiems ir viso litro...
Apie tokius net nekalbu smile.gif kalbu apie normalius, tokius kaip as biggrin.gif As galiu but ir iki paastu drovi ir iki kulnu isprotejus, reiktu zmogaus salia kurio atsipalaiduotum. Cia tokiu atveju matyt reik susitikt su kandidatais is anksto, pabendraut smile.gif
Atsakyti
Grethen - o tai kaip tu vyra issirinksi (-ai) ? biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 25 gegužės 2009 - 15:15
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 16:12)
Apie tokius net nekalbu smile.gif kalbu apie normalius, tokius kaip as biggrin.gif As galiu but ir iki paastu drovi ir iki kulnu isprotejus, reiktu zmogaus salia kurio atsipalaiduotum. Cia tokiu atveju matyt reik susitikt su kandidatais is anksto, pabendraut smile.gif

"reiktu zmogaus", "susitikti su kandidatais" - cia tu apie sutuoktini? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 25, 17:13)
Grethen - o tai kaip tu vyra issirinks (-ai) ?  biggrin.gif  tongue.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 25, 17:14)
"reiktu zmogaus", "susitikti su kandidatais" - cia tu apie sutuoktini?  lotuliukas.gif
Vos nenumiriau lotuliukas.gif
Yra tas kandidatas, kandidatas i sutuoktinius,kol kas vienas biggrin.gif dabar kalba siaip jau apie fotografus eina, jeigu ka laugh.gif

Papildyta:
Na zodziu patinka jaunavedziam tie lenkai labai http://www.whitesmok...io.com/main.php . Tik kad lenkai ir milijono praso biggrin.gif
Ir dar tokis fotografas uz 5000lt, bet tiek moket nenori laugh.gif

Kaip is skonis neprastas, tik va zmones turi beda, kad visad tikisi kzka panasaus daug pigiau rast..
Atsakyti
jau žinau, kas ištrynė ir kodėl smile.gif tema baigta.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 25, 15:23)
tai uzsisakyk is anksto  biggrin.gif

Nuuu jei visus tris užsisakysiu...veselai nebeliks pinigų lotuliukas.gif bet šiaip leisčiau daryt meną biggrin.gif reikštis fotografui laisvai biggrin.gif (bet vistiek bent jau tradicinių fotkių, kur svečiai fotkinasi su jaunaisiais turbūt beveik nieks neišvengia doh.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 17:12)
Daug skirt nenori, apie tukstanti. Na jei tikrai patiks manau daugiau

Kaip is skonis neprastas, tik va zmones turi beda, kad visad tikisi kzka panasaus daug pigiau rast..

tai as jau norejau rasyti, kame problema. Viskas aisku pasidare smile.gif
Atsakyti
Gerai ir labai pigiai - nu labai lietuviška. Nors teoriškai įmanoma. Nes yra tikrai kūrybingų, gabių žmonių, kurie tame versle nesisuka ir piarų nesidaro. Tik reik surast.
Kad mano nepatiko tai nesistebiu. Man irgi nepatinka doh.gif Nu gal kada ir aš praregėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 15:25)
Na zodziu patinka jaunavedziam tie lenkai labai http://www.whitesmok...io.com/main.php . Tik kad lenkai ir milijono praso biggrin.gif
Ir dar tokis fotografas uz 5000lt, bet tiek moket nenori laugh.gif

na lenkų foto tai man patiko...smile.gif bet jie tikrai labai daug reikalauja, kaip nelabai norintys daugiau tūkstančio mokėt..
ir visai pas lenkus ne melejonas, jeigu tokias foto gaučiau, sutikčiau tiek mokėt nemirksėdama. ir kreizo pas juos netrūksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 25 gegužės 2009 - 15:48
QUOTE(raige @ 2009 05 25, 17:40)
Gerai ir labai pigiai - nu labai lietuviška. Nors teoriškai įmanoma. Nes yra tikrai kūrybingų, gabių žmonių, kurie tame versle nesisuka ir piarų nesidaro. Tik reik surast.
Kad mano nepatiko tai nesistebiu. Man irgi nepatinka  doh.gif Nu gal kada ir aš praregėsiu  biggrin.gif
Del to visu pirma cia ir ieskojau tongue.gif
Raige, Tu nesusireiksmink prasau biggrin.gif Ka tik parodziau ir _ms_ foto, sake nieko ypatingo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 15:47)
Del to visu pirma cia ir ieskojau tongue.gif
Raige, Tu nesusireiksmink prasau biggrin.gif Ka tik parodziau ir _ms_ foto, sake nieko ypatingo biggrin.gif

nerealūs jie.. lotuliukas.gif čia gal Violeta Blėdienė ieško antrai santuokai "kažko"? biggrin.gif
Atsakyti
Nu tada viskas aišku Grethen. Skonis tikrai neprastas. Šiaip ir už pigiai galima kažką tokio surast, tik jau reik labai žiūrėt atidžiai ir kokį dar neatrastą talentą užmatyt, bet su tais neatrastais būna ir klaidų visokių, na sužaidžia nepatyrimas ir iš viso nieko nesigauna.

Čia jau arba rizikuoji ir moki mažai, bet netyčia gali gauti šedevrus, arba nerizikuoji, moki standartiškai, bet ir gauni standartą.

Bet tie lenkai tikrai ne milijonų prašo. Gan normali kaina, kaip už tokias nuotraukas. jei man vestuvėse svarbiausia būtų geras fotoalbumas, tikrai tiek mokėčiau. Šiaip man vestuvėse svarbiausia apsiženyti ir dzin tos fotografijos, svarbu turėti vieną foto, kad ant stalo galėčiau pasistatyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 25 gegužės 2009 - 15:55