Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O Linas su Inesa netiko? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 14:56)
Tai ir parodziau kur vakar linka dave biggrin.gif Ziuresiu kaip reguos biggrin.gif

Oi geras, nu tikrai idomu, kaip patiks. biggrin.gif

Gerbiami Grethen vestuviu fotografai, jei jums sioms vestuvems prireiks asistento (stovams nesioti, prasalaiciams pravaikyti, baterijoms krauti ir pan.) - maloniai prasom kreiptis i mane! 4u.gif Kada saket vestuves, dar ne sia vasara? biggrin.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 05 25, 14:57)
priminkit man apie ND. kas nors vyksta?

Vyksta Miestas.
Kaip tik siandien susikaupiau ir pakomentavau. Bet kazkaip sunkiai man komentavimas sekesi, labai jau kazkaip ne mano tema. g.gif Ne tiek nuotraukas komentavau, kiek savo ispudzius parasiau, todel autoriu prasau nepriimti rimtai. 4u.gif

Nuo birzelio 1 d. prasides Judesys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 25 gegužės 2009 - 14:39
QUOTE(Valetta @ 2009 05 25, 15:27)
viesai prisipazystu, kad as  blush2.gif bet tik po viena foto, kur paklausiau, kas ten tokia grazuole  rolleyes.gif
kazkaip neisirase nick'as  doh.gif  biggrin.gif

nu gerai. atleidžiam biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 15:28)
jei jau taip atvirai, tai as pati nesivaizduoju ko noreciau savo vestuvems, esu bais isranki visame kame, bet va tas ir blogiausia kad nezinau ko noriu biggrin.gif yra cia gabiu zinoma, bet as noreciau kzko visai kitaip, kzko crazy, be puoksciu, ziedu ir visokiu seiliu, kzko naturalaus ir durno! biggrin.gif Ar yra ant sio Lt svieto tokiu fotografu? biggrin.gif

tu turbūt šitaip norėtum? http://www.youtube.c...h?v=kCGCEbEreQw biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2009 05 25, 16:30)
Grethen, bet visos seiles, puokstes , ziedai ir visa kita iš esmės priklauso nuo taves pacios.
Na taip, ziurint kaip pati jausiuos ir elgsiuos, bet tegu mum liepia sokinet nuo kopeciu iskisus liezuvius, o ne glebesciuotis rugiu pievoj laugh.gif
Tikrai nuo zmoniu daug priklauso, bet ir nuo fotografo, jis gi ne tik paveiksluotojas, jis ir "dusele", kaip jau raige minejo, charizma svarbu, manau labai svarbu, ypac mum, lietuviam, droviem zmonem hihihi.gif

QUOTE(Amise @ 2009 05 25, 16:35)
O Linas su Inesa netiko?  rolleyes.gif
A kas cia tokio? rolleyes.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 05 25, 16:35)
nu gerai. atleidžiam  biggrin.gif
tu turbūt šitaip norėtum? http://www.youtube.c...h?v=kCGCEbEreQw  biggrin.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va va, kzkas panasaus lotuliukas.gif
Atsakyti
joo Grethen, matyt tikrai ne tuos rodai. O ko jie patys nesirenka? yra puslapis wed.lt, lai peržiūri visus ir tikrai atras KAŽKOKIUS kurie patiks.

Tik jei nori už kelis šimtus, tai profai tikrai netiks, tokie Linas ir Inesa. Nes kaip suprantu jie tikrai ne už kelis šimtus dirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 25 gegužės 2009 - 15:00
QUOTE(Valetta @ 2009 05 25, 15:27)
viesai prisipazystu, kad as 

nieko tokio - svarbu issiaiskinom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 25, 14:35)
nu gerai. atleidžiam  biggrin.gif

yess.gif sokiai.gif karsta.gif

miesto ND galvojau daugiau bus foto unsure.gif nors dar ne galas g.gif
einu komentuot cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 25 gegužės 2009 - 15:17
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 15:47)
Na taip, ziurint kaip pati jausiuos ir elgsiuos, bet tegu mum liepia sokinet nuo kopeciu iskisus liezuvius, o ne glebesciuotis rugiu pievoj laugh.gif
Tikrai nuo zmoniu daug priklauso, bet ir nuo fotografo, jis gi ne tik paveiksluotojas, jis ir "dusele", kaip jau raige minejo, charizma svarbu, manau labai svarbu, ypac mum, lietuviam, droviem zmonem hihihi.gif

Sutinku del duseles ir charizmos. Taciau nuo paciu vestuvininku priklauso be galo daug. Pati dalyvavau savaitgali vestuvese, tai galiu pasakyt tik viena - neatgyvenusi musuose "nusifotografuokim mes 4 su jaunaisiais" tradicija... Ir kad ir kiek ir kaip noretum paivairinti kad ir ta pacia tradicija, deja, lietuviams iki naturalaus linksmumo truksta.. vieniems 100, kitiems 200, o dar kitiems ir viso litro...

O del kopeciu ir viso kito craysy, manau fotografams tokie klientai yra aukso luitas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 25 gegužės 2009 - 14:58
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 25, 14:54)
nieko tokio - svarbu issiaiskinom wink.gif

bet as netryniau schmoll.gif nematau tikslo grazias foto trint, tuo labiau manes ten nera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 25 gegužės 2009 - 15:08
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 14:28)
jei jau taip atvirai, tai as pati nesivaizduoju ko noreciau savo vestuvems, esu bais isranki visame kame, bet va tas ir blogiausia kad nezinau ko noriu biggrin.gif yra cia gabiu zinoma, bet as noreciau kzko visai kitaip, kzko crazy, be puoksciu, ziedu ir visokiu seiliu, kzko naturalaus ir durno! biggrin.gif Ar yra ant sio Lt svieto tokiu fotografu? biggrin.gif

tai tada jamk _ms_, tik pasakyk jam klad nori kreizo. tada kreizo gausi su kaupu biggrin.gif

TAI KAS TADA TRYNĖ? smile.gif neįkąsiu gi, nesuėsiu, nemušiu, nelazdavosiu, nekeršysiu biggrin.gif ale gi įdomu, kuri fotkė ištrinta ir kodėl? aš tingiu atrinkinėt, kuri trinta, bet jei norėčiau, atrinkčiau. klausimas, kodėl? g.gif
Atsakyti
Sayon, matyt negražei nufotografavai tongue.gif gliamuro kokio neuždėjai.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2009 05 25, 14:55)
Sutinku del duseles ir charizmos. Taciau nuo paciu vestuvininku priklauso be galo daug. Pati dalyvavau savaitgali vestuvese, tai galiu pasakyt tik viena - neatgyvenusi musuose "nusifotografuokim mes 4 su jaunaisiais" tradicija...  Ir kad ir kiek ir kaip noretum paivairinti kad ir ta pacia tradicija, deja, lietuviams iki naturalaus linksmumo truksta.. vieniems 100, kitiems 200, o dar kitiems ir viso litro...

O del kopeciu ir viso kito craysy, manau fotografams tokie klientai yra aukso luitas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 05 25, 15:00)
tai tada jamk _ms_, tik pasakyk jam klad nori kreizo. tada kreizo gausi su kaupu biggrin.gif

TAI KAS TADA TRYNĖ? smile.gif neįkąsiu gi, nesuėsiu, nemušiu, nelazdavosiu, nekeršysiu biggrin.gif ale gi įdomu, kuri fotkė ištrinta ir kodėl? aš tingiu atrinkinėt, kuri trinta, bet jei norėčiau, atrinkčiau. klausimas, kodėl? g.gif

ko gero tikrai kas netycia taip padare g.gif
nu nebent tikrai glamuro neuzdejai lotuliukas.gif
Atsakyti