Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 05 25, 15:01)
o kas ten "namu darbai" komentuoja?  g.gif nu čia tarp kito klausimas, ne tau taikomas. tiesiog į temą ... pswd tam ir buvo uždėtas, kad nieks netrintų ir anonimiškai nekomentuotų foto. kas čia per beleberda daros  schmoll.gif

as pati apsalus buvau, kai po mano fotkem pakomentavo namu darbai - taip ir likau nesupratus kuri, kuris cia unsure.gif tikrai nezinau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 25, 15:03)
na ir isrankumas siais laikais...  g.gif  kas svarbiausia neina susekt jokiu logisku pasirinkimo/atmetimo priezasciu  ir sekos biggrin.gif

Tokiems žmogams menas nesuprantamas...reik normalių fotkių biggrin.gif nuuu kad būtų spalvotos ir jokio meno biggrin.gif aš tai ir ms ir sayonaros ir elzės norėč biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 25, 14:13)
Tokiems žmogams menas nesuprantamas...reik normalių fotkių  biggrin.gif  nuuu kad būtų spalvotos ir jokio meno  biggrin.gif  aš tai ir ms ir sayonaros ir elzės norėč  biggrin.gif

tai uzsisakyk is anksto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 25, 15:13)
Tokiems žmogams menas nesuprantamas...reik normalių fotkių  biggrin.gif  nuuu kad būtų spalvotos ir jokio meno  biggrin.gif  aš tai ir ms ir sayonaros ir elzės norėč  biggrin.gif

tiksliai gi... user posted image uzsimirsus buvau... biggrin.gif blush2.gif

Stikline, o kas nenoretu biggrin.gif
Atsakyti
oi, nu neminėkit manęs šalia _ms_ ir elzės biggrin.gif biggrin.gif

ale po 2 metų tai gal jau būsiu kokio nors LYGIO lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai speju, Grethen, kad geriau tu jiems nieko nerekomenduok. Jei tiek skirtingu fotografu nepatiko, tai ka darysi, jei patinkancio nuotraukos galutiniam variante jiem nepatiks...
Geriau lai patys renkasi ir sprendzia - patys bus kalti, o ne tu 4u.gif
Atsakyti
vel spam'inat rolleyes.gif
QUOTE(bite maja @ 2009 05 25, 14:01)
o kas ten "namu darbai" komentuoja?  g.gif nu čia tarp kito klausimas, ne tau taikomas. tiesiog į temą ... pswd tam ir buvo uždėtas, kad nieks netrintų ir anonimiškai nekomentuotų foto. kas čia per beleberda daros  schmoll.gif

viesai prisipazystu, kad as blush2.gif bet tik po viena foto, kur paklausiau, kas ten tokia grazuole rolleyes.gif
kazkaip neisirase nick'as doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 25, 16:03)
na ir isrankumas siais laikais...  g.gif  kas svarbiausia neina susekt jokiu logisku pasirinkimo/atmetimo priezasciu  ir sekos biggrin.gif
jei jau taip atvirai, tai as pati nesivaizduoju ko noreciau savo vestuvems, esu bais isranki visame kame, bet va tas ir blogiausia kad nezinau ko noriu biggrin.gif yra cia gabiu zinoma, bet as noreciau kzko visai kitaip, kzko crazy, be puoksciu, ziedu ir visokiu seiliu, kzko naturalaus ir durno! biggrin.gif Ar yra ant sio Lt svieto tokiu fotografu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 25, 14:43)
duok jiems Jeff Ascough kontaktus, jei bogu biggrin.gif

įtariu kad irgi netiktų biggrin.gif biggrin.gif Sorry, kad įsiterpiau, nu bet labai juokinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Grethen paklausk gal aš tiksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 15:28)
jei jau taip atvirai, tai as pati nesivaizduoju ko noreciau savo vestuvems, esu bais isranki visame kame, bet va tas ir blogiausia kad nezinau ko noriu biggrin.gif yra cia gabiu zinoma, bet as noreciau kzko visai kitaip, kzko crazy, be puoksciu, ziedu ir visokiu seiliu, kzko naturalaus ir durno! biggrin.gif Ar yra ant sio Lt svieto tokiu fotografu? biggrin.gif

Grethen, bet visos seiles, puokstes , ziedai ir visa kita iš esmės priklauso nuo taves pacios.
Atsakyti

uzsimaaaane, matai... lotuliukas.gif tongue.gif

ta crazy baliu be puoksiu, ziedu ir seiliu paciai teks susiorganizuot, o fotografams tik beliks naturaliai ir durnai iamzint biggrin.gif
Atsakyti
Siūlau ND "Grethenn draugų/pažįstamų/giminaičių (nebeprisimenu tiksliai) vestuvės: pagauk kadrą, kuris įtiktų jauniesiems" lotuliukas.gif Na galim dar ir torto mums paprašyti smile.gif ir meetą visuotinį suorganizuotumėme lotuliukas.gif

Beje ar ne vėlokai šiais laikais ieškoti ir atmetinėti laisvus fotografus (kaip suprantu, liko tik 2 mėn.)? g.gif

Papildyta:

Tai čia gi nuo tavės priklausys smile.gif kaip crazy ateisi į savas vestuves smile.gif Beje tik perspėk fotogafuos, ar norės imtis tokių crazy vestuvių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 25 gegužės 2009 - 14:34