Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 birželio 2009 - 06:40
atidariau jau naujus namus, ale neinat ten, kol čia neuždarys temos schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Giriu C-girl nuotraukas wub.gif ta paskutine buitiakas thumbup.gif kokie linksmi vaikuciai thumbup.gif cia po savo oziuoto, velniuko, labai malonu ziuret blush2.gif

Zitlali, va cia paziurek, nors gal ir macius jau esi, nes cia kazkuri ir buvo kazkada imetus mirksiukas.gif http://www.flickr.co...threezawadzkis/

pribaigiam tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 02 birželio 2009 - 08:43
QUOTE(Sadi @ 2009 06 01, 20:47)
nu tai skelbk datą kada susirenkam žolės vartot smile.gif smile.gif smile.gif

Aš darau vieną kraštine 800, o kai dedu čia pasirenku medium dydį.

lotuliukas.gif as prisijungciau, ji galima lotuliukas.gif

aisku, dekui bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 20:56)
http://fotokudra.lt/...8&nav=aut&page=  nesiplesiu ka manau apie ja, idomu jusu nuomones wink.gif emocija jo, yra... daugiau...  g.gif

Zitlali, o musu skonis matyt panasus drinks_cheers.gif manes nekabina ta foto rolleyes.gif gal kad j/b - as spalvu megeja blush2.gif siaip dirbtinoka mergina, atrodo g.gif

Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 06 01, 22:41)
As kaip ir Pupeliukas ne kart patyrus esu, kad pamate nuotraukas iskart klausia koks fotikas ir sako "aaa, aisku kodel tokios nuotraukaos geros" biggrin.gif

man irgi yra teke tai girdeti lotuliukas.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 06 01, 23:01)
Dar viena...man paciai patinka lb. blush2.gif

"O, Saule!"

p.s. biski nervina tas flickr uzsharpinimas per didelis doh.gif

labai wub.gif koks smelis glotnus wub.gif saule, vaikai, ech wub.gif cia ne lt, manau biggrin.gif

o del flickro drinks_cheers.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ziuriu reik tema pribaigt tongue.gif

Zitlali, ideta nuoroda- fainai, bet irgi kazkas dirbtinio jauciasi g.gif negi taip eini gatve knygas skaitydamas blush2.gif bandziau- l.sunkiai sekas tongue.gif todel ir atrodo, kad surezisuota blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 02, 10:55)
Zitlali, ideta nuoroda- fainai, bet irgi kazkas dirbtinio jauciasi  g.gif negi taip eini gatve knygas skaitydamas  blush2.gif bandziau- l.sunkiai sekas  tongue.gif todel ir atrodo, kad surezisuota  blush2.gif

O man kaip tik ir atrodo, kad ji tik dėl vaizdo tą knygą laiko rankose, visai ne dėl to, kad ją skaityt smile.gif juk ir pavadinimas "skaitymas tik priedanga" wink.gif man labai čiki..pavadinimas puikus šiai foto....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 02 birželio 2009 - 10:22
na, dar kelios zinutes beliko tik biggrin.gif
Atsakyti
na, kiek dar liko iki temos uždarymo?
Atsakyti
Jau nedaug ax.gif
Atsakyti
nu pabaikim gi biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti