Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 14:37)
Netiko ir Raiges foto... Sayonaros net nerodziau nes viskas jb. Bet gal ir reikejo smile.gif
O as tai tikrai noreciau jusu 3ju uz fotografus, nu net zenotis uzsimaniau biggrin.gif

Siulyk situos mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 15:37)
Netiko ir Raiges foto... Sayonaros net nerodziau nes viskas jb. Bet gal ir reikejo smile.gif

jo.. isties tegu paskambina sitam. Ne jaunas jau, bet dar tempia...ir pasakyk jiems, kad paskambine sakytu, jog Sayonara ir ms rekomendavo.. kelis tukstancius euru nuleist turetu lotuliukas.gif

http://www.jeffascough.com/
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 25, 15:43)
kaip Tau, tai už tortą tikrai pabandyčiau, grait organizuokis biggrin.gif
Tikiuosi per pora metu nespesi nosies uzriest ax.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 05 25, 15:44)
aš nesuprantu, kas ten per išrankumas  doh.gif gal tu visai ne tuos rodai. rodyk ten tuos, kur su PS širdeles deda  biggrin.gif
Tai ir parodziau kur vakar linka dave biggrin.gif Ziuresiu kaip reguos biggrin.gif
Atsakyti
priminkit man apie ND. kas nors vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 14:56)
Tai ir parodziau kur vakar linka dave biggrin.gif Ziuresiu kaip reguos biggrin.gif

žiūrėk, dar patiks laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 25, 14:26)
prisipažinkit, kas iš susitikimų albumo ir kodėl ištrynėt mano nuotrauką? smile.gif

o baaaaa blink.gif jei bogu ni as, neturiu tokios mados, ale idomu kam ppirstai uznieztejo - mazu netyyyycia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 25, 14:57)

nori daryt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 25, 14:57)

vyksta musu albumelyje ND - miestas ir kitas - judesys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 25, 14:58)
o baaaaa  blink.gif jei bogu ni as, neturiu tokios mados, ale idomu kam ppirstai uznieztejo - mazu netyyyycia  unsure.gif

o kas ten "namu darbai" komentuoja? g.gif nu čia tarp kito klausimas, ne tau taikomas. tiesiog į temą ... pswd tam ir buvo uždėtas, kad nieks netrintų ir anonimiškai nekomentuotų foto. kas čia per beleberda daros schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 25, 15:01)
o kas ten "namu darbai" komentuoja?  g.gif nu čia tarp kito klausimas, ne tau taikomas. tiesiog į temą ... pswd tam ir buvo uždėtas, kad nieks netrintų ir anonimiškai nekomentuotų foto. kas čia per beleberda daros  schmoll.gif

Paswordo seimininke papyko biggrin.gif Greit prispazinkit lotuliukas.gif

Beje, as vis dar nepalieciau musu pirmojo susitikimo Zuvialios proga kadru. doh.gif Bandysiu siom dienom sukelt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 25 gegužės 2009 - 14:04
Grethen - as tikrai , vietoj teves, neberekomenduociau nieko... nes... nu maza kas.... o vdrug ir tas super duper issirinktasis juo nuvils.... kam tie nesmagumai.... g.gif

na ir isrankumas siais laikais... g.gif kas svarbiausia neina susekt jokiu logisku pasirinkimo/atmetimo priezasciu ir sekos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 25 gegužės 2009 - 14:04
QUOTE(Opa @ 2009 05 25, 15:02)
Paswordo seimininke papyko  biggrin.gif  Greit prispazinkit  lotuliukas.gif

triniti.gif brunette.gif dirol.gif jep
Atsakyti