Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sadi @ 2009 06 01, 19:19)
o sita be actiono negeriau? g.gif

va be actiono smile.gif

user posted image

man su geriau, nes kadras kokybiskumu nespindi blush2.gif ech, kaip pakartot sitai lotuliukas.gif trys inoringos personos doh.gif

negraziai man suspaudzia PS save for web unsure.gif kaip jus spaudziat foto pries dedant i flikra?

BN, nieko baisaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 01 birželio 2009 - 19:36
QUOTE(Pukė @ 2009 06 01, 21:34)
man su geriau
Tikrai tikrai ne geriau, be zymiai geriau.
Ale tikrai moteros uzsiciklino cia visos su tais pazaidimais.. veltui veltui..
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 01, 20:34)
va be actiono smile.gif

negraziai man suspaudzia PS save for web unsure.gif kaip jus spaudziat foto pries dedant i flikra?

žinok geriau be actiono smile.gif Ar čia tik man tie visi actionai atrodo lyg padengia nuotrauką violetiniu rūku??? g.gif Momentas tai geras thumbup.gif Migles akys patinka smile.gif

As taip ir spaudziu g.gif gal kokybė pas tave maža uždėta?

Ačiū už komentarus mano fotom smile.gif Žinau kad nuobodžios, kad į šeimos albumą blush2.gif man svarbu išgirst jūsų nuomonę apie kompoziciją, spalvas, kokybę. blush2.gif

Tą nevykusį kadrą pabandžiau pagelbėt smile.gif Ar labai matosi kad rankos kištos ax.gif ?
user posted image
Atsakyti
Sadi man daug geriau mirksiukas.gif o desiniam virsutiniam kampe violetinis toks rukas.. cia taip turi but.. ar... g.gif aj ten kirsta ane.. as zinok jauciu uzjuodinciau visa ta dali nuo ten kur juodas seselis krenta smile.gif gal... nzn... bet tos spalvos ne tokios krenta i aki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 birželio 2009 - 20:10
QUOTE(sayonara @ 2009 06 01, 19:23)
gerti daug melisų arbatos  bigsmile.gif

itariu jau man nebepades zoleles, nebent kokios zooooles smoke.gif

o siaip tai rimtai - pazliumbiau posma, kad neturiu kur ka su kuo fotkint ir gaudyt tu kadru, kad ir kokia as ten technika turiu, v.z. gal kada nors ka nors parodysiu smile.gif

Dekui visoms uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 21:07)
Sadi man daug geriau  mirksiukas.gif o desiniam virsutiniam kampe violetinis toks rukas.. cia taip turi but.. ar...  g.gif aj ten kirsta ane.. as zinok jauciu uzjuodinciau visa ta dali nuo ten kur juodas seselis krenta smile.gif gal... nzn... bet tos spalvos ne tokios krenta i aki smile.gif

ten ta mergytė voliojosi ant tokio minkšto minkšto pledo su mėlynais raštais ir todėl tas fonas toks smile.gif nu vienžo supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 01, 21:30)
ten ta mergytė voliojosi ant tokio minkšto minkšto pledo su mėlynais raštais ir todėl tas fonas toks smile.gif nu vienžo supratau smile.gif

tai zydra tai matau, maniau kad ten kazkas daryta su ps kur violetinis kampas ax.gif ignoruok tada wink.gif

vienzo aaaas nesuprantu smile.gif ziuriu as ziuriu i vieno Zymaus Kudriecio dabra ir nesuprantu uz ka ten tiek balu... galetu anoniminis but balsavimas tam tikra laika, nes kazkaip itariu, kad deda pagal bruksnelius balus.. cia OT wink.gif
Atsakyti
sakot, geriau be doh.gif g.gif na, vis tiek pora variantu visu turiu lotuliukas.gif doh.gif

Sadi, galvojau as kur ten tos rankos kistos, po bliuskyte pamaniau doh.gif lotuliukas.gif nejudink to fono, viskas ten ok, mano galva smile.gif

Rasytce, toki modeliuka namie turi, masina vairuoji, kame problemos biggrin.gif

siaip dziaugiuosi, kad mes, pirmokes, islindom su savo kadrais wub.gif biggrin.gif nebijom, merginos, nebijom drinks_cheers.gif ir neverkiam - tobulejam biggrin.gif

Zitlali, bent nuoroda idek, kai pletkini biggrin.gif

ai, dydi foto tai as darau 680 ant 460 lyg - na viena krastine 680, kita automatiskai pasidaro blush2.gif gal per maza g.gif bet didesnes tampo SM langa mano laptope unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 01 birželio 2009 - 20:39
QUOTE(Pukė @ 2009 06 01, 21:37)

Zitlali, bent nuoroda idek, kai pletkini biggrin.gif

bijau.. musit... ph34r.gif laugh.gif tieeek to biggrin.gif pusei is cia esanciu patiko wink.gif cia tik siaip pasisakiau... nulipu nuo taburetes jau...
Atsakyti
Rasytce, toki modeliuka namie turi, masina vairuoji, kame problemos biggrin.gif

papasakociau kame problemos, ale gi tai mano problemos

na baigiam cia offtopint
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 01, 21:28)
itariu jau man nebepades zoleles, nebent kokios zooooles  smoke.gif

o siaip tai rimtai - pazliumbiau posma, kad neturiu kur ka su kuo fotkint ir gaudyt tu kadru, kad ir kokia as ten technika turiu, v.z. gal kada nors ka nors parodysiu smile.gif

nu tai skelbk datą kada susirenkam žolės vartot smile.gif smile.gif smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 21:34)
vienzo aaaas nesuprantu smile.gif ziuriu as ziuriu i vieno Zymaus Kudriecio dabra ir nesuprantu uz ka ten tiek balu... galetu anoniminis but balsavimas tam tikra laika, nes kazkaip itariu, kad deda pagal bruksnelius balus.. cia OT wink.gif

rodyk mirksiukas.gif tuoj išdiskutuosim, gal čia mūsų meninis supratimas permenkas? Aš tai pastebėjau kad kuo daugiau darbų įvairių prisižiūriu, tuo geriau perprantu kas norėta pasakyt foto.

sakot, geriau be doh.gif  g.gif na, vis tiek pora variantu visu turiu lotuliukas.gif  doh.gif

ai, dydi foto tai as darau 680 ant 460 lyg - na viena krastine 680, kita automatiskai pasidaro blush2.gif gal per maza g.gif bet didesnes tampo SM langa mano laptope

nu sakau, man actionas tai kaip violetinis rūkas, keistos spalvos ir tiek. va avytessss irgi tokio stiliaus būna foto, bet ten kažkaip tinka. g.gif o tavo be actiono spalvos tikros smile.gif

Aš darau vieną kraštine 800, o kai dedu čia pasirenku medium dydį.
Atsakyti
Atsiprasau truputi - dar ziauriai paofftopinsiu... blush2.gif

Kur siemet LT atostogausit? g.gif Gal turit kokiu geru viecikiu uz padabnesne kaina prie ezero, pajury? kalbu apie protu suvokiama komforto kieki - t.y. virtuvele, wc ne lauke, dusa...

nes pasidairiau cia kiek - tai verkt noris... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 01 birželio 2009 - 20:55