C-girl, vaje, man jau irgi reikia melisu! O jau antra foto! O jau trecia! Ir kaip sitaip jausti sviesa?
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 18:32)
As tai isvis nesuprantu kas cia per diskusijos, menas cia ar ne menas koks skirtumas nei vienas negime su fotiku rankose, viskas nuo pradziu mamkos
apie tai ir eina kalba. ir apie tai, kad KADANGI niekas negimė mokėdamas, būtina, tiesiog gyvybiškai būtina mokėti priimti kritiką ir iš jos mokytis. be to, drąsiai pasakysiu, nekas gausis.
o apie meną net nežinau kuri karktelėjo - menas, mano galva, čia išvis ne prie ko
Laba
Puses foto, aisku nemaciau... is tu ka maciau - tai uzstrigo Lamellos drauge , Zitlali sunekas ir aisku C-girl antrasis be konkurencijos
Tai vel kalates del kritikos :
Puses foto, aisku nemaciau... is tu ka maciau - tai uzstrigo Lamellos drauge , Zitlali sunekas ir aisku C-girl antrasis be konkurencijos
QUOTE(Armana @ 2009 06 01, 16:14)
O kaip ši nuotraukytė, ar labai čia ta ranka kliūna ir tikriausiai viršaus kiek daugoka?
aha, man daugoka virsaus
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 01, 17:05)
as pajautrinta, tai ka daryt
neverk, uzsispirk padaryt geriau
QUOTE(Sadi @ 2009 06 01, 17:37)
grūdinames, moteriške, grūdinamės Nu nemokam mes dar meno laužt, nemokam
Man vėl dėl spalvų parūpo Kaip?
O čia man kompozicija keista, bet nėra viršaus Trint ar kirpt kaip nors?
Man vėl dėl spalvų parūpo Kaip?
O čia man kompozicija keista, bet nėra viršaus Trint ar kirpt kaip nors?
Sadi, pirmos spalvos geros, del antros jau pasake
QUOTE(c-girl @ 2009 06 01, 18:23)
c-girl, jau antroji
turiu ir as viena kadra, laukiu niuksu i nugara i mena nepretenduoju, o tvarkinga kadra - taip
Papildyta:
dabar ziuriu, kad nieko ten pas mane tvarkingo
patiko momentas bet taip trumpai viskas vyko, tik spejau ciaukstelt
Ačiū už komentarus
Nikke, aš dabar gliaudau senesnes nuotraukas, kurių būdama pas tėvus niekaip nespėjau sutvarkyti, užtai ir atrodo, kad produktyviai dirbu
O kaip ši
Nikke, aš dabar gliaudau senesnes nuotraukas, kurių būdama pas tėvus niekaip nespėjau sutvarkyti, užtai ir atrodo, kad produktyviai dirbu
O kaip ši
QUOTE(sayonara @ 2009 06 01, 19:50)
apie tai ir eina kalba. ir apie tai, kad KADANGI niekas negimė mokėdamas, būtina, tiesiog gyvybiškai būtina mokėti priimti kritiką ir iš jos mokytis. be to, drąsiai pasakysiu, nekas gausis.
o apie meną net nežinau kuri karktelėjo - menas, mano galva, čia išvis ne prie ko
yup
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 01, 19:59)
tu kaip visada laiku
QUOTE(Pukė @ 2009 06 01, 20:01)
mano pradedancia galva tai noretusi erdves siek tiek, kazkaip labai laksto zvilgsnis, daug visko momentas grazus... spalvos man nepatinka... per daug oranzo gal..
Armana man patinka tik dangaus ir medziu vienodos linijos... nzn ar taip turi but bet man kazkaip nelabai ziuris
C-girl antra foto man patiko lb
QUOTE(Pukė @ 2009 06 01, 20:01)
dabar ziuriu, kad nieko ten pas mane tvarkingo
ir tu actioną dėjai?
QUOTE(Sadi @ 2009 06 01, 19:05)
ir tu actioną dėjai?
sitoj dejau, kita turiu be actiono, bet negraziai suspausta, mazei po akytem e raukslytes, o ratilai kazkokie nesarpinau ne kiek
Pepperoni, na kokie niuksai - ir taip aisku - emocija gera, o atlikimas prastas - tik geltona nugara matau.
Labai patiko Pupeliuko "blakstienos"
C-girl kritikuot negaliu, turiu ta silpnybe... nuostabus jos vaikiukai, ir fotkina puikiai... Bet pirmam kadre veiduko spalva kazkokia negyva
Sadi, antros splavos ir ryskumas patinka.
greitai rasot, daug visko dedat - nespeju...
Labai patiko Pupeliuko "blakstienos"
C-girl kritikuot negaliu, turiu ta silpnybe... nuostabus jos vaikiukai, ir fotkina puikiai... Bet pirmam kadre veiduko spalva kazkokia negyva
Sadi, antros splavos ir ryskumas patinka.
greitai rasot, daug visko dedat - nespeju...
QUOTE(BN @ 2009 06 01, 19:09)
Pepperoni, na kokie niuksai - ir taip aisku - emocija gera, o atlikimas prastas - tik geltona nugara matau.
Puke, as Puke aciu uz komentara
QUOTE(Pukė @ 2009 06 01, 20:08)
sitoj dejau, kita turiu be actiono, bet negraziai suspausta, mazei po akytem e raukslytes, o ratilai kazkokie nesarpinau ne kiek
o sita be actiono negeriau?
Puke, sorry, man kazkaip forumas paskutiniu zinuciu nerodo; o matau jas tik paspaudus atsakyti - tai supainiojau. Na, komentaras, tai tas pat lieka.