Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

C-girl, vaje, man jau irgi reikia melisu! swoon.gif O jau antra foto! wub.gif O jau trecia! wub.gif Ir kaip sitaip jausti sviesa? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 01 birželio 2009 - 18:35
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 18:32)
As tai isvis nesuprantu kas cia per diskusijos, menas cia ar ne menas biggrin.gif koks skirtumas  irnesakyk.gif nei vienas negime su fotiku rankose, viskas nuo pradziu mamkos  4u.gif  biggrin.gif

apie tai ir eina kalba. ir apie tai, kad KADANGI niekas negimė mokėdamas, būtina, tiesiog gyvybiškai būtina mokėti priimti kritiką ir iš jos mokytis. be to, drąsiai pasakysiu, nekas gausis.
o apie meną net nežinau kuri karktelėjo - menas, mano galva, čia išvis ne prie ko smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Puses foto, aisku nemaciau... unsure.gif is tu ka maciau - tai uzstrigo Lamellos drauge wub.gif , Zitlali sunekas ir aisku C-girl antrasis be konkurencijos wub.gif

Tai vel kalates del kritikos nail.gif:
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 06 01, 16:14)
O kaip ši nuotraukytė, ar labai čia ta ranka kliūna unsure.gif ir tikriausiai viršaus kiek daugoka?

user posted image

aha, man daugoka virsaus biggrin.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 01, 17:05)
as pajautrinta, tai ka daryt cray.gif

neverk, uzsispirk padaryt geriau mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 06 01, 17:37)
console.gif grūdinames, moteriške, grūdinamės smile.gif Nu nemokam mes dar meno laužt, nemokam  cool.gif

Man vėl dėl spalvų parūpo  doh.gif  Kaip?
user posted image

O čia man kompozicija keista, bet nėra viršaus  doh.gif  verysad.gif Trint ar kirpt kaip nors?
user posted image

Sadi, pirmos spalvos geros, del antros jau pasake biggrin.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 06 01, 18:23)

c-girl, jau antroji wub.gif thumbup.gif

turiu ir as viena kadra, laukiu niuksu i nugara biggrin.gif i mena nepretenduoju, o tvarkinga kadra - taip smile.gif

user posted image

Papildyta:
dabar ziuriu, kad nieko ten pas mane tvarkingo lotuliukas.gif
patiko momentas blush2.gif doh.gif bet taip trumpai viskas vyko, tik spejau ciaukstelt blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus 4u.gif

Nikke, aš dabar gliaudau senesnes nuotraukas, kurių būdama pas tėvus niekaip nespėjau sutvarkyti, užtai ir atrodo, kad produktyviai dirbu ax.gif

O kaip ši ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 01, 19:50)
apie tai ir eina kalba. ir apie tai, kad KADANGI niekas negimė mokėdamas, būtina, tiesiog gyvybiškai būtina mokėti priimti kritiką ir iš jos mokytis. be to, drąsiai pasakysiu, nekas gausis.
o apie meną net nežinau kuri karktelėjo - menas, mano galva, čia išvis ne prie ko smile.gif

yup smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 06 01, 19:59)
Tai vel kalates del kritikos nail.gif:

tu kaip visada laiku biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 06 01, 20:01)

mano pradedancia galva tai noretusi erdves siek tiek, kazkaip labai laksto zvilgsnis, daug visko smile.gif momentas grazus... spalvos man nepatinka... per daug oranzo g.gif gal..

Armana man patinka bigsmile.gif tik dangaus ir medziu vienodos linijos... g.gif nzn ar taip turi but bet man kazkaip nelabai ziuris smile.gif

C-girl antra foto man patiko lb bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 birželio 2009 - 19:05
QUOTE(Pukė @ 2009 06 01, 20:01)
dabar ziuriu, kad nieko ten pas mane tvarkingo lotuliukas.gif
patiko momentas blush2.gif  doh.gif bet taip trumpai viskas vyko, tik spejau ciaukstelt blush2.gif

ir tu actioną dėjai?
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 01, 19:05)
ir tu actioną dėjai?

sitoj dejau, kita turiu be actiono, bet negraziai suspausta, mazei po akytem e raukslytes, o ratilai kazkokie doh.gif nesarpinau ne kiek smile.gif
Atsakyti
Pepperoni, na kokie niuksai - ir taip aisku - emocija gera, o atlikimas prastas - tik geltona nugara matau.
Labai patiko Pupeliuko "blakstienos" 4u.gif
C-girl kritikuot negaliu, turiu ta silpnybe... nuostabus jos vaikiukai, ir fotkina puikiai... blush2.gif Bet pirmam kadre veiduko spalva kazkokia negyva g.gif
Sadi, antros splavos ir ryskumas patinka.
greitai rasot, daug visko dedat - nespeju...

Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 06 01, 19:09)
Pepperoni, na kokie niuksai - ir taip aisku - emocija gera, o atlikimas prastas - tik geltona nugara matau.

Puke, as Puke biggrin.gif aciu uz komentara smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 01, 20:08)
sitoj dejau, kita turiu be actiono, bet negraziai suspausta, mazei po akytem e raukslytes, o ratilai kazkokie doh.gif nesarpinau ne kiek smile.gif

o sita be actiono negeriau? g.gif
Atsakyti
Puke, sorry, man kazkaip forumas paskutiniu zinuciu nerodo; o matau jas tik paspaudus atsakyti - tai supainiojau. Na, komentaras, tai tas pat lieka.
Atsakyti