Sansara, sveikinu sveikinu! Sveikos sugrizusios namo, tokie patys silti sveikinimai ir
Baccardi!
Smagu skaityti apie Kauno meeta, geros foto, dziaugiuosi uz visas!

O jau modeliuka koki puiku turejot, tai be zodziu... Nors man, kaip jau esu sakius, idealiausias modelis atrodo Lamella.
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 01, 09:10)
Nu taip noriu įdėti komentaram vieną foto, bet leidimo publikuoti neturiu, o paklaust ir nelabai turiu kaip, nes čia foto [img]
Super! Tokia trapi foto.

Gal man truputi noretusi, kad pagrindinis veiksmas (turiu galvoje tiese, einancia nuo akiu zemyn, zvilgsnio kryptimi. Chm, parasiau ir pagalvojau, kad labai nekoks pavadinimas

) nebutu taip nustumtas i desine, bet cia tik priekabes.
QUOTE(Armana @ 2009 06 01, 14:46)
Aš irgi norėčiau parodyti porą kadrų
Nu bet jau tavo produktyvumas!

Ir kiekviena karta vis skirtingi siuzetai!

Grazios tavo foto. As gal kabinciausi prie antrosios (kur joja) stilistikos. Nuotraukyte labai maza, gal ir ne taip imaciau, bet man kazkaip is karto susipjove ta klubine miestietiska bliuzele ir kaimiskas vaizdelis su "prastai" apsirengusia arklio vedziotoja.

Paskutinej ranka man maisyti nemaiso, bet trikdo jos neproporcingas isdidejimas.
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 01, 17:53)
O cia vienas mano darbeliu
Vasaraite, mano akimis, paprastutis toks kadras, nelabai ryski emocija.
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 01, 18:05)
as pajautrinta, tai ka daryt
Turbut tu cia raudi is dziaugsmo, kad tikrai patyre ir stiprus fotografijoje zmones skiria savo laika tau, draugiskai dalindamiesi savo ziniomis ir siekdami tau padeti tobuleti?

Ta proga - aciu visiems komentatoriams!
O, matau, Pupeliukas pirmiau uz mane viska susake.

Tai nebekartosiu to paties.
Sadi, kokybiski kadrai, bet manes kaip pasalinio zmogaus itin netraukia...

Antrasis gal idomesnis, ryskesne emocija. Bet kompozicija tikrai nekokia, nemanau, kad cia ka nors galima butu nukirpti.