QUOTE(bite maja @ 2009 06 01, 12:31)
nu jei tik šiaip, tai tik paklausiu - kam reikia dėt tos pačios nuotraukos kelis variantus? ir kompoziciškai tai visos nea
toli man iki jusu kompoziciju ir aplamai visko, o kad musu anos temukes jau kaip ir nebeliko tai dedu cia - neturiu kur kitur parodyt ir kam parodyt
sunku cia su jumis ziurau
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 06 01, 12:34)
Rasytce, manęs nė viena foto nekabina.. visos tokios tvarkingai nuobodžios, nėra veiksmo, kurio tikiesi iš gatvės fotografijų, arba kokio nors įstabaus momento ar personažo..
supratau supratau to siaip ir tikejausi ne ko kito
gal kada nors po keleriu metu ka nors ir isspausiu, kas jus uzkabintu nors kiek
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 01, 12:35)
toli man iki jusu kompoziciju ir aplamai visko, o kad musu anos temukes jau kaip ir nebeliko tai dedu cia - neturiu kur kitur parodyt ir kam parodyt
o tu čia ko atėjai? mokytis ar šiai pabūt? šaunuolė, kad išdrįsai fotkint gatvėj, bet tik tiek... o kompozicijos lyg ir anoj temoj mokėtės.
QUOTE(bite maja @ 2009 06 01, 12:39)
o tu čia ko atėjai? mokytis ar šiai pabūt? šaunuolė, kad išdrįsai fotkint gatvėj, bet tik tiek... o kompozicijos lyg ir anoj temoj mokėtės.
o kaip mokytis nerodant kadru? kitokiu nemoku dar padaryt - tai ka tada?
tiek to - pamirstam
QUOTE(raige @ 2009 05 29, 15:21)
Peppi, sutinku, kad terminologijoj vadinant vieną ir kitą procesą tuo pačiu pavadinimu yra nekorektiškumo.
viskas paprasta skaitmena yra ne ofsetas ir tiek
man nereikia skambinti, aš žinau
QUOTE(sayonara @ 2009 05 29, 15:22)
merginos, gal nuskambėsiu kaip sena bezdalė ir bambeklė, bet nepulkit Jūs ant tos juostos taip iš karto pamatę kelis gerus kadrus. Pradžioj pasijuskit visai užtikrintos su skaitmena, tada pradėkit su juosta eksperimentuoti, kad ji netaptų mados vėju kokiu tai.. na, nebent yra koks nors laukinis jausmas, kad be juostos nė dienos nepragyvensit..
a kaip tu pati darei, a ?
ai aš tai sakyčiau - turi babkių? pirmyn jei atvirai man yra per brangu juosta...
bet fotkinti su ja - dvasingiau čia biškį kaip miegoti palapinėje nors yra lova vieni to nori, kiti ne...
galima ir kitokį palyginimą parinkti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 17:16)
labai kokybiškas
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 30, 17:39)
hm, gal man vaidenasi - atrodo, kad ne iki galo ryšku...ir biškį užspausta
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 01, 08:10)
man gražu...patinka kompozicija
ech o aš va kompą pridaviau į taisyklą...sėdžiu interneto svetainėje prie kompo - prostitutės
prognozavo, kad duomenų neprarasiu, greičiausiai sudegė maitinimo blokas arbe vaizdo plokštė - kas pagydoma pinigais...ale pasvarsčiau, kad tokiu atveju laptopas išgelbėtų...ba sekmadienį fotkinau pirmą komuniją - super šviesi bažnyčia pasitaikė tai galėjau keitalioti objektyvus
o dabar guli pilnos kortelės...laukia
bite, dėl ketvirtadienio vistiek neprarandu vilties parašyk man sms ba neturiu tavo numirėlio
867631500
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 01, 12:41)
o kaip mokytis nerodant kadru? kitokiu nemoku dar padaryt - tai ka tada?
tiek to - pamirstam
tiek to - pamirstam
o pati nematai, kad netelpi į kadrą? per pusę visko nukapota.
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2009 06 01, 12:43)
bite, dėl ketvirtadienio vistiek neprarandu vilties parašyk man sms ba neturiu tavo numirėlio
867631500
867631500
aš jau užplanavau. tik tu nenusiplauk.
QUOTE(peppi @ 2009 06 01, 11:43)
a kaip tu pati darei, a ?
ai aš tai sakyčiau - turi babkių? pirmyn jei atvirai man yra per brangu juosta...
bet fotkinti su ja - dvasingiau čia biškį kaip miegoti palapinėje nors yra lova vieni to nori, kiti ne...
867631500
867631500
ne apie mane kalba buvo mano atveju buvo meilė iš pirmo žvilgsnio.
bijau, kad kai kurios merginos čia nepradėtų juostintis "for the wrong reason", jei supranti, ką turiu omenyje. ir manyti, kad juosta AUTOMATU išspręs visas problemas, su kuriomis susiduriama skaitmenoje.
o apie dvasingumą.. nekomentuosiu
QUOTE(bonda @ 2009 06 01, 11:25)
man tai labai labai labai sitas
QUOTE(bite maja @ 2009 06 01, 12:31)
patinka šviesa, interjeras, mopsas jau savaime gerai. bet kliūna nestandartinis formatas.
aisku, aciu
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 01, 12:32)
o tu zinai kiek man drasos prireike, kad eiciau ir fotkinciau akivaizdziai o vyras tai nepadrasina zinok - jam tai isvis galejo fotikas eilini karta pagulet tasikej
čia matyt meeto pasekmė Triūbos tai tikrai turėjo būti fainas fish eye mandar senukai-italai patiktų, ane netilpo gi vienas Pirmų kadrų patiko ryškumas/aštrumas
laba,
Dėl tų spalvinių ekšinų ne vietoje ir ne laiku, tai man pavyzdys Sea nuotrauka. Ta kur pienuką melžia. Kol aš supratau kas ten pavaizduota... gal dar ir kompoziciškai sunkiai žiūrisi, bet ir tas geltonas tešmuo..
ms, jamam šitą vaikiną į žentus Man visos patiko. Gražus tavo berniukas.
Pupeliuk, gražu.. Švelniai.
Rasytce, na ir aš prisijungsiu, kad neįdomūs kadrai.
O kur tas jūsų albumas padėtas ir kokie slapti žodžiai jį saugo? Atsiųskit kas nors man, a Noriu pažiūrėti į kaunietes
Dėl tų spalvinių ekšinų ne vietoje ir ne laiku, tai man pavyzdys Sea nuotrauka. Ta kur pienuką melžia. Kol aš supratau kas ten pavaizduota... gal dar ir kompoziciškai sunkiai žiūrisi, bet ir tas geltonas tešmuo..
ms, jamam šitą vaikiną į žentus Man visos patiko. Gražus tavo berniukas.
Pupeliuk, gražu.. Švelniai.
Rasytce, na ir aš prisijungsiu, kad neįdomūs kadrai.
O kur tas jūsų albumas padėtas ir kokie slapti žodžiai jį saugo? Atsiųskit kas nors man, a Noriu pažiūrėti į kaunietes
QUOTE(bite maja @ 2009 06 01, 11:46)
aš jau užplanavau. tik tu nenusiplauk.
stengsiuos iš visų jėgų nors kompe liko ir visi darbų planai tai kažką pomniu kada turiu daryti o kažką nepomniu...
hrrr...nervija
QUOTE(sayonara @ 2009 06 01, 11:49)
ne apie mane kalba buvo mano atveju buvo meilė iš pirmo žvilgsnio.
bijau, kad kai kurios merginos čia nepradėtų juostintis "for the wrong reason", jei supranti, ką turiu omenyje. ir manyti, kad juosta AUTOMATU išspręs visas problemas, su kuriomis susiduriama skaitmenoje.
juosta kaip tik subalamutins manau jei nemoki fotkinti
QUOTE(peppi @ 2009 06 01, 12:21)
juosta kaip tik subalamutins manau jei nemoki fotkinti
tai aš apie tai ir kalbu, kad neverta su juosta skubėti