Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sadi @ 2009 06 01, 08:59)
Rasytce - tu kažkokį actioną dėjai visom foto? g.gif

kelis naudojau - ivairiai pagal mano akimis graziausia - tiesiog pradejau bandyt smile.gif yra ir nekoreguotu visai wink.gif
Atsakyti
Rasytce, aišku, ten meet'o foto, todėl kabinėtis kaip ir nereikėtų, bet su spalvom kai kuriose labai negerai nusivažiavai, mano galva. ax.gif
Atsakyti
Gal galit priminti lenkų puslapi su foto prekem. nebepamenu kas vaziavo prekintis tenai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 01, 11:01)
Rasytce, aišku, ten meet'o foto, todėl kabinėtis kaip ir nereikėtų, bet su spalvom kai kuriose labai negerai nusivažiavai, mano galva.  ax.gif

blush2.gif taigi neeejauciu as dar kur ka det kaip teisingai, kur gerai kur jau periebboras doh.gif

dariau kaip sakant is akies - kaip atrode man grazu, be jokio supracio biggrin.gif

gal kada ismoksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 01, 10:13)
blush2.gif taigi neeejauciu as dar kur ka det kaip teisingai, kur gerai kur jau periebboras  doh.gif

dariau kaip sakant is akies - kaip atrode man grazu, be jokio supracio biggrin.gif

gal kada ismoksiu  biggrin.gif

jei atvirai, mano galva, action'ai kartais pridaro daug blogo, nes žmogus nedirba su spalvomis kitais būdais. pasiklausinėkit čia esančių merginų - Pupeliuko, kartais užsukančios Svetos (sviecia), kaip su spalvom be zagatovkių dirbt.. Kažkada, kai procesas bus įvaldytas, galima ir su action'ais maklint, bet su spalvom reik begalinį jų pojūtį turėt..
aišku, aš pati nemoku su spalvom, todėl pas mane praktiškai viskas virsta juodai-balta. ne man apie tai aiškint. na, bet žiūrėdama į spalvas tikrai matau, kur gerai, o kur nelabai. tik va pati nemoku su jom, išskyrus juostą gal.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 30, 09:41)
nu, miargos, pagaliau, pagaliau turim sansariuką  biggrin.gif  wub.gif  vakar atsiuntė sms apie 12 val nakties  bigsmile.gif

sveikinimai wub.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 17:16)
Na, dar portretukas...

man tai labai labai labai sitas wub.gif thumbup.gif wub.gif
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 30, 17:39)
O as radau sena foto i vaiku tema smile.gif

nu tokia svelni foto wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 06 01, 11:01)
Gal galit priminti lenkų puslapi su foto prekem. nebepamenu kas vaziavo prekintis tenai g.gif

http://www.e-fotojoker.pl/

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 01, 11:13)
blush2.gif taigi neeejauciu as dar kur ka det kaip teisingai, kur gerai kur jau periebboras  doh.gif

vat vat, ir man tas pats smile.gif kitose foto gražiai labai atrodo, o aš kai uždedu - pieva doh.gif ir nenaudoju doh.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 01, 11:19)
jei atvirai, mano galva, action'ai kartais pridaro daug blogo, nes žmogus nedirba su spalvomis kitais būdais. pasiklausinėkit čia esančių merginų - Pupeliuko, kartais užsukančios Svetos (sviecia), kaip su spalvom be zagatovkių dirbt.. Kažkada, kai procesas bus įvaldytas, galima ir su action'ais maklint, bet su spalvom reik begalinį jų pojūtį turėt..
aišku, aš pati nemoku su spalvom, todėl pas mane praktiškai viskas virsta juodai-balta. ne man apie tai aiškint. na, bet žiūrėdama į spalvas tikrai matau, kur gerai, o kur nelabai. tik va pati nemoku su jom, išskyrus juostą gal.

gerai pasakei
Atsakyti
Pupeliuk, man irgi apacios daugoka, bet bendrai kadras labai grazus ir svelnus rolleyes.gif

Grethen, tik dabar pastebejau kad buvo tavo foto- visai nieko, irgi svelni, gal detaliu daugoka is desines tas juodas tarpas trukdo g.gif kam reikejo i kvadrata talpinti g.gif bigsmile.gif gal visas kadras geriau ziuretusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 01 birželio 2009 - 10:40
Buvau sestad Vilniuje, tai keleta kadru is ten biggrin.gif norisi siaip parodyt - nieko specialiai neieskojau - tiesiog fotkinau smile.gif nors ir buvo laaaabai sauleta ir skaistu, bet manau aparatas puikiai susitvarke

Katedros aikstej grojo orkestras is NOrvegijos - zinoma sugrojo ir Fairy Tale biggrin.gif
user posted image

Is kitos puses:
user posted image

Su lekstemis
user posted image

Saksofoniste
user posted image

Gaila nenufotkinau vien triubos fish eye vaizdeli biggrin.gif
user posted image

Tai vistik TRAUKTI ar STUMTI reikia duris biggrin.gif
user posted image

tas pat tik j/b
user posted image

Ale italiano seneliokai in LT
user posted image

NEsusilaikiau ir uzdejau action
user posted image

Papildyta:

ir keletas zymiu asoobu cool.gif , p.Pinkevicius, sedi - mergas saudo turbut
user posted image

ir ponulis Gelaznikas prie savo rubu kioskelio biggrin.gif
user posted image

Stai ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Rasytce, kaip tikra paparace lotuliukas.gif man labai patiko vaizdas triuboj, toj is kaires biggrin.gif tas fish eye wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 31, 23:14)
kaip jum sits kadras  g.gif

patinka šviesa, interjeras, mopsas jau savaime gerai. bet kliūna nestandartinis formatas.

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 01, 09:10)

Nu taip noriu įdėti komentaram vieną foto, bet leidimo publikuoti neturiu, o paklaust ir nelabai turiu kaip, nes čia foto iš mergvakario ir ne su visom bendrauju. Mergina ten nelabai matosi, neitų atpažint, bet anyway, dedu gan trumpam smile.gif Comments? 4u.gif

faina. bet akis kažkaip neslysta ax.gif norisi ją daugiau į kampą įkišt, kad daugiau veido ar rankų matytųsi, bet šiaip tikrai miela.

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 01, 11:55)
Buvau sestad Vilniuje, tai keleta kadru is ten biggrin.gif norisi siaip parodyt - nieko specialiai neieskojau - tiesiog fotkinau smile.gif nors ir buvo laaaabai sauleta ir skaistu, bet manau aparatas puikiai susitvarke

nu jei tik šiaip, tai tik paklausiu - kam reikia dėt tos pačios nuotraukos kelis variantus? ir kompoziciškai tai visos nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 01, 12:28)
Rasytce, kaip tikra paparace lotuliukas.gif man labai patiko vaizdas triuboj, toj is kaires biggrin.gif  tas fish eye wub.gif

o tu zinai kiek man drasos prireike, kad eiciau ir fotkinciau akivaizdziai doh.gif o vyras tai nepadrasina zinok - jam tai isvis galejo fotikas eilini karta pagulet tasikej cool.gif
Atsakyti