Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sveikutes atsiprasau,kad taip isiverziu i jusu tema blush2.gif bet labai noreciau jusu patarimo. turiu sonyA200 su kitiniu objektyvu, noriu pirkti nauja objektyva, mastau apie 50mm F1.7 (gal galite paaiskinti kuo skiriasi sitas nuo f1.4, f1.8 ir f2.8, kuris geresnis blush2.gif ).pagrindiniai mano fotomodeliai vaikai rolleyes.gif taigi turiu fotografuoti greitai prie bet kokio apsvietimo. gal galetumete ka patarti, ar geras mano sitas pasirinkimas, ar gal ka nors kita pasiulytumete ax.gif buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif nes jau galva plysta kaip sunku issirinkti doh.gif
Atsakyti
vaikasx, šiam klausimui yra tema "Objektyvai".
be to, labai daug sužinoti galima paskaičius bent vieną knygą apie fotografavimą - ten ir sužinotum, kuo skiriasi 1.4, 1.7, 1.8, 2.8 ir t.t. Kad jau turi fotoaparatą su keičiamais objektyvais, manau, kad verta pasidomėti giliau, o ne gauti sukramtytą atsakymą čia ir nieko nesuprantant išsirinkti objektyvą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 31, 22:48)
niu ka - ryt gal pakomentuosiu kitas foto - nes vyrs jau murkia gera valanda palei ausi - o as vis "tuoj, tuoj..."  doh.gif  blush2.gif

Tavo tai murkia...o maniškis jau dažniausiai kriokia lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 31, 23:14)

kaip jum sits kadras  g.gif

Man nerealiai patinka vien jau todėl, kad jame mopsas! biggrin.gif O dar plius apšvietimas ir šarminga aplinka thumbup.gif užsiseivinau kompe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 31, 22:46)

o, tada siulyk man pirmai bigsmile.gif biggrin.gif nzn, zinoma, kam man du fiksai, bet... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu bet kokios mes šaunuolės, ką? smile.gif meeto fotko kokios fainos thumbup.gif
Rasytce - tu kažkokį actioną dėjai visom foto? g.gif
Atsakyti
Sveikinimai Bacardi ir Sansarai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Valio valio valioooo!!!

Gėris tie vaikiukai wub.gif

Nu taip noriu įdėti komentaram vieną foto, bet leidimo publikuoti neturiu, o paklaust ir nelabai turiu kaip, nes čia foto iš mergvakario ir ne su visom bendrauju. Mergina ten nelabai matosi, neitų atpažint, bet anyway, dedu gan trumpam smile.gif Comments? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Pupeliuk nu man labai grazu wub.gif jei jau kabinetis, tai mano akiai noretusi veido aiskesnio ar bent blakstienu.. bet siaip tai man super. O kaireje juoda linija turi but? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 birželio 2009 - 08:13
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 09:12)
Pupeliuk nu man labai grazu  wub.gif jei jau kabinetis, tai mano akiai noretusi veido aiskesnio ar bent blakstienu.. bet siaip tai man super. O kaireje juoda linija turi but?  rolleyes.gif

čia nenukirpau krašto juostą nuskenavus, rėmelis kadro matosi. O blakstienom tai būtent ir kliuvo fokusas, sharpo gal mažai uždėjau nusknavus.
Atsakyti
Pupeliuk, man labai gražu, tik norėtųsi akcentuoti labiau plaukus, kadangi jie tokie gražiai banguoti. rankos gražu, veidas gražu, apačios per daug.
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 06 01, 08:28)
Man nerealiai patinka vien jau todėl, kad jame mopsas!  biggrin.gif  O dar plius apšvietimas ir šarminga aplinka  thumbup.gif   užsiseivinau kompe  wub.gif

aciu bigsmile.gif

Su pirmaja vasaros diena visus 4u.gif Puikiu kadru jums vieninteliu sviesiu musu metu laiku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 birželio 2009 - 08:47
Labas ax.gif

Visų pirma dideliausi sveikinimai Sansarai wub.gif

Kaunietės labai smagų meet'ą apturėjo, ir daug gražių nuotraukų sudėjo, gražu žiūrėt thumbup.gif

_ms_, man labiausiai patiko paskutinė foto ax.gif

Zitali, man patinka tavo nuotraukytė, tokia tingi ir šuniukas atsipūtęs sau guli, apšvietimas geras rolleyes.gif

Pupeliuk, man labai patinka viskas tame kadre wub.gif
Atsakyti
Man tai labai minkštas Pupeliuko kadras wub.gif patinka. Apačios gal kiek daug, nes ten šviesių lopų įvairių daugoka. Bet blakstienos tai labai gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti