sveikutes atsiprasau,kad taip isiverziu i jusu tema bet labai noreciau jusu patarimo. turiu sonyA200 su kitiniu objektyvu, noriu pirkti nauja objektyva, mastau apie 50mm F1.7 (gal galite paaiskinti kuo skiriasi sitas nuo f1.4, f1.8 ir f2.8, kuris geresnis ).pagrindiniai mano fotomodeliai vaikai taigi turiu fotografuoti greitai prie bet kokio apsvietimo. gal galetumete ka patarti, ar geras mano sitas pasirinkimas, ar gal ka nors kita pasiulytumete buciau labai dekinga nes jau galva plysta kaip sunku issirinkti
vaikasx, šiam klausimui yra tema "Objektyvai".
be to, labai daug sužinoti galima paskaičius bent vieną knygą apie fotografavimą - ten ir sužinotum, kuo skiriasi 1.4, 1.7, 1.8, 2.8 ir t.t. Kad jau turi fotoaparatą su keičiamais objektyvais, manau, kad verta pasidomėti giliau, o ne gauti sukramtytą atsakymą čia ir nieko nesuprantant išsirinkti objektyvą.
be to, labai daug sužinoti galima paskaičius bent vieną knygą apie fotografavimą - ten ir sužinotum, kuo skiriasi 1.4, 1.7, 1.8, 2.8 ir t.t. Kad jau turi fotoaparatą su keičiamais objektyvais, manau, kad verta pasidomėti giliau, o ne gauti sukramtytą atsakymą čia ir nieko nesuprantant išsirinkti objektyvą.
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 31, 22:48)
niu ka - ryt gal pakomentuosiu kitas foto - nes vyrs jau murkia gera valanda palei ausi - o as vis "tuoj, tuoj..."
Tavo tai murkia...o maniškis jau dažniausiai kriokia
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 31, 23:14)
Man nerealiai patinka vien jau todėl, kad jame mopsas! O dar plius apšvietimas ir šarminga aplinka užsiseivinau kompe
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 31, 22:46)
gal..
o, tada siulyk man pirmai nzn, zinoma, kam man du fiksai, bet...
Nu bet kokios mes šaunuolės, ką? meeto fotko kokios fainos
Rasytce - tu kažkokį actioną dėjai visom foto?
Rasytce - tu kažkokį actioną dėjai visom foto?
Sveikinimai Bacardi ir Sansarai
Valio valio valioooo!!!
Gėris tie vaikiukai
Nu taip noriu įdėti komentaram vieną foto, bet leidimo publikuoti neturiu, o paklaust ir nelabai turiu kaip, nes čia foto iš mergvakario ir ne su visom bendrauju. Mergina ten nelabai matosi, neitų atpažint, bet anyway, dedu gan trumpam Comments?
Valio valio valioooo!!!
Gėris tie vaikiukai
Nu taip noriu įdėti komentaram vieną foto, bet leidimo publikuoti neturiu, o paklaust ir nelabai turiu kaip, nes čia foto iš mergvakario ir ne su visom bendrauju. Mergina ten nelabai matosi, neitų atpažint, bet anyway, dedu gan trumpam Comments?
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 09:12)
Pupeliuk nu man labai grazu jei jau kabinetis, tai mano akiai noretusi veido aiskesnio ar bent blakstienu.. bet siaip tai man super. O kaireje juoda linija turi but?
čia nenukirpau krašto juostą nuskenavus, rėmelis kadro matosi. O blakstienom tai būtent ir kliuvo fokusas, sharpo gal mažai uždėjau nusknavus.
QUOTE(Stiklinė @ 2009 06 01, 08:28)
Man nerealiai patinka vien jau todėl, kad jame mopsas! O dar plius apšvietimas ir šarminga aplinka užsiseivinau kompe
aciu
Su pirmaja vasaros diena visus Puikiu kadru jums vieninteliu sviesiu musu metu laiku
Labas
Visų pirma dideliausi sveikinimai Sansarai
Kaunietės labai smagų meet'ą apturėjo, ir daug gražių nuotraukų sudėjo, gražu žiūrėt
_ms_, man labiausiai patiko paskutinė foto
Zitali, man patinka tavo nuotraukytė, tokia tingi ir šuniukas atsipūtęs sau guli, apšvietimas geras
Pupeliuk, man labai patinka viskas tame kadre
Visų pirma dideliausi sveikinimai Sansarai
Kaunietės labai smagų meet'ą apturėjo, ir daug gražių nuotraukų sudėjo, gražu žiūrėt
_ms_, man labiausiai patiko paskutinė foto
Zitali, man patinka tavo nuotraukytė, tokia tingi ir šuniukas atsipūtęs sau guli, apšvietimas geras
Pupeliuk, man labai patinka viskas tame kadre
Man tai labai minkštas Pupeliuko kadras patinka. Apačios gal kiek daug, nes ten šviesių lopų įvairių daugoka. Bet blakstienos tai labai gerai atrodo