Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikos - tik ka parsiradau namo normaliai.... karsta.gif blush2.gif (nuo vakar patapau raudonplauke biggrin.gif)

kortele su foto tik dabar teapziurejau.... unsure.gif eisiu ka nors is jos istraukt i viesuma ax.gif

Baccardi - sveikinimai sugrizus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 31, 19:07)
kortele su foto tik dabar teapziurejau.... unsure.gif  eisiu ka nors is jos istraukt i viesuma  ax.gif

tei jau laukiam laukiam tu kadru biggrin.gif
Atsakyti
Rasutce, nu gražių kadrų pridėjai thumbup.gif
Dabar tik Peperonės beliko sulaukti biggrin.gif

Labai kliūna ta netilpusi ranka? ax.gif

user posted image

ms, paskutinė patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 31 gegužės 2009 - 18:28
Sveikinimai Sansarai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
lamella,man labai patinka.sviesa labai gera.Be rankos gal ir butu geriau,bet ce skonio reikalas.
Atsakyti
Nius idejau ir as savo kelias foto - dar turiu pora - bet nesutvarkiau iki galo....
kazkaip keistai sisyk turiu problema su kontrastu... g.gif pas mane pc rodo gerai, o va ikeliu i fotki ir kontrasto pradeda trukt... unsure.gif
Atsakyti
Oi, Peperoooni, nu as atsilyyyginsiu kada nors ir Tau cool.gif . tiek saves fotkiu nesitikejau biggrin.gif

p.s. bet visai nieko - kazkaip nesitikejau hihihi.gif labai savikritiska esu sau cool.gif

O fotkes tai fyyysnos thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 31, 22:45)
Oi, Peperoooni, nu as atsilyyyginsiu kada nors ir Tau  cool.gif . tiek saves fotkiu nesitikejau biggrin.gif

p.s. bet visai nieko - kazkaip nesitikejau hihihi.gif labai savikritiska esu sau  cool.gif

O fotkes tai fyyysnos  thumbup.gif

tongue.gif kazkaip va taip gavos netikeetai lotuliukas.gif fotogeniskas paparacas esi mirksiukas.gif biggrin.gif

niu ka - ryt gal pakomentuosiu kitas foto - nes vyrs jau murkia gera valanda palei ausi - o as vis "tuoj, tuoj..." doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Labai fainos susitikimo foto thumbup.gif
Atsakyti
Baccardi sveika sugryzus thumbup.gif sveik doh.gif laukiam nuotrauku bigsmile.gif pavydziu blush2.gif

Lamella nu man labai patinka nuotrauka bigsmile.gif nematau net rankos, nes emocija visa, tos akys... man laaabai liux

kaip jum sits kadras g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 31 gegužės 2009 - 22:30
Lamella, man netrukdo ta ranka, labai gera foto mirksiukas.gif

Zitlali, nezinau prie ko prikibti, man patinka, labai apsvietimas pagyvino kadra, plius interjero detales labai vietoje atsidure rolleyes.gif
Atsakyti
O 4u.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 31, 10:20)
gal parduosi tada si ojektyva, kai nauja isigysi biggrin.gif

gal.. biggrin.gif

MS man pirmos dvi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 31 gegužės 2009 - 22:46