Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 25, 10:42)
Man geriausia 17 val, be skubejimo galesiu mergina is darziuko prisigriebt smile.gif

gal 18, maniskis gryzta is darbo ir tada paziuretu maze smile.gif nors penktadienio proga galetu ir anksciau parsirast doh.gif biggrin.gif galim 17, as prisiderinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 25, 11:34)
Kaktuke ir Birstone? Tai reiskia jau trys mes ten esam smile.gif

Kaktuke Vilniuj smile.gif o tu nenori atvykt iki Kauno su dviem zaviom damom, susitikt su dar daugiau damu biggrin.gif, ot butu smagumeeeelis biggrin.gif

pafotkintum visaip kaip idomiai mus ten, ka? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 25, 11:38)
Na, tai viskas - susitinkam prie Vytautines, Nemuno krantinej  4u.gif  Sea - siulyk laika smile.gif

ooooooooo, jau kaip bus fainaaaaaaaaaaaaaaaaa wub.gif wub.gif wub.gif aš savo merginas jai iškišau thumbup.gif
Atsakyti
reik turbut viska darsyk surasyt ir konkretizuot bigsmile.gif

FotoMeetas Kaune, 05.29 diena, 17 val. Prie Vytauto baznycios esancioje Nemuno krantineje 4u.gif

Uzsisakom gera ora ir nuotaikas user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 25, 12:20)
ooooooooo, jau kaip bus fainaaaaaaaaaaaaaaaaa  wub.gif  wub.gif  wub.gif aš savo merginas jai iškišau  thumbup.gif

net jau iskisai hihihi.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 25, 12:29)
reik turbut viska darsyk surasyt ir konkretizuot  bigsmile.gif
FotoMeetas Kaune, 05.29 diena, 17 val. Prie Vytauto baznycios esancioje Nemuno krantineje 4u.gif

Uzsisakom gera ora ir nuotaikas  user posted image

assa.gif

tik perziurejau oru prognoze doh.gif - penktadieni kaip tik lietu zada sad.gif einu pabursiu , kad bent senanmiesti nelytu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 25 gegužės 2009 - 11:42
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 25, 12:41)
tik perziurejau oru prognoze  doh.gif - penktadieni kaip tik lietu zada sad.gif einu pabursiu , kad bent senanmiesti nelytu biggrin.gif

tai galėsit drasesnes lietuj fotkint mirksiukas.gif ech, lietus yra gut.. tik kaip susiderint kad lytų ir kad turėčiau ką fotografuot būtent tada kai lyja doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Sea_,2009 05 25, 10:20]
Kaktuke, turbut savo lelyte Birstone tevams paliktu ir atvaziuotu i Kauna biggrin.gif

butent thumbup.gif Sea_, galeciau tave paimti mirksiukas.gif

[quote=_ms_,2009 05 25, 10:34]
Kaktuke ir Birstone? Tai reiskia jau trys mes ten esam smile.gif
[/quote]

aha Kaktukes tevai ten gyvena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 25 gegužės 2009 - 12:36
prisipažinkit, kas iš susitikimų albumo ir kodėl ištrynėt mano nuotrauką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 24, 15:33)
idomu butu pamatyti 3 menesius gimdyta rezultata  g.gif  as tai nelabai suprantu ka reikia daryti su max 40 nuotrauku per toki laika.
mano draugas vestuviu fotografas yra is tu kurie foto atiduoda kita diena, didziausias darbas yra atrinkti geriausius rodomus kadrus. pas ji foto naturalios, be didelio ps isikisimo. veido retusui je reikia, turi pluginus.
nenoreciau laukti vestuviniu fotkiu netgi menesi  blink.gif

Na jei jaunuosius tenkina 40 foto, tai galbut ir imanoma...Bet jei fotografas padarytu kad ir 3000 kadru per visa diena, tai ir tas 40 atrinkt ir nors minimaliai paredaguot butu gan sudetinga laiko atzvilgiu g.gif Asmensikai mes norejom kuo daugiau nuotrauku, tai gavom tikrai ne 200 ir ne 300...(kai kurios kartojasi, j/b ir pan.). Vien i vestuvini albuma suklijuota apie 250 ivairaus formato foto, ka t.p. dare patys fotografai. Reklamuot ju cia nesinori, jei nori, galiu atsiust i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 25, 09:44)
Grethenn - man atrodo, kad draugu vest fotografuosi tu su Sayonara. Pasiimkint uz pagrindini fotografa Raige, jei ji dar laisva smile.gif TIKRAI bus viskas labai gerai smile.gif
Netiko ir Raiges foto... Sayonaros net nerodziau nes viskas jb. Bet gal ir reikejo smile.gif
O as tai tikrai noreciau jusu 3ju uz fotografus, nu net zenotis uzsimaniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 13:37)
Netiko ir Raiges foto... Sayonaros net nerodziau nes viskas jb. Bet gal ir reikejo smile.gif
O as tai tikrai noreciau jusu 3ju uz fotografus, nu net zenotis uzsimaniau biggrin.gif

kaip Tau, tai už tortą tikrai pabandyčiau, grait organizuokis biggrin.gif

duok jiems Jeff Ascough kontaktus, jei bogu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 25 gegužės 2009 - 13:43
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 14:37)

aš nesuprantu, kas ten per išrankumas doh.gif gal tu visai ne tuos rodai. rodyk ten tuos, kur su PS širdeles deda biggrin.gif
Atsakyti