Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 29, 22:17)
as tai kazkokia be upo buvau, nepatikau pati sau  unsure.gif reikejo man 50mm is diedo nukniaukti - butu gal ikvepimas atejes  rolleyes.gif

50 mm ar 50 ml? lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 29, 13:18)
50 mm ar 50 ml? lotuliukas.gif  tongue.gif

50ml lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 29, 22:18)

turbut kad tikrai reikejo procentu iverst i kuneli, kad atsigauciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 29, 22:39)
turbut kad tikrai reikejo procentu iverst i kuneli, kad atsigauciau biggrin.gif

nu kita kart zinosim, nuo ko pradet biggrin.gif

Lamella
- as is tos laimes, net Tavo drauges varda pamirsau... blush2.gif jetau... turbut dabar galvoja, kad mes koks tai ikyrus megztu bereciu dalinys su fotikais lotuliukas.gif ir i pievute gult, ir i fontana brist... lotuliukas.gif perduok jai linkejimus 4u.gif wub.gif

bet vis tiek mes neatstosim nuo jos, ane mergos? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 gegužės 2009 - 21:47
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 29, 22:46)
bet vis tiek mes neatstosim nuo jos, ane mergos?  lotuliukas.gif

oi nea tikrai nea biggrin.gif - jei kita karta lamella busi, tai TIK kartu su modeliu, na kaip be fotiko tai neitum gi, tai taip be modelio dabar biggrin.gif

tikrai, kad laaaaaaabai fotogeniska mergina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 29, 22:17)
jau pas tave su tavo modeliu tai tikrai yra biggrin.gif nu bet tooooks footgeniskas modelis klausyk  doh.gif akyyyyyys , toooos aaakyyyyyys  wub.gif
taigi tiesa  doh.gif - tikrai greitai - wysniukes gi bus sutikimas  wub.gif

Jo gražios akys wub.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 29, 22:46)
nu kita kart zinosim, nuo ko pradet  biggrin.gif

Lamella
- as is tos laimes, net Tavo drauges varda pamirsau...  blush2.gif  jetau... turbut dabar galvoja, kad mes koks tai ikyrus megztu bereciu dalinys su fotikais  lotuliukas.gif  ir i pievute gult, ir i fontana brist...  lotuliukas.gif perduok jai linkejimus  4u.gif  wub.gif

bet vis tiek mes neatstosim nuo jos, ane mergos?  lotuliukas.gif

Jos vardas Arūnė biggrin.gif Ji nieko blogo tikrai negalvoja ir negalvos, lips į fontaną kitą kart jei reikės lotuliukas.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 29, 22:51)
oi nea tikrai nea biggrin.gif - jei kita karta lamella busi, tai TIK kartu su modeliu, na kaip be fotiko tai neitum gi, tai taip be modelio dabar biggrin.gif

tikrai, kad laaaaaaabai fotogeniska mergina  thumbup.gif

Gerai kitą kart kartu pasiimsiu, galėsit kankinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai gal kita kart myta savaitgali darykit, kad Vilnius pasijungtu... Ypac jei modeliai patys i fontanus lipa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 29, 21:18)

lotuliukas.gif aisku, kad ml, kas cia per klausimas lotuliukas.gif

mano Migle su Peperoni Marija lyg geriausios drauges buvo - visur uz rankuciu biggrin.gif Kirpeja dar tokia pakraupinom - isejo zmogus ramiai parukyt prie pozemines perejos stovejo lotuliukas.gif tai jos kolege atleke perspet, kas fotkinama is visu pusiu lotuliukas.gif dar toki modeli idomu apturejom, su ilgaaaaaaa uodegaa lotuliukas.gif na, is foto bus matyt smile.gif

pas mane ne kas gavos, na, bet imesiu geriausias is blogu, tik gal veliau, nes vaikas i zoo soda tempia lotuliukas.gif

o del savaitgalio ir Vilniaus jungimosi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 29, 16:26)
Man laukinis jausmas tongue.gif
Sayonara, dar neatimk man paskutinio krisvo vilties, svajoniu issipildymo ir naivaus tikejimo sukurt sdevra laugh.gif As tikiuos, kad su juosta man bus kitaip, kai kuriuos savo kadrus as tiesiog matau juostinius. Bet man matyt dievulis pikto linki, kazada su zenitu fotkinau ir juostos neprasuko, tai pleskinau iki begalybes ir niekaip negalejau suprast kodel juosta nesibaigia biggrin.gif tada nusviro rankos, tada vel pakilo ir va tai tau.. Na liudna, bet kaip  minejau nepasiduosiu tongue.gif

aš ne apie Tave, laukine Tu biggrin.gif
Atsakyti
nu, miargos, pagaliau, pagaliau turim sansariuką biggrin.gif wub.gif vakar atsiuntė sms apie 12 val nakties bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 30, 10:41)
nu, miargos, pagaliau, pagaliau turim sansariuką  biggrin.gif  wub.gif  vakar atsiuntė sms apie 12 val nakties  bigsmile.gif

o jeeeeeeeeeeeeeeee - na nuostabios zinios nuo ryto biggrin.gif thumbup.gif

dydeliausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 30, 10:41)
nu, miargos, pagaliau, pagaliau turim sansariuką  biggrin.gif  wub.gif  vakar atsiuntė sms apie 12 val nakties  bigsmile.gif

oj Sveikinimai wub.gif wub.gif su palengvejimu biggrin.gif ir dideliu dziaugsmu 4u.gif
Atsakyti