Grethen,
Ir negasdink manes tokiom siaubo istorijom, as ir taip tos juosteles bijau! Noriu, bet bijau!
Zitlali,
Grethen, uzuojauta
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 29, 13:34)
O dabar apie mane. Job siki.... ***** *** **********
Eina sau kaip gaila
To vieno kadro spalvos tikrai gražios ir pats kadras man patinka, ritmiškas
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 29, 13:46)
klausykit, o siandien musu nenupuuuus vejas toj krantinej - manau busim skraidancios fotografes , jei ir toliau cia taip kils vejas
Extremalios sąlygos fotografuoti, reiškia kadrai bus įdomesni
Nikke, tikrai žalsvas ir flickr'e.
QUOTE(peppi @ 2009 05 29, 12:08)
vienam brokas, kitam mianas priklauso kuriame fotografavimo etape randasi komentuotojas
taip ir galvojau
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 29, 13:34)
Na o tai Tau Armanos foto berysio? ar su rysiu?
man tai labai risasi Armanos foto su ta vaivorykste, betgi suabejojau savo skoniu
kaip jau sakiau, pati vaivorykste pagavau (isimsiu, nes neturiu leidimo, be to kas norejo, tas mate )
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 29, 14:34)
..O foto tik viena, sita baisioji
Anywai spalvos man labai patinka ir as nepasiduosiu, dar bandysiu!
Spalvos man labai patinka! Kokia čia juosta?
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 29, 14:46)
klausykit, o siandien musu nenupuuuus vejas toj krantinej - manau busim skraidancios fotografes , jei ir toliau cia taip kils vejas
Armana, man labiausiai pirma, nuotaika patinka
Nikke, veidą ir man žalsvoką rodo
Grethen, šaunuole, nepasiduok
niu, - tai tikiuos ne as viena snd ten toj krantinej siubuosiu lekiu mazosios i darzeli ir prie Vytautines Iki greito - galaskit fotikus
p.s. San-sa-ra, San-sa-ra
p.s. San-sa-ra, San-sa-ra
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 29, 13:30)
Zitlali, Armana, aciu! O flickr'e jums irgi zalia? Man lyg ir ne... Cia prie spalvu siaip visai nelysta, ikeliau foto, kokia yra, tik del veido "nuvaskavimo" pasiklausti. Bet jei sakot, kad zalia - teks tvarkyti.
aha, nuo žolytės atspindys krenta nežinia ar bepavyks pataisyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 29, 12:08)
gal tik Lietuvoje tas terminas sugretinamas labiau su skaitmena
o va į google įvedus digital offset išmeta tas pačias spaudos mašinas, gal tobulesnes...bet visos veikia tuo pačiu principu - plokščioji spauda
o va į google įvedus digital offset išmeta tas pačias spaudos mašinas, gal tobulesnes...bet visos veikia tuo pačiu principu - plokščioji spauda
Peppi, sutinku, kad terminologijoj vadinant vieną ir kitą procesą tuo pačiu pavadinimu yra nekorektiškumo. Anyway, terminas "skaitmeninis ofsetas" naudojamas ir tam tikros rūšies skaitmeninei spaudai vadinti ir, beje, ne tik Lietuvoje. Kai kurios spaustuvės galbūt tuo piktnaudžiauja ir "ofsetu" vadina įprastą skaitmeninę spaudą, bet kiek teko domėtis: tai nauja spaudos mašinų technologija, lenkianti įprastą skaitmeninę spaudą. Termino autorystė ne mano, aš kalbėjau apie foto knygas. Čia telefonas inžinieriaus, galbūt galinčio paaiškinti spaudos mašinų technologinius skirtumus: +370 640 10752 , arba nukreips kur reikia Man šiuo metu įdomiau fotografija
merginos, gal nuskambėsiu kaip sena bezdalė ir bambeklė, bet nepulkit Jūs ant tos juostos taip iš karto pamatę kelis gerus kadrus. Pradžioj pasijuskit visai užtikrintos su skaitmena, tada pradėkit su juosta eksperimentuoti, kad ji netaptų mados vėju kokiu tai.. na, nebent yra koks nors laukinis jausmas, kad be juostos nė dienos nepragyvensit..
QUOTE(Armana @ 2009 05 29, 10:56)
man t.p. trecioji
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 29, 14:30)
Zitlali, Armana, aciu! O jums irgi zalia? Man lyg ir ne... Cia prie spalvu siaip visai nelysta, ikeliau foto, kokia yra, tik del veido "nuvaskavimo" pasiklausti. Bet jei sakot, kad zalia - teks tvarkyti.
as t.p. zalia matau
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 29, 14:34)
O dabar apie mane. Job siki.... ***** *** **********
Nuvarau visa iki susijaudinus atsiimti juosteles, o man sako pradet nuo geru, ar blogu ziniu? sakau nuo geru! Na ka sako, juostele isryskinta, o bloga, kad tik viena foto yra.. mat fotikas uzsiparino, juostele prasukinejo, bet migtuka as spaudaliojau veltui. Man taip gaila, nemoku apsakyt, as su ta jusotele dar nuo ziemos, laukiau planavau tuos kadrus, zaidziau su sviesa, visur ta savo plasmaske veziaujau, tokiu geru vietu buvau radus i kurias niekad nebesugrisiu...Dar ir miesto temai su juostele fotkinau...O foto tik viena, sita baisioji
ojei ,uzjauciu
QUOTE(sayonara @ 2009 05 29, 16:22)
merginos, gal nuskambėsiu kaip sena bezdalė ir bambeklė, bet nepulkit Jūs ant tos juostos taip iš karto pamatę kelis gerus kadrus. Pradžioj pasijuskit visai užtikrintos su skaitmena, tada pradėkit su juosta eksperimentuoti, kad ji netaptų mados vėju kokiu tai.. na, nebent yra koks nors laukinis jausmas, kad be juostos nė dienos nepragyvensit..
is vis sunku su ta juosta,neveltui seniau maziau fotografu ir buvo as kazkaip isivaizdavau,kad kaip juostinej muilinej idedi juosta ir pyskini ne velnio
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 29, 16:20)
Spalvos man labai patinka! Kokia čia juosta?
Tudor, pati pigiausia, rasi bet kur siaip daug kas skundzias ja, na..bet kiek matau is vienos (*****) foto tai man visai nieko QUOTE(sayonara @ 2009 05 29, 17:22)
Man laukinis jausmas Sayonara, dar neatimk man paskutinio krisvo vilties, svajoniu issipildymo ir naivaus tikejimo sukurt sdevra As tikiuos, kad su juosta man bus kitaip, kai kuriuos savo kadrus as tiesiog matau juostinius. Bet man matyt dievulis pikto linki, kazada su zenitu fotkinau ir juostos neprasuko, tai pleskinau iki begalybes ir niekaip negalejau suprast kodel juosta nesibaigia tada nusviro rankos, tada vel pakilo ir va tai tau.. Na liudna, bet kaip minejau nepasiduosiu