Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Grethen, cray.gif cray.gif cray.gif
Ir negasdink manes tokiom siaubo istorijom, as ir taip tos juosteles bijau! bijau.gif Noriu, bet bijau! scare.gif biggrin.gif

Zitlali, 4u.gif
Atsakyti
Grethen, uzuojauta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 29, 13:34)
O dabar apie mane. Job siki.... ***** *** **********

Eina sau kaip gaila verysad.gif unsure.gif
To vieno kadro spalvos tikrai gražios ir pats kadras man patinka, ritmiškas ax.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 29, 13:46)
klausykit, o siandien musu nenupuuuus vejas toj krantinej  biggrin.gif - manau busim skraidancios fotografes , jei ir toliau cia taip kils vejas  unsure.gif

Extremalios sąlygos fotografuoti, reiškia kadrai bus įdomesni tongue.gif lotuliukas.gif

Nikke, tikrai žalsvas ir flickr'e.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 29 gegužės 2009 - 14:05
QUOTE(peppi @ 2009 05 29, 12:08)
vienam brokas, kitam mianas biggrin.gif priklauso kuriame fotografavimo etape randasi komentuotojas biggrin.gif

taip ir galvojau mirksiukas.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 29, 13:34)
Na o tai Tau Armanos foto berysio? ar su rysiu?

man tai labai risasi Armanos foto su ta vaivorykste, betgi suabejojau savo skoniu blush2.gif
kaip jau sakiau, pati vaivorykste pagavau (isimsiu, nes neturiu leidimo, be to kas norejo, tas mate mirksiukas.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 29, 14:34)
..O foto tik viena, sita baisioji biggrin.gif
Anywai spalvos man labai patinka ir as nepasiduosiu, dar bandysiu!  cool.gif

Spalvos man labai patinka! Kokia čia juosta?
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 29, 14:46)
klausykit, o siandien musu nenupuuuus vejas toj krantinej  biggrin.gif - manau busim skraidancios fotografes , jei ir toliau cia taip kils vejas  unsure.gif

lotuliukas.gif

Armana, man labiausiai pirma, nuotaika patinka smile.gif
Nikke, veidą ir man žalsvoką rodo g.gif

Grethen, šaunuole, nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
niu, - tai tikiuos ne as viena snd ten toj krantinej siubuosiu biggrin.gif lekiu mazosios i darzeli ir prie Vytautines ax.gif Iki greito - galaskit fotikus tongue.gif biggrin.gif

p.s. San-sa-ra, San-sa-ra ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 29, 13:30)
Zitlali, Armana, aciu! O flickr'e jums irgi zalia?  g.gif Man lyg ir ne...  g.gif Cia prie spalvu siaip visai nelysta, ikeliau foto, kokia yra, tik del veido "nuvaskavimo" pasiklausti. Bet jei sakot, kad zalia - teks tvarkyti.  doh.gif  biggrin.gif

aha, nuo žolytės atspindys krenta smile.gif nežinia ar bepavyks pataisyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 29, 12:08)
gal tik Lietuvoje tas terminas sugretinamas labiau su skaitmena smile.gif
o va į google įvedus digital offset išmeta tas pačias spaudos mašinas, gal tobulesnes...bet visos veikia tuo pačiu principu - plokščioji spauda

Peppi, sutinku, kad terminologijoj vadinant vieną ir kitą procesą tuo pačiu pavadinimu yra nekorektiškumo. Anyway, terminas "skaitmeninis ofsetas" naudojamas ir tam tikros rūšies skaitmeninei spaudai vadinti ir, beje, ne tik Lietuvoje. Kai kurios spaustuvės galbūt tuo piktnaudžiauja ir "ofsetu" vadina įprastą skaitmeninę spaudą, bet kiek teko domėtis: tai nauja spaudos mašinų technologija, lenkianti įprastą skaitmeninę spaudą. Termino autorystė ne mano, aš kalbėjau apie foto knygas. Čia telefonas inžinieriaus, galbūt galinčio paaiškinti spaudos mašinų technologinius skirtumus: +370 640 10752 , arba nukreips kur reikia biggrin.gif Man šiuo metu įdomiau fotografija 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal nuskambėsiu kaip sena bezdalė ir bambeklė, bet nepulkit Jūs ant tos juostos taip iš karto pamatę kelis gerus kadrus. Pradžioj pasijuskit visai užtikrintos su skaitmena, tada pradėkit su juosta eksperimentuoti, kad ji netaptų mados vėju kokiu tai.. na, nebent yra koks nors laukinis jausmas, kad be juostos nė dienos nepragyvensit.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 29, 10:56)

Aš irgi norėjau parodyti keletą kadrų

man t.p. trecioji wub.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 29, 14:30)
Zitlali, Armana, aciu! O  jums irgi zalia?  Man lyg ir ne...  Cia prie spalvu siaip visai nelysta, ikeliau foto, kokia yra, tik del veido "nuvaskavimo" pasiklausti. Bet jei sakot, kad zalia - teks tvarkyti. 

as t.p. zalia matau

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 29, 14:34)

O dabar apie mane. Job siki.... ***** *** **********
Nuvarau visa iki susijaudinus atsiimti juosteles, o man sako pradet nuo geru, ar blogu ziniu? sakau nuo geru! Na ka sako, juostele isryskinta, o bloga, kad tik viena foto yra.. mat fotikas uzsiparino, juostele prasukinejo, bet migtuka as spaudaliojau veltui. Man taip gaila, nemoku apsakyt, as su ta jusotele dar nuo ziemos, laukiau planavau tuos kadrus, zaidziau su sviesa, visur ta savo plasmaske veziaujau, tokiu geru vietu buvau radus i kurias niekad nebesugrisiu...Dar ir miesto temai su juostele fotkinau...O foto tik viena, sita baisioji biggrin.gif
Anywai spalvos man labai patinka ir as nepasiduosiu, dar bandysiu!  cool.gif

ojei ,uzjauciu 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 29, 16:22)
merginos, gal nuskambėsiu kaip sena bezdalė ir bambeklė, bet nepulkit Jūs ant tos juostos taip iš karto pamatę kelis gerus kadrus. Pradžioj pasijuskit visai užtikrintos su skaitmena, tada pradėkit su juosta eksperimentuoti, kad ji netaptų mados vėju kokiu tai.. na, nebent yra koks nors laukinis jausmas, kad be juostos nė dienos nepragyvensit.. 4u.gif

drinks_cheers.gif

is vis sunku su ta juosta,neveltui seniau maziau fotografu ir buvo rolleyes.gif biggrin.gif as kazkaip isivaizdavau,kad kaip juostinej muilinej idedi juosta ir pyskini lotuliukas.gif ne velnio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 29, 16:20)
Spalvos man labai patinka! Kokia čia juosta?
Tudor, pati pigiausia, rasi bet kur smile.gif siaip daug kas skundzias ja, na..bet kiek matau is vienos (*****) foto tai man visai nieko laugh.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 29, 17:22)
Man laukinis jausmas tongue.gif
Sayonara, dar neatimk man paskutinio krisvo vilties, svajoniu issipildymo ir naivaus tikejimo sukurt sdevra laugh.gif As tikiuos, kad su juosta man bus kitaip, kai kuriuos savo kadrus as tiesiog matau juostinius. Bet man matyt dievulis pikto linki, kazada su zenitu fotkinau ir juostos neprasuko, tai pleskinau iki begalybes ir niekaip negalejau suprast kodel juosta nesibaigia biggrin.gif tada nusviro rankos, tada vel pakilo ir va tai tau.. Na liudna, bet kaip minejau nepasiduosiu tongue.gif
Atsakyti