Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Armana, man labai patinka thumbup.gif Visos.

dar noriu paklausti visu apie sita vaivorykste. ar tai yra jegovai pagauta ar visgi tai yra brokas ir reikia naudoti blenda? g.gif turiu pora fotu su tokiomis vaivorykstemis (viena meeto albume, berodz zuvelioko vaikinas ta vaivorykste apgaubtas) , bet isgirdau nuomone, kad tai brokas schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 05 29, 09:56)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 29 gegužės 2009 - 11:13
Degute, Zitlali, Peppi - aciu uz komentarus!

Degute, fainas tavo bludas, patinka perejimai is sviesaus i tamsu.

Grethen, ispudinga nuoroda, labai idomu buvo pasiziureti. Nors siaip isivaizduoju, kad pats kurybinis procesas tai cia tikrai nuobodus - kokias 8 val. tampyti prozektorius, stumdyti nuoga motera, pernesineti baldus, ir galu gale pyks - padaryti viena kadra... doh.gif biggrin.gif

Armana, grazu, sviesu! Bet man zinok nelabai apdirbimas pirmoj ir antroj. g.gif

Dar noriu paprasyti labiau su sviesa draugaujanciu patarimo. 4u.gif Pvz., ms nuotraukoje veidas labai ryskus, gyvas, o man fotografuojant pries saule gaunasi toks daugmaz vaskinis variantas, plokscias, be jokios fakturos. g.gif Kaip cia dabar to isvengti? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 29 gegužės 2009 - 11:22
QUOTE(raige @ 2009 05 29, 10:40)
Taip, peppi, spausdinama ne taip, kaip tu aprašei. Yra terminas "skaitmeninis ofsetas"  mirksiukas.gif

gal tik Lietuvoje tas terminas sugretinamas labiau su skaitmena smile.gif
o va į google įvedus digital offset išmeta tas pačias spaudos mašinas, gal tobulesnes...bet visos veikia tuo pačiu principu - plokščioji spauda
( http://www.konicamin...late/index.html )
ir visgi kalbama apie tūkstančius atspaudų... ax.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 29, 11:14)
dar noriu paklausti visu apie sita vaivorykste. ar tai yra jegovai pagauta ar visgi tai yra brokas ir reikia naudoti blenda?  g.gif  turiu pora fotu su tokiomis vaivorykstemis (viena meeto albume, berodz zuvelioko vaikinas ta vaivorykste apgaubtas) , bet isgirdau nuomone, kad tai brokas  schmoll.gif

vienam brokas, kitam mianas biggrin.gif priklauso kuriame fotografavimo etape randasi komentuotojas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 29, 13:08)
vienam brokas, kitam mianas biggrin.gif priklauso kuriame fotografavimo etape randasi komentuotojas biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif nu teisingai.
Atsakyti
Armana, kokios grazios nuotraukos wub.gif thumbup.gif kritika jau issakyta, man sviesa jose labai patinka thumbup.gif

foto nuorodoje irgi isstudijavau - ispudinga blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 29, 11:14)
Armana, man labai patinka  thumbup.gif  Visos.

dar noriu paklausti visu apie sita vaivorykste. ar tai yra jegovai pagauta ar visgi tai yra brokas ir reikia naudoti blenda?  g.gif  turiu pora fotu su tokiomis vaivorykstemis (viena meeto albume, berodz zuvelioko vaikinas ta vaivorykste apgaubtas) , bet isgirdau nuomone, kad tai brokas  schmoll.gif
Papildyta:

gal ir brokas, jeigu nelaukei tokio rezultato.
ne brokas, jeigu jo tikėjasi, žinai, kokiu būdu jis gaunamas ir jo siekei. ir dar, jei vienąč kartą gavęs tokį rezultatą, gali pakartot bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visiems už komentarus 4u.gif Na, man visi saulės zuikiai ir vaivorykštės patinka, matyt visai stogas nuvažiavo tongue.gif

Nikke, man kažkodėl atrodo, kad vaikiuko veidukas žalsvas, o gal čia mano monitorius nusigrybauja unsure.gif

Atsakyti
Armana trecia 4u.gif

Nikke nuzaliavus kazkaip ne taip foto man atrodo g.gif
Atsakyti
Zitlali, Armana, aciu! O flickr'e jums irgi zalia? g.gif Man lyg ir ne... g.gif Cia prie spalvu siaip visai nelysta, ikeliau foto, kokia yra, tik del veido "nuvaskavimo" pasiklausti. Bet jei sakot, kad zalia - teks tvarkyti. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 29, 13:14)
ar tai yra jegovai pagauta ar visgi tai yra brokas ir reikia naudoti blenda?  g.gif 
Na o tai Tau Armanos foto berysio? ar su rysiu?

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 29, 13:20)
Nors siaip isivaizduoju, kad pats kurybinis procesas tai cia tikrai nuobodus - kokias 8 val. tampyti prozektorius, stumdyti nuoga motera, pernesineti baldus, ir galu gale pyks - padaryti viena kadra...  doh.gif  biggrin.gif
Kad padaryt toki darba komanda uztrunka 6 savaites smile.gif

O dabar apie mane. Job siki.... ***** *** **********
Nuvarau visa iki susijaudinus atsiimti juosteles, o man sako pradet nuo geru, ar blogu ziniu? sakau nuo geru! Na ka sako, juostele isryskinta, o bloga, kad tik viena foto yra.. mat fotikas uzsiparino, juostele prasukinejo, bet migtuka as spaudaliojau veltui. Man taip gaila, nemoku apsakyt, as su ta jusotele dar nuo ziemos, laukiau planavau tuos kadrus, zaidziau su sviesa, visur ta savo plasmaske veziaujau, tokiu geru vietu buvau radus i kurias niekad nebesugrisiu...Dar ir miesto temai su juostele fotkinau...O foto tik viena, sita baisioji biggrin.gif
user posted image
Anywai spalvos man labai patinka ir as nepasiduosiu, dar bandysiu! cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 29, 14:30)
Zitlali, Armana, aciu! O flickr'e jums irgi zalia?  g.gif Man lyg ir ne...  g.gif Cia prie spalvu siaip visai nelysta, ikeliau foto, kokia yra, tik del veido "nuvaskavimo" pasiklausti. Bet jei sakot, kad zalia - teks tvarkyti.  doh.gif  biggrin.gif

zalia unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 gegužės 2009 - 13:36
klausykit, o siandien musu nenupuuuus vejas toj krantinej biggrin.gif - manau busim skraidancios fotografes , jei ir toliau cia taip kils vejas unsure.gif
Atsakyti