Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(_ms_ @ 2009 05 28, 22:43)
Kodak Portra 160vc

Dėkui smile.gif
Atsakyti
Я, просто я... wink.gif - tai nieko nekeičia tame, ką parašiau. Užvis geriausia patys pažiūrėkit smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 29, 09:57)
aaa... Vy sobstvienno kto? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 05 28, 17:43)
Pirmiausia - yra du knygų tipai: foto spauda ir ofsetas (žurnalų, knygų spauda). Taigi pirmas apsisprendimas būtent čia, nes kokybė vienos ir kitos spaudos skiriasi.

Iš ofsetinės spaudos atstovų man patiko dvi kompanijos:

pala...ką vadiname ofsetu?
ar šitą?
user posted image

Ofsetas

nes aš tai tik tokį ofsetą pažįstu g.gif
jei spausdintum vieną foto albumą - kainuotų bezbožnai...todėl man ir pasistojo klausimas smile.gif

kažkada susiginčyjau su viena forumiete kai ji šilko tapybą išvadino šilkografija biggrin.gif esu jautri šitais klausimais

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 28, 21:54)
Va, parodysiu savo Saules zuikiu piemenaite
user posted image

antras planas labai gražus bet momentas su vaikučiu, jo išraiška - neišlauktas mirksiukas.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 05 29, 09:02)
zaidimai, o ne fotografavimas. Naudojama pro kino apsvietimo metodika...

ech...o aš tai svajočiau pakliūti į tuos žaidimus, dirbti už kadro...
Atsakyti
_ms_ , taviškės nuotraukos pasakiškos wub.gif vien dėl tokių kadrų verta susigundyt juostinuku smile.gif

Aš irgi norėjau parodyti keletą kadrų

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 29, 11:56)
_ms_ , taviškės nuotraukos pasakiškos  wub.gif vien dėl tokių kadrų verta susigundyt juostinuku  smile.gif
o tavo labai panasus tongue.gif
Ypac paskutine man patiko, su ta vaivorykste, nu bet maika laugh.gif na as labai bjauri ir priekabi. visad kabinesiuos prie tokiu dalyku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 29, 11:56)
Aš irgi norėjau parodyti keletą kadrų

trecia labiausiai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 29, 09:56)

man turbūt šita labiausiai smile.gif antros spalva nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 29, 10:21)
o tavo labai panasus tongue.gif
Ypac paskutine man patiko, su ta vaivorykste, nu bet maika laugh.gif na as labai bjauri ir priekabi. visad kabinesiuos prie tokiu dalyku

Na jo, maika tai labai nekokia tongue.gif čia mūsų kaimynė, kaip buvo apsirengus tai taip ir fotkinau.
Atsakyti
O man maika esmes nekeicia tongue.gif Irgi is visu 3 labiausiai 4u.gif Pirma irgi nebloga, tik labai skirtingos pozos -viena pozuoja del pozavimo, kita -savo ir fotografo pasaulyje, nu ka as zinau, gal ir nusisnekejau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 29 gegužės 2009 - 10:40
Taip, peppi, spausdinama ne taip, kaip tu aprašei. Yra terminas "skaitmeninis ofsetas" mirksiukas.gif
Atsakyti
o man Armanos trecia maziausiai patinka doh.gif turbut antra geriausia, nes pirmoje kliuna kadravimas, nors pirmosios siuzetas idomesnis. 4u.gif antroje spalvos tiesiog puikios. tokia maike = vaikyste, is dainos zodziu neismesi wink.gif

P.S.zinau, zinau San-sa-ra - San-sa-ra - San-sa-ra lotuliukas.gif ale nepadeda verysad.gif
Atsakyti
Gal kas buvote vakar Trimako paskaitoje? Papasakokite... blush2.gif
Atsakyti