Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sadi @ 2009 05 28, 20:16)
kraunam, kraunam smile.gif kur ir kelintą susitinkam?  blush2.gif
wow  wub.gif

tai lyg 17 val, kaip anksciau taremes biggrin.gif galim prie zakso lotuliukas.gif, galim prie soboro g.gif ai, gi prie Vytauto baznycios Sea atvaziuos, ane Sea??

nebent lis, tada reiktu kur laukiancioms pasislepti nuo lietaus g.gif

koki bara sulot kaunietes, lietaus atvejui g.gif zinau, kad sviesus yra Miesto sodas centre g.gif

ar ca man vienai taip yra, pvz tam psl, kur -ms- idejo foto (foto nuostabios wub.gif ) negaliu cituoti, nes istampytas psl, uzstoja man citatu mygtuka doh.gif negaliu visko perskaityti, ir negaliu foto normaliai paziureti - desinys forumo krastas nukirstas unsure.gif kaip jums?

Sansara, dekui del nikon d90, kazkaip visada maniau, kad tu canoniste blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 28 gegužės 2009 - 20:50
QUOTE(Pukė @ 2009 05 28, 21:49)
tai lyg 17 val, kaip anksciau taremes biggrin.gif galim prie zakso lotuliukas.gif, galim prie soboro g.gif ai, gi prie Vytauto baznycios Sea atvaziuos, ane Sea??

tai susitikimo vieta kiek pamenu krantine prie Vytauto baznycios wink.gif

ai, del psl tai pasitampes, bet mygtukai vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 28 gegužės 2009 - 20:58
QUOTE(Pukė @ 2009 05 28, 20:49)

ar ca man vienai taip yra, pvz tam psl, kur -ms- idejo foto (foto nuostabios wub.gif ) negaliu cituoti, nes istampytas psl, uzstoja man citatu mygtuka doh.gif negaliu visko perskaityti, ir negaliu foto normaliai paziureti - desinys forumo krastas nukirstas unsure.gif kaip jums?

man normaliam kompe netampo, o va sitam laptope -turbut kaip tau doh.gif
Atsakyti
_ms_ - man pirmoji tai labai labai.... wub.gif

as turiu ir juostinuka (tik nzn ar veikiantis blush2.gif ) , ir juostu, bet drasos pradet - nea... verysad.gif blush2.gif

na, ir pakartoju svarbia info:

FotoMeetas Kaune, 05.29 diena, 17 val. Prie Vytauto baznycios esancioje Nemuno krantineje 4u.gif

Uzsisakom gera ora ir nuotaikas user posted image
......

Snd paklausiau Sulijos (jei eilini syki nenusisulins doh.gif ) tai ryt be lietaus ir iki 19 4u.gif taip, kad apie kavines galim pagalvot, kai kojytes pavargs biggrin.gif o mintis su miesto sodu - visai nebloga, - kaip tik nuo Vytauto baznycios iki miesto sodo turetumem siek tiek pavargt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 28, 22:24)
FotoMeetas Kaune, 05.29 diena, 17 val. Prie Vytauto baznycios esancioje Nemuno krantineje 4u.gif
Uzsisakom gera ora ir nuotaikas user posted image
......
Snd paklausiau Sulijos (jei eilini syki nenusisulins doh.gif ) tai ryt be lietaus ir iki 19  4u.gif  taip, kad apie kavines galim pagalvot, kai kojytes pavargs  biggrin.gif  o mintis su miesto sodu - visai nebloga, - kaip tik nuo Vytauto baznycios iki miesto sodo turetumem siek tiek pavargt  biggrin.gif

Ei, o nieko prieš jei su drauge ateisiu, nes aš ilgai nebusiu tik trumpam manau, beje ji ir fotografuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 28, 22:39)
Ei, o nieko prieš jei su drauge ateisiu, nes aš ilgai nebusiu tik trumpam manau, beje ji ir fotografuoja blush2.gif

kuo daugiau tuo idomiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 28, 21:10)
wow, ms, sitos nerealios, pritrukau zodziu

na tau birstono medziu lapai tikriausiai sentimentais mojuoja smile.gif

QUOTE(raige @ 2009 05 28, 21:23)
Ms, nu pasikartosiu kelintą kartą - nu labai Ji man graži. Ir fotografijos.

o as nesikartosiu smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 05 28, 21:42)
O,
ne ryskinant, o darant nuotraukas su fotodidintuvu gali lygiai taip pat sudeti du negatyvus viena ant kito, kaip ir PS sluoksnius.  mirksiukas.gif sayonara, turi viena pritrenkiama siuo budu padaryta foto, turejai matyt per meeta  mirksiukas.gif

Bet su PS padaryti taip kaip su juosta - ziauriai sunku.. bent man.. nes vobscie atvaizdavimo principas ir mechanizmas su ps sudetingas smile.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 28, 21:48)
kaip suprantu musu su sayonara dar neisryskinai biggrin.gif

nea dar smile.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 28, 21:49)
ms, labai patikos šios nuotraukos, spalvos tai pasaka wub.gif
Čia kokia juostelė naudota (pavadinimas taprasme), kad tokios spalvos...? blush2.gif
Aš juostelinį trumpam gavau tai bandau kažką pafotkint, labai įdomu kokios čia juostelės tokias spalvas padaro blush2.gif

Kodak Portra 160vc

QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 28, 21:59)
ms, nu labai gražu , labai gera  šviesa. Tai dabar papasakok, kaip ten antroje nuotraukoje veidas labai gerai apšviestas, bet tiesioginė saulė tai lyg iš nugaros g.gif  Kaip čia sutvarkei šviesą?  Man labai aktualu, nes kaip tik juostelė, taip ir bėdos pas mane , būtent su šviesa, fotografuojant portretą  smile.gif

jep.. saule tiesiai uz nugaros. Bet dar nusiskenavo lievai, nes lapai padeginti, nors realiai jie juostoj sviesiai zali (pozityve jei ziuret). O apsviestas gerai todel, kad expo kompensacija i pliusa gerokai. Neautomatiskai.. is akies dariau, nes viskas manual ten pas mane tam fotike smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 28, 22:03)
O _ms_ foto tai is vis apspangus likau. Kuo daugiau ziuriu tokiu fotkiu tuo labiau noriu mest skaitmena. Bet cia ir vargas, manau kokiu reflektorium pasviesta ir priekio, ne? O kaip cia su tom spalvom, gal dar su ps kas padaryta? ar crosinta? (ale nepanasu  g.gif ) ar cia taip juosta zaviai nupiese? na nuostabu

nera jokiu reflektoriu. nepatinka man tokie dalykai. su ps niekas nedaryta, necrosinta.
Taip, juosta zaviai spalvina, bet apie tai ir apie skaitmena ilga ilga tema smile.gif

aciu visiems wink.gif bile juosta labiau mylesit labiau smile.gif
Atsakyti
ms, o kokie čia nustatymai pas tave buvo g.gif Foto puikių puikiausios wub.gif
Atsakyti
ms, nervas jama nigaliu! mad.gif Dvi dienas is eiles gaudziau saules zuikius po laukus, tada pamaciau tavo foto ir isvirtau is klumpiu... swoon.gif Nu jajum jajum neturiu zodziu. Rekomenduokit kas nors gera psichoterapeuta, nes si karta pati is nepilnavertiskumo komplekso neissikapstysiu. bijau.gif biggrin.gif

Nu zodziu tu duodi. thumbup.gif Smagu taip draugauti su sviesa, ane? mirksiukas.gif Geris ta tavo juosta... wub.gif As artimiausiu metu pereiti prie juostos negalvoju (neturiu tam nei kantrybes, nei kruopstumo), bet itariu kad po truputi prie jos arteju...

Va, parodysiu savo Saules zuikiu piemenaite
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 28, 22:43)
Taip, juosta zaviai spalvina, bet apie tai ir apie skaitmena ilga ilga tema smile.gif
aciu visiems wink.gif bile juosta labiau mylesit labiau smile.gif

visko gali but, kad pamilsim, ypac nuo tokiu zaviu rezultatu kaip tavo biggrin.gif turiu juostini, bet as pati nefotkinu, nors gal reiktu kokia viena kita juosta ispyskint ax.gif

Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 28, 19:59)

ir dar cia radau toj juostelej:

labai šiltos nuotraukos smile.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 28, 22:54)

Va, parodysiu savo Saules zuikiu piemenaite

gražiai raibuliuoja fonas smile.gif o piemenaitė atrodo kad rauna įsiręžus tą pagalį smile.gif
Papildyta:
va, dar radau iš nesenų blūdijimų palei jūrą

user posted image
Atsakyti
Degute wub.gif niu man tai labai labai... 4u.gif

ms svelnios nuotraukos 4u.gif grazu

Nikke
vasariska foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 gegužės 2009 - 08:58