QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 28, 21:10)
wow, ms, sitos nerealios, pritrukau zodziu
na tau birstono medziu lapai tikriausiai sentimentais mojuoja
QUOTE(raige @ 2009 05 28, 21:23)
Ms, nu pasikartosiu kelintą kartą - nu labai Ji man graži. Ir fotografijos.
o as nesikartosiu
QUOTE(Sansara @ 2009 05 28, 21:42)
O,
ne ryskinant, o darant nuotraukas su fotodidintuvu gali lygiai taip pat sudeti du negatyvus viena ant kito, kaip ir PS sluoksnius.
sayonara, turi viena pritrenkiama siuo budu padaryta foto, turejai matyt per meeta
Bet su PS padaryti taip kaip su juosta - ziauriai sunku.. bent man.. nes vobscie atvaizdavimo principas ir mechanizmas su ps sudetingas
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 28, 21:48)
kaip suprantu musu su sayonara dar neisryskinai
nea dar
QUOTE(lamella @ 2009 05 28, 21:49)
ms, labai patikos šios nuotraukos, spalvos tai pasaka
Čia kokia juostelė naudota (pavadinimas taprasme), kad tokios spalvos...?
Aš juostelinį trumpam gavau tai bandau kažką pafotkint, labai įdomu kokios čia juostelės tokias spalvas padaro
Kodak Portra 160vc
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 28, 21:59)
ms, nu labai gražu , labai gera šviesa. Tai dabar papasakok, kaip ten antroje nuotraukoje veidas labai gerai apšviestas, bet tiesioginė saulė tai lyg iš nugaros
Kaip čia sutvarkei šviesą? Man labai aktualu, nes kaip tik juostelė, taip ir bėdos pas mane , būtent su šviesa, fotografuojant portretą
jep.. saule tiesiai uz nugaros. Bet dar nusiskenavo lievai, nes lapai padeginti, nors realiai jie juostoj sviesiai zali (pozityve jei ziuret). O apsviestas gerai todel, kad expo kompensacija i pliusa gerokai. Neautomatiskai.. is akies dariau, nes viskas manual ten pas mane tam fotike
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 28, 22:03)
O _ms_ foto tai is vis apspangus likau. Kuo daugiau ziuriu tokiu fotkiu tuo labiau noriu mest skaitmena. Bet cia ir vargas, manau kokiu reflektorium pasviesta ir priekio, ne? O kaip cia su tom spalvom, gal dar su ps kas padaryta? ar crosinta? (ale nepanasu
) ar cia taip juosta zaviai nupiese? na nuostabu
nera jokiu reflektoriu. nepatinka man tokie dalykai. su ps niekas nedaryta, necrosinta.
Taip, juosta zaviai spalvina, bet apie tai ir apie skaitmena ilga ilga tema
aciu visiems
bile juosta labiau mylesit labiau