Truputi nesupratau- meetas Kaune ar Birstone? Ar du bus? Kiek pamenu santaka ir rotuse Kaune Aisku, nedalyvausiu, bet del jusu pergyvenu
QUOTE(Rico @ 2009 05 25, 11:05)
Truputi nesupratau- meetas Kaune ar Birstone? Ar du bus? Kiek pamenu santaka ir rotuse Kaune Aisku, nedalyvausiu, bet del jusu pergyvenu
Kaune, Kaune
QUOTE(Rico @ 2009 05 25, 11:05)
Kaune Kaune Sea_ is Birstono atvaziuos
Tai va, bet Kaktuke tai i Birstona lekt planuoja
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 25, 00:57)
as irgi tokia pat vairuotoja
Ok - tai Tu jau ten pasiziurek, kada Tau patogesnis tas autobusiukas - mes pasiderinsim
O kazi kur jie stoja is Birstono atvaziave? Pily?
Ok - tai Tu jau ten pasiziurek, kada Tau patogesnis tas autobusiukas - mes pasiderinsim
O kazi kur jie stoja is Birstono atvaziave? Pily?
autobusas stoja uz Aleksoto tilto ir stoti. Tai jei senamiesti susitinkam,lipsiu is kart uz tilto
QUOTE(Pukė @ 2009 05 25, 01:09)
as planu tam vakarui irgi neturiu be vaiku butum? gal ir man tada planuot ikist kam savo mergas
Sea, kad viskas gerai tu su tuo fotiku butu o ta objektyva 24-70 turi irgi, ane?
Sea, kad viskas gerai tu su tuo fotiku butu o ta objektyva 24-70 turi irgi, ane?
as be vaiku galvoju, na gal Liepa pasiimciau,jei jos bendraamziu tiek bus
objektyva turiu 24-70mm ( na dabar viskas Sergitoj palikta Vilniuje, bet ketvirtadieni atgausiu)
tai ziurekit nekeiskit planu ir susitinkam
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 05 25, 02:16)
Kaktuke, turbut savo lelyte Birstone tevams paliktu ir atvaziuotu i Kauna
Tai realiai tada galim susitikt arba Rotusej, arba prie Vytauto baznycios
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 25, 02:25)
Tai realiai tada galim susitikt arba Rotusej, arba prie Vytauto baznycios
Prie Vytauto baznycios labai fotogeniska aplinka, plius maciau daug suoliuku yra padaryta. Nebent bijosit,kad vaikai i vandeni nelektu O siaip tikiuos vaiksciosim idomiu kadru ieskodamos
Tai kur jus nuspresit,ten ateisiu
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 25, 10:30)
Prie Vytauto baznycios labai fotogeniska aplinka, plius maciau daug suoliuku yra padaryta. Nebent bijosit,kad vaikai i vandeni nelektu O siaip tikiuos vaiksciosim idomiu kadru ieskodamos
neleks, neleks, protingos panos jau man jau galvoj sukasi kadrai, pvz jos sulipe ant tureklo ziuri i nemuna ir panasus
QUOTE(Rico @ 2009 05 25, 12:16)
Kaktuke ir Birstone? Tai reiskia jau trys mes ten esam
Na, tai viskas - susitinkam prie Vytautines, Nemuno krantinej Sea - siulyk laika
----
bet tai klausykites - vien merginos bus
----
bet tai klausykites - vien merginos bus
QUOTE(Pukė @ 2009 05 25, 02:34)
neleks, neleks, protingos panos jau man jau galvoj sukasi kadrai, pvz jos sulipe ant tureklo ziuri i nemuna ir panasus
sakai protingos?( juokauju),jau tikrai protingos
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 25, 02:34)
Kaktuke ir Birstone? Tai reiskia jau trys mes ten esam
ne trys, o 3000
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 25, 02:38)
Na, tai viskas - susitinkam prie Vytautines, Nemuno krantinej Sea - siulyk laika
Man bet koks tinka, autobusiukai daznai vazineja,tai as prie jusu prisiderinsiu jus dirbancios
Man geriausia 17 val, be skubejimo galesiu mergina is darziuko prisigriebt