Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Truputi nesupratau- meetas Kaune ar Birstone? Ar du bus? Kiek pamenu santaka ir rotuse Kaune blush2.gif Aisku, nedalyvausiu, bet del jusu pergyvenu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 25, 11:05)
Truputi nesupratau- meetas Kaune ar Birstone? Ar du bus? Kiek pamenu santaka ir rotuse Kaune  blush2.gif  Aisku, nedalyvausiu, bet del jusu pergyvenu tongue.gif

lotuliukas.gif Kaune, Kaune biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 25, 11:05)
Truputi nesupratau- meetas Kaune ar Birstone? Ar du bus? Kiek pamenu santaka ir rotuse Kaune  blush2.gif  Aisku, nedalyvausiu, bet del jusu pergyvenu tongue.gif

Kaune Kaune wink.gif Sea_ is Birstono atvaziuos smile.gif ax.gif
Atsakyti
Tai va, bet Kaktuke tai i Birstona lekt planuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 25, 00:57)
as irgi tokia pat vairuotoja  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif
Ok - tai Tu jau ten pasiziurek, kada Tau patogesnis tas autobusiukas - mes pasiderinsim smile.gif

O kazi kur jie stoja is Birstono atvaziave?  Pily?  g.gif

autobusas stoja uz Aleksoto tilto ir stoti. Tai jei senamiesti susitinkam,lipsiu is kart uz tilto smile.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 25, 01:09)
as planu tam vakarui irgi neturiu biggrin.gif  bigsmile.gif be vaiku butum? gal ir man tada planuot ikist kam savo mergas g.gif

Sea, kad viskas gerai tu su tuo fotiku butu unsure.gif o ta objektyva 24-70 turi irgi, ane?

as be vaiku galvoju, na gal Liepa pasiimciau,jei jos bendraamziu tiek bus biggrin.gif
objektyva turiu 24-70mm 4u.gif ( na dabar viskas Sergitoj palikta Vilniuje, bet ketvirtadieni atgausiu)

tai ziurekit nekeiskit planu ir susitinkam thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 05 25, 02:16)
Tai va, bet Kaktuke tai i Birstona lekt planuoja  ax.gif

Kaktuke, turbut savo lelyte Birstone tevams paliktu ir atvaziuotu i Kauna biggrin.gif
Atsakyti
Tai realiai tada galim susitikt arba Rotusej, arba prie Vytauto baznycios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 25, 02:25)
Tai realiai tada galim susitikt arba Rotusej, arba prie Vytauto baznycios  ax.gif

Prie Vytauto baznycios labai fotogeniska aplinka, plius maciau daug suoliuku yra padaryta. Nebent bijosit,kad vaikai i vandeni nelektu smile.gif O siaip tikiuos vaiksciosim idomiu kadru ieskodamos biggrin.gif
Tai kur jus nuspresit,ten ateisiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 25, 10:30)
Prie Vytauto baznycios labai fotogeniska aplinka, plius maciau daug suoliuku yra padaryta. Nebent bijosit,kad vaikai i vandeni nelektu smile.gif O siaip tikiuos vaiksciosim idomiu kadru ieskodamos biggrin.gif
Tai kur jus nuspresit,ten ateisiu 4u.gif

neleks, neleks, protingos panos jau biggrin.gif man jau galvoj sukasi kadrai, pvz jos sulipe ant tureklo ziuri i nemuna ir panasus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 25, 12:16)
Tai va, bet Kaktuke tai i Birstona lekt planuoja  ax.gif

Kaktuke ir Birstone? Tai reiskia jau trys mes ten esam smile.gif
Atsakyti
Na, tai viskas - susitinkam prie Vytautines, Nemuno krantinej 4u.gif Sea - siulyk laika smile.gif

----

bet tai klausykites - vien merginos bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 25 gegužės 2009 - 10:39
QUOTE(Pukė @ 2009 05 25, 02:34)
neleks, neleks, protingos panos jau biggrin.gif man jau galvoj sukasi kadrai, pvz jos sulipe ant tureklo ziuri i nemuna ir panasus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

sakai protingos?( juokauju),jau tikrai protingos wub.gif
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 25, 02:34)
Kaktuke ir Birstone? Tai reiskia jau trys mes ten esam smile.gif

ne trys, o 3000 biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 25, 02:38)
Na, tai viskas - susitinkam prie Vytautines, Nemuno krantinej  4u.gif  Sea - siulyk laika smile.gif

Man bet koks tinka, autobusiukai daznai vazineja,tai as prie jusu prisiderinsiu 4u.gif jus dirbancios 4u.gif
Atsakyti
Man geriausia 17 val, be skubejimo galesiu mergina is darziuko prisigriebt smile.gif
Atsakyti