Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(lamella @ 2009 05 28, 15:05)
Nežinau net .O Jūs planuojat lauke būti ten prie bažnyčios ar kavinėje sedėti? ax.gif

nu kas per fotografiu meetas kavinej biggrin.gif - gi ne kavutes susirinksim - pafoooooootkint biggrin.gif tik kad nelytu tik kad nelytu unsure.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 28, 15:29)
geras bigsmile.gif maniskiam nikkor 35mm f1,8 prie 1,8 jau buna toks neaiskus vaizdelis, ypac, kai vaikus fotkinu...............

pabandyk is toliau atsistot wink.gif turetu pavykt smile.gif as taip mislyju, paziurejus i peppi fotkes rolleyes.gif
Atsakyti
Rasytce, jau tu vel i Vilniu varai bigsmile.gif

aha, pabandysiu smile.gif

o kaip del ryt myto?? Sea, Vugi, Rassytce, Sadi, Peperoni - kraunat fotiku batarkes jau biggrin.gif ?? kitos kaunietes ir ne tik? prasom pasisakyt biggrin.gif reiktu kokio bariuko mums eksta atveju, jei lyt pradetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 28, 14:05)
17-85mm pas mane smile.gif
Nežinau net .O Jūs planuojat lauke būti ten prie bažnyčios ar kavinėje sedėti? ax.gif

Bacardi, sveikinimai 4u.gif

aišku smile.gif aš taip tikėjausi, kad turi 28-90mm ir ką nors pasakysi blush2.gif galvoju šitą imti, bet gąsdina, kad f 4-5,6, tamsus bus g.gif o nuo kokios reikšmės f pas tave prasideda? kaip sunku išsirinkti doh.gif

net nežinau kaip ten bus. atrodo lietų ir su atvėsimu iki +10 žada, tai net nežinau kaip bus su norais ilgai vaikštinėti. aš derinsiuos prie daugumos, man tai tas pats.
Atsakyti
oras tai s----------nas nusimato.... unsure.gif bet svarbiausia, kad nelytu... ax.gif siaip bariuko tai reiktu kazkokio del visa ko... g.gif ale kur senamiesty rast toki - tai sunkiai isivaizduoju... g.gif Gal kas zinot koki sviesesni? ax.gif

p.s. paziurejau prognoze - tai ryt +18 ir debesuota su pragiedruliais, lietaus lyg ir nenusimato... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 gegužės 2009 - 14:47
QUOTE(Pukė @ 2009 05 28, 15:38)
Rasytce, jau tu vel i Vilniu varai bigsmile.gif

o kaip del ryt myto?? Sea, Vugi, Rassytce, Sadi, Peperoni - kraunat fotiku batarkes jau biggrin.gif ?? kitos kaunietes ir ne tik? prasom pasisakyt biggrin.gif reiktu kokio bariuko mums eksta atveju, jei lyt pradetu g.gif

nesupratau? - kodel taip nusprendei,. gi ryt meetas kaune lyg biggrin.gif

tai jau tu bariuku aplink rotuse manau pakankamai biggrin.gif, gal dabegsim kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 05 28, 15:39)
aišku smile.gif aš taip tikėjausi, kad turi 28-90mm ir ką nors pasakysi  blush2.gif  galvoju šitą imti, bet gąsdina, kad f 4-5,6, tamsus bus  g.gif  o nuo kokios reikšmės f pas tave prasideda? kaip sunku išsirinkti  doh.gif

net nežinau kaip ten bus. atrodo lietų ir su atvėsimu iki +10 žada, tai net nežinau kaip bus su norais ilgai vaikštinėti. aš derinsiuos prie daugumos, man tai tas pats.

Pas mane 4-5,6, tai viduje tamsus, reikia iso daug kelti, o lauke tai gerai smile.gif
Jei nelis tai gal reiks prisijungti ax.gif
Atsakyti
Visu pirma tai sveikinu Baccardi ir Baccardziuka! Valio valio valio!

Is to, ka prisimenu per paskutinius pripliurptus 150 psl: biggrin.gif

Peppi, spaudziu desine uz drasa ziureti kitaip! drinks_cheers.gif

Degute, matau, patiri spaudima atsiversti i tiesos kelia ir pradeti fotografuoti gyvas dusias. lotuliukas.gif Laikykis, nepasiduok! biggrin.gif Labai patiko tavo tylus, bet kalbantys momentai. wub.gif (bet paskutinio bulviu lauko nesupratau blush2.gif - pilka man, nesidelioja nei kokios linijos, nei tonai g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 28, 15:35)
nu kas per fotografiu meetas kavinej biggrin.gif - gi ne kavutes susirinksim - pafoooooootkint biggrin.gif

Tai va aš pafotkit ir noriu, o ne sedėti prie kavutės biggrin.gif
Reikia laikyti špygas, kad nelytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 28, 14:46)
oras tai s----------nas nusimato.... unsure.gif  bet svarbiausia, kad nelytu...  ax.gif  siaip bariuko tai reiktu kazkokio del visa ko...  g.gif  ale kur senamiesty rast toki - tai sunkiai isivaizduoju...  g.gif  Gal kas zinot koki sviesesni?  ax.gif

p.s. paziurejau prognoze - tai ryt +18 ir debesuota su pragiedruliais, lietaus lyg ir nenusimato...  g.gif

nu pagal mano šaltinius pirmoj dienos pusėj bus +19, o dieną nedidelis lietus ir +10. vakare turėtų nebelyti, +12. tik neaišku nuo kada tas vakaras pagal juos prasideda biggrin.gif su šviesiais barais senamiestyje sunkoka, nežinau tokio.
šiaip tai būtų faina turėti daugmaž aiškų planą, nes jei nepavyktų laiku pasirodyti, tada doh.gif nors imk ir šauk ant viso senamiesčio "kūkū kūkū" ir lauk kol kas atsilieps biggrin.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 28, 14:47)
Pas mane 4-5,6, tai viduje tamsus, reikia iso daug kelti, o lauke tai gerai smile.gif
Jei nelis tai gal reiks prisijungti ax.gif

man žiauri paranoja dėl triukšmų doh.gif ar pakėlus ISO nelenda jie?
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 05 28, 16:05)
nu pagal mano šaltinius pirmoj dienos pusėj bus +19, o dieną nedidelis lietus ir +10. vakare turėtų nebelyti, +12. tik neaišku nuo kada tas vakaras pagal juos prasideda  biggrin.gif  su šviesiais barais senamiestyje sunkoka, nežinau tokio.
šiaip tai būtų faina turėti daugmaž aiškų planą, nes jei nepavyktų laiku pasirodyti, tada  doh.gif  nors imk ir šauk ant viso senamiesčio "kūkū kūkū" ir lauk kol kas atsilieps  biggrin.gif 
man žiauri paranoja dėl triukšmų  doh.gif  ar pakėlus ISO nelenda jie?

Kaip orų mergaitė čia pavarei biggrin.gif

Aš keliu daugiausiai iki 400 - 640, tai normaliai visai smile.gif
Atsakyti
http://www.meteo.lt/oru_prognoze.php as ziuriu visada cia smile.gif

Parasysiu Tau savo tel nr. del visa ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 28, 15:25)
Kaip orų mergaitė čia pavarei biggrin.gif

Aš keliu daugiausiai iki 400 - 640, tai normaliai visai smile.gif

o tai okiu zingsniu pas tave iso keliasi, kad gali pasirinkti 640 g.gif pas mane kas 100 blink.gif bet dziaugiuosi, kad galiu iki 800 kelti ir visai dar neblogas vaizdas gaunasi thumbup.gif

o as jau nebezinau ar i meeta atleksiu, keiciasi planai, tai nebent nepatingeciau is Vilniaus atvaziuoti. tai jau neprizadu, bet del visa ko, skelbkite dislokacijos vieta viesai biggrin.gif

Degute, o kaip tu padarai tokias foto? cia ta dviguba expozicija? nesuprantu, ar kompe reikia tas foto sudeti viena ant kitos, ar fotikas turi tokias galimybes?
Atsakyti